Wysłany: 2006-08-19 17:27
Właśnie - King of my castle... też darzę ten kawałeczek sentymentem - szczególnie za videoclip 8)
NIe dalej jak wczoraj słuchałam go kilkakrotnie spominając stare, dobre czasy.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.
Wysłany: 2006-08-19 17:42
hmm..Armin potrafi...:) poza tym moim ukochanym jego kawalkiem jest za to serenity...piosenka jak marzenie..cudowne dzwieki...ehhh..cos wspanialego..
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2006-08-20 07:33
[quote:fc838866a4="arachna"]Jesli chodzi o techno to przepraszam, ze to powiem, ale kawalek DJ Tiesto "Adagio for strings" jest wedlug mnie rewelacyjny!a i ludzie na imprezach elektro swietnie sie przy nim bawia...[/quote:fc838866a4]
ten kawałek to dzieło William'a Orbit'a z tym że jest to elektroniczny remake klasyka (w tej chwili nie pamietam czy bethovena czy tez mozarta)
a podczas jednej z niedzielnych imprez poźnojesiennych BloodLust a.d 2004 w ex. Tawernie był wykorzystany jako intro :)
Wysłany: 2006-08-20 17:15
A tak z innej beczki...jak sie wam podoba nowy Combichrist "Get your body beat"?Bo na mnie wywarl jakies srednie wrazanie...kawalek jest w miare dobry.ale chyba nic nie bedzie w stanie pobic "the shit will fuck you up" :)
Wysłany: 2006-08-20 17:45
bardzo dobre wydanie combichrista : ) "Get..." i "What the fuck" daja czadu i to niezle. dobre na seta na impreze
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-08-25 20:02
wydaje mi się, że tak jest, ponieważ osoby nie znające się na muzyce nie wiedzą o istnieniu gatunków takich jak dark wave, electro, itp. i to wszystko najbardziej pasuje im to do techno.
mam kuzynka techno pałe, próbowałam go nakłonić do słuchania vnv nation, suicide commando i grendel, powiedział "wyłącz to beznadziejne techno" ... nawet nie próbowałam mu tłumaczyć, że to całkiem innygatunek muzyczny. Chyba nie lubi ambitniejszej twórczości, tak jak większość osób takich jak on.
"Muminek wyobraził sobie, że jest Buką. Zgięty wpół posuwał się wolno przez stosy martwych liści, a potem stanął, rozpościerając wokoło siebie mgłę. Wreszcie westchnął i spojrzał tęsknie w okno. Czuł się najbardziej samotnym stworzeniem na świecie."
Wysłany: 2006-08-30 07:43
takicch bzdur na temat electro nie czytałem juz dawno. Koles, piszesz, że siedzisz w ciężkich bitach już od kilku lat a to co piszesz to jest mega lol. Wg Ciebie electro nie ma nic wspólnego z trance??????. Electro pochodzi od house?????Bzdura roku. ELECTRO to pochodna trance. Nie ma nic wspólnego z housem. posłuchaj sobie VELVET ACID CHRIST znane tutaj SUICIDE COMMANDO czy nawet VNV NATION .gdzie tam słyszysz house???? Cała ta muza jest oparta na strukturze trance.Zrób mały eksperyment : posłuchaj sobie DEEP DISH , JUNIOR JACK czy innych house projektów. i porównaj z beloved VNV . ciekawe czy dosłuchasz sie podobienstw.. A potem zarzuć sobie cokolwiek PAULA VAN DYKE czy TIESTO bo oni robią trance , oczywiscie komercyjny upopiony ale na pewno trance. zreszte wiekszosc electro bandów marzy o karierze ww. dj`s. I rżną od nich jak tylko mogą
pozdrawiam
Wysłany: 2006-09-14 12:29
[color=violet:e5c6533b9b]ok to teraz ja :D
po pierwsze większość mhrocznych spod znaku metalu uważa electro,industrial, trash/harsh/syntch/future-pop, dark wave, abm, electronice, itd itd za mega techno, młuckę i gówno a odbiorców za neony,cyborgi,kolorowe zjeby itd. i wyzywa ich jak ostatnie drechy (wiem to z autopsji :? )
po drugie u nas taka muza to totalny underground bo to ani doda ani mandaryna.
po trzecie jak ktoś chce sie ubrać w klimacie to spotka sie z wyzwiskami od ludzi różnej maści bo przecież tolerancja to podstawa.[/color:e5c6533b9b]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-14 12:40
[color=violet:d8b3e67af7]hyhyhy nieżle
u nas po prostu tolerancja tylko dla zdzirowatych klonów paris hilton, mandaryn i dod. a im bardziej zjarana na solarce tym lepiej.
porażka rozpacz i dramat
ja już sie spotkałam z takimi kosmicznymi zachowaniami ludzi wobec mnie że juz sie niczemu nie dziwie (np, wczoraj sie śmiałam jak sie taka blachara bulwersowała że mam wygolony tył głowy i dready) nawet jak suchym chlebem we mnie rzucają ^_________________^
odwracasz sie i grzecznie podniesionym głosem mówisz "raus psy" i od razu jest spokój wśród pospólstwa[/color:d8b3e67af7]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-14 12:54
[color=violet:10b57ad778]oojeeej dzięki :*
no wiesz akurat my też sie łączymi z innymi mniejszościami :D
kurcze ale to boli jak ludzie wytykaja i wyzywaja na ulicy bo sie ma odwagę wyglądać inaczej....[/color:10b57ad778]
Wysłany: 2006-09-14 13:18
ekhm...widze male offtopy :P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-09-15 12:53
[color=violet:c7e623c050]albo rzucają suchym chlebem [/color:c7e623c050]:lol:
Wysłany: 2006-09-15 17:09
lojalnie (drugi raz) uprzedzam o offtopach :P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-09-18 13:30
[color=violet:c25927ca20]ostatni offtop (prosze mnie nie bić itd) ale musze to wkleic bo zrywam boki od 20 minut. jest to list od kolejnego fana na fotce:
2006-09-17 19:49:54 Domzale (83.7.233.***)
w sumie to nic do Ciebie nie mam,ale gdyby moje dziecko tak wygladalo,to do wora i do Wisły..
Domzale napisał:
bardzo dobrze rozumiem czytany text =] widze,ze lubisz uzywac sformułowania "ograniczenie umyslowe" .. chyba sama masz z tym cos wspolnego..??? mozesz juz zaczac zbierac kase na worek,bo Twoje dziecko ma duza szanse byc takim jak ja..czemu??? bo wiekszosc osob i to nie tylko w Polsce jest normalna,chodzi mi o wyglad,a nie o umysl..rozejrzyj sie na ulicy dookola i sprobuj policzyc licze osob wygladajacyh rownie dziwacznie i strasznie jak Ty??? z pewnoscia nie naliczysz ich zbyt wiele,chyba,ze zyjesz w jakims specyficznym miejscu,gdzie takich jak Ty jest wiecej..Żegnam.[/color:c25927ca20]
Wysłany: 2006-09-18 15:22
no z tego offtopa to i ja sie posmieje
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-09-18 16:45
[color=violet:dfbb98f4b5]hehehe z ostatniej chwili, czyli dostałam kolejny ciepły list od tego ludka ^^
jak to mówią och ach serce z radości skacze (i ludzie sie dziwą że jestem niedowartościowana i mam kompleksy) lalalalla
Domzale napisał:
zdzira to Twoja stara =] to Ty masz znajomych ??? pewnie rownie "oryginalni" jak Ty ??? jestes zalosna i taka zostaniesz,moze to i dobrze,ze jestes takim odmiencem,bo przynajmniej jest sie z kogo posmiac =] toleruje odmiennosc pogladow i wygladu zewnetrznego,ale w granicach rozsadku .
p.s. myslisz,ze specjalnie nie dalem zdjec ??? to zobacz sobie paszczurze od kiedy mam konto =] a zdjecia mozna dodawac po tygodniu od zalozenia ... jestes maxymalnie zalosna i odmienna =] a o moje dzieci sie nie martw,narobie ich tyle,zeby takim jak Ty zylo sie coraz trudniej w naszej kochanej Polsce =] i nie trudz sie z odpisywaniem,szkoda mojego cennego czasu na czytanie wiadomosci od takich jak Ty =/ wole inaczej go wykorzystac,np. na robienie swoich klonow =]
koniec offtopu z mojej strony.[/color:dfbb98f4b5]
Wysłany: 2006-10-12 15:32
[quote:7ac23a7acf="Missy_Louve"][color=violet:7ac23a7acf]hehehe z ostatniej chwili, czyli dostałam kolejny ciepły list od tego ludka ^^
jak to mówią och ach serce z radości skacze (i ludzie sie dziwą że jestem niedowartościowana i mam kompleksy) lalalalla
Domzale napisał:
zdzira to Twoja stara =] to Ty masz znajomych ??? pewnie rownie "oryginalni" jak Ty ??? jestes zalosna i taka zostaniesz,moze to i dobrze,ze jestes takim odmiencem,bo przynajmniej jest sie z kogo posmiac =] toleruje odmiennosc pogladow i wygladu zewnetrznego,ale w granicach rozsadku .
p.s. myslisz,ze specjalnie nie dalem zdjec ??? to zobacz sobie paszczurze od kiedy mam konto =] a zdjecia mozna dodawac po tygodniu od zalozenia ... jestes maxymalnie zalosna i odmienna =] a o moje dzieci sie nie martw,narobie ich tyle,zeby takim jak Ty zylo sie coraz trudniej w naszej kochanej Polsce =] i nie trudz sie z odpisywaniem,szkoda mojego cennego czasu na czytanie wiadomosci od takich jak Ty =/ wole inaczej go wykorzystac,np. na robienie swoich klonow =]
koniec offtopu z mojej strony.[/color:7ac23a7acf][/quote:7ac23a7acf]
też znam wielu takich... więc sugeruje założenie nowego tematu na forum własnie o czymś takim :) Pozdrawiam :*:*:*
Wysłany: 2006-10-12 20:24
[color=violet:e42ae8890c]ee nie warto bo by sie narypało pewnie z 10 stron w pierwszym dniu.
lepiej założyć temat "co robisz w przypadku chamskich tekstów"
ostatnio kombinuję żeby kupić pistolet na wodę i dosłownie olewać takich delikwentów. [/color:e42ae8890c]
Wysłany: 2006-10-13 00:37
chcialbym zauwazyc ze jest to forum o nieco innej tematyce niz chamskie zachowania....nie zmuszajcie mnie drogie panie do usuwania waszych postow
"Tonight's the night..."
z poradnika gołębiarza Wysłany: 2006-10-21 03:45
haha smiesznie jak kluchowaty temat electro a techno przeradza się w bardzo ciekawą rozmowę pań sąsiadek o gołębiach:) Widzę, że temat juz zdechł :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kumpel kiedyś opowiedział mi historie (a to total true) o pewnym hodowcy gołębi, któremu uciekły wszystkie ptaki. Nawet ten z polamanymi skrzydłami go olał i spierdzielil na piechote hehe
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
na ostatnim cp duzo miejscowych ludkow bawilo sie w hacjendzie a co ( to tak zeby nie kuku ze nie na temat:))