Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 13

X Wysłany: 2006-11-05 19:02

jak ja sie przechodze swoim miastem to jest bardzo nie dobrze, bo jestem jedynym cudakiem w okolicy... naszczescie nie mam czasu aby łazi po tej dziurze i ich oczy mnie zbyt czesto nieporzerają :PP

Jestem jaka jestem i nic, ani nikt tego nie zmieni! ! !

Wysłany: 2006-11-06 16:55

wiesz... najgorsze nie jest to, ze mnie zrzeraja, ale to, że w pobliżu oprócz jeden osoby nie ma nikogo, kto by podzielał moje zamiłowania

odp Wysłany: 2006-11-08 17:39

ja mam raczej problemy z tym wyjściem na zakupy, bo jak chodze po sklepach to nie ma nic, co by mi się podobało... od kolorów, az mnie oczy bolą .... niechce być kolejną marną kopią i chodzić w bulzce, w której biega całe miasto! ! ! no własnie przez ten "mój styl" mam dużo problemów... ale i tak sie niemi nie przejmuje, bo u mnie w szkole chodzi idea, ze jak Goth lub Metal to jest zwiazany z okultyzmem... ostatnio jak szłam na lekcje jakiś gościu wyskoczył z testem" "O Boże myślałem, że to szatan" miałam ochote wcisnąc mu glana w d***, ale nie chciałam się poniżwac i pokazać , że jego słowa po mnie spływają :) masz lub miałaś jakieś problemy w szkole??

Wysłany: 2006-11-08 17:51

A ja sie ostatnio zaopatrzyłam w sukienkę z Rockmetalshopu, matka jak zobaczyła, że wydałam na nia prawie 180 zl to chciała mnie ukatrupić :D.

:)

Wysłany: 2006-11-08 17:52

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Czarna wdowo nie przejmuj się tymi docinkami :) Ja kiedyś jak jeszcze chodziłam na religie zostałam uznana za satanistke, bo wygłosiłam dość ciekawy referat na wymieniony przeze mnie wczesniej temat :twisted: A Ze miałem jeszcze pieszczoche i naszywke "Koziołek matołek" to juz w ogóle babka sie na mnie spojrzała za strachem.A kumpel z klasy sie jeszcze zapytał czy sie utożsamiam z satanistami :D I już nie raz usłyszałam teksty tego samego typu o którym wspomniałaś, ale mnie tylko doprowadzaja ona do śmiechu :lol:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-11-09 00:25

Kiedyś mnie wyrzucili z księgarni z tekstem: "Ty jesteś tu największym złem", co było szczególnym kkomplementem, bo tam była cała masa ludzi z klimatu. :D

A musze się pochwalić, że mam nowe, śliczne buty, wydokie, z czarnej skury,, obcasik jak należy, koturn 12cm, 5 klamer... Są świeeeetne, uwielbiam je! :D Sama nie wierzę, ze je mam, bo kosztują 350zł, ale babcia dała mi 3 stuwy na nie, a ja właśnie taką kwotę kupiłam. :D I teraz jestem mrrrr! :D

Karolko, mam nadzieję, że udało Ci się dostać glany, niestety nie czytałam wcześniej Twojego posta... Ale jakby w Krakowie nie można było dostać czegoś porządnego, to chyba bym zwątpiła w to miasto.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-09 19:45

W Krakowie miałam iśc do takiego jakies sklepu jak Andr Grand czy cos .. Bo podobno tam mogly by byc ale niestety byl zamknięty Ale uwaga... JAk wracalam wstąpilam do jednego skleu w rzeszowie i kupiłam sobie śliczne czarno czerwone glany ! :D

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-09 20:46

Oooo, super! A jakie (marka, wysokość) i za ile, jeśli można wiedzieć? Ja może jak dostanę alimenty w przyszłym miesiącu kupiłabym sobie ocieplane, na zimę... Ale na razie cieszę się moimi ślicznymi koturnami. :)
A kurtka po znajomości by się przydała... Może jak dla mnie w innym stylu, albo jakiś płaszcz... Ale coś ciepłego na zimę trzeba sobie sprawić...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-09 20:52

A no dzieki.. ja siem ciesze bardzo ze wokncu jakies mam.. dalam za nie 190 zl to nie za duzo.. Jakes STEEL.. ladniutkie sa :)
Noi kurtaka tez by mi sie jakas nowa przydala teraz.. ale nie mam juz kasy :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-09 20:57

Ja obecnie mam steele, dziesiątki, dobre jakościowo i ładiutkie. a jak wysokie (ile dziurek do sznurowania?) Cena takie w normie bym powiedziała... Ocieplane czy normalne?

Wysłany: 2006-11-09 21:03

Nie nie oceplane... a dziurek jest malo 10 dokladnie.. ale ja nawet wiecej bym nie chciala bo nie przepadam za takimi wysokimi :roll:

Wysłany: 2006-11-09 21:12

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Także nosze Steele i jestem z nich bardzo zadowolana:) Kiedyś miałam Krimen, ale nie przypadły mi do nogi :P

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-11-09 21:31

To masz takie same buciki jak ja chyba. Jeszcze masz obrębione takim sznureczkiem może czy jak to tam sie nazywa? :D Tylo ja mam bardziej sfatydowane po 10 miesiącach używania (z przerwą latem)... :roll:

Wysłany: 2006-11-10 19:48

Heh, mi łapki marzną, ale rękawiczek nie trawię, są niewygodne, nie można w nich swobodnie się dłońmi posługiwać, zawsze mnie jakoś uwierają... Zdejmuję je ciągle i w rezultacie gubię... Z jednym wyjątkiem - moich ukochanych, koronkowych. :D Co prawda dużo ciepła nie dają, ale za to jak wyglądają!

Napraw sobie, Słońce, szybko ten zameczek, żebyś mi nie marzła i tym bardziej się nie rozchorowała!

Wysłany: 2006-11-11 08:44

Wczoraj przyszła moja spódniczka z allegro, no i wiedziałam, ze bedzie mini ale nie spodziewałam, się tego, ze aż tak. Jak sie schylę to wsyzstko widać... wrrr... no ale cóż, tylko na imprezy :D

Wysłany: 2006-11-11 08:54

Ostatnio mnie coś bierze na obcisłe kiecki, krótsze od spódnic, które zazwyczaj noszę, może jeszcze nie mini, ale czasem... Wygrzeałam z szafy swoje sukienki (mało klimatyczne, ale za to bardzo ładne) i tak myślę, że przydałoby się znaleźć coś, co łączy właśnie taki stylko (seksowno-słodko-wieczorowy) i mroczny... Chociaż nie mam na myśli gotilolit, tylko właśnie sukienki z jakimiś ciekawymi akcentami... Tylko nie wiem czy coś takiego znajdę poza moją wyobraźnią, a szyć niestetynie potrafię i nie mam czym/naczym.

Wysłany: 2006-11-11 13:37

Oj, biedactwo Ty moje... <głaszcze> To rzeczywiście nie za wesoło... Ale ładne rękawiczki i jeszcze w miarę wygodne nie są złe, a to wstrętne uczulenie niedługo powinno ustąpić, skoro traktujesz je kremami... A jak nie, to Morgana przyjedzie do Dobrego Miasta i się z nim rozprawi!

A ja żałuję, że nie można spokojnie założyć trochę krótrszej spódnicy, bo od razu wszyscy faceci (nawet Ci, którzy są z dziewczynami) oczy wybałuszają, walą głupie teksy, gwiżdzą, podrywają (i wcale nie koniecznie Ci fajni i przystojni)... Masakra. To jest mój problem, bo nie lubię wzbudzać zbytniej sensacji, ale i tak zawsze wzbudzam sensację - czy to długą spódnicą, czy krótką, to obrożą (moją ukochaną ^.^), albo chyba samą sobą...

Strasznie głupie są stereotypy, bo potem łamanie ich wzbudza u otoczenia za dużo emocji, nie koniecznie pożądanych... To przykre, że społeczństwo tak bardzo nie lubi, jak ktoś chce być sobą...

Wysłany: 2006-11-11 13:50

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:4324ebd1dc="Amneris"]Wczoraj przyszła moja spódniczka z allegro, no i wiedziałam, ze bedzie mini ale nie spodziewałam, się tego, ze aż tak. Jak sie schylę to wsyzstko widać... wrrr... no ale cóż, tylko na imprezy :D[/quote:4324ebd1dc]

wiesz Amneris, też raz kupiłam taką mini na Allegro, zresztą na ogół nie chodzę w spódniczkach a co dopiero mini :roll: .Miałam taki kaprys. Potem w domu trenowałam jak bardzo mogę się schylać by nie było widać tego co nie chcę :D Więc pochylałam się i pytałam się męża: "i co widac?" - "nie nic"; "a teraz?" - "nie"; "a teraz?" - "dla mnie może zostać" - czyli wiedziałam, że dalej nie da rady :D Ale spódniczkę bardzo lubię 8)

Narea - polecam Ci maść witaminową tudzież taką, która w nazwie ma napisane "z witaminą A"; mam ten sam problem. Maść pomaga i stosunkowo szybko się wchłania :wink:

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-11-11 13:59

Moja najkrótsza spódnica byla deczunio za kolana, a ta to jest masakra, schylić się nie da. W ogóle dzisiaj po 3 tyg dostałam wreszcie odpowiedź z allegro i kupuję sobie kolejna sukienkę (miałam przypływ gotówki a co :D:D)

http://www.allegro.pl/item136065492_gothic_niepowtarzalna_gotycka_sukienka_.html
na mój gust jest cacuśna, ale nie sugerujcie sie bo jestem ze wsi.

A tak do glanów sie przekonać nie mogę, za ciezke są, ja lubie kozaczki i półbuty oczywiscie zamszowe a jak :wink:

Wysłany: 2006-11-11 14:15

lili (Bicz)
lili
kristiansand

Ładna sukienka; dziewczyna chyba któryś raz z rzędu ją sprzedawała, ale pewnie dlatego, że to nr 36, jak ja chcę 38 to zawsze mam problem-albo nie ma , albo jak już jest to jest dużo chętnych, albo coś mi w tym nie odpowiada :wink:

ta mini którą kupiłam na na długość 26 cm ale na imprezy się nadaje :D

glany...wiele lat w nich chodziłam dopóki nie przerzuciłam się na bardziej kobiece buciki :D

między fiordami a fieldami

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło