Wysłany: 2006-09-30 22:21
O moja mama jest krawcową .. a ja nawet guzika sobie nie przyszyje .. cuz.. takiego daru nie odziedziczylam .. wiecie co jest straszne ?! ,, :? To ze ja nie mam zadnych glanow :oops: A widzialam u mnie w miescie takie sliczne .. Ale nie stac mnie na nie .. nie mam tyle kasy :cry: A sa takie pieeekne ..
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-09-30 22:24
Aiz zaznazam ze nie mam bo popsulam :oops: ale mam jeszcze jakies inne ale zle mi bedzie ...
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-10-01 14:12
A ja wlasnie zabardzo tak nie potrafie .. choc jakbym zbierala wszystkie moje drobne to za jakies 3 tygodnie miala bym te butki ale niestety jem stanowczo ze duzo slodyczy i na to kase wydaje .. ide wlasnie zaraz po czekolade .. hmmm..
Wysłany: 2006-10-01 17:58
Kurcze zbieranie kasy to pojęcie problematyczne....Dziś całą kase przepuściłam na zielony sweterek...
A chciałam sobię uzbierać na śliczne czerwone martensy w czarne róże...A pozatym muszę sobię kupić buty na zime, typu bokserki bo mi niestety w glanach zimno, a pozatym szkoda mi ich na taki mróz...Biedaczki popękają...
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-10-02 17:21
[color=violet:f1109a82d5]ja kołuje 200 zeta na cyber spodnie i 450 zeta na transformersy lub 299 na mega 602 ......... oh ah[/color:f1109a82d5]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-10-02 19:21
Kasa na kurtke "pilotke"....Takie śliczne są zielone...
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-10-02 19:30
a ja musze sobie kase skolować jakąkolwiek
za 3 tygodnie idę na wesele a kasiure na strój przepiłam w ciągu tygodnia <200zł>
a gdzie mi to poszło to nie pamiętam..............
chyba sobie kiecke kupie w jakims lumpeksie :wink:
Wysłany: 2006-10-02 20:20
Tyle bym sobie rzeczy kupila a kasy mam wieeeeelkie 0 ! i to jest najgorsze .. na necie jest tyle pieknych ciuszkow ale sa jeszcze drozsze niz normanie .... i zkad tu wziasc tyle kasy ......
Wysłany: 2006-10-02 20:23
Hmmmm proponuje koleżanki jakiś biznesik założyć.... 8)
Wysłany: 2006-10-03 10:38
Kurde, a ja w ogóle mroczna nie jestem :twisted: :twisted: :twisted: Chyba tylko wtedy się pod gotyckość kwalifikuję, gdy weźmie się pod uwagę mój czarny, podły charakter :? Nawet w różowej bluzeczce sobie czasem wyskoczę :P :lol: 8O Ogólnie ubieram się w co popadnie, ale podobno mam SWÓJ styl (opinia moich koleżanek z pracy, heh) - co by to nie miało oznaczać 8)
Wysłany: 2006-10-03 12:18
.. ale to ze ktos ubiera sie na czarno wcale nie znaczy ze jest mroczny .. ja sie tam zawsze ubieram na czarno, czasem cos niebieskiego jeszcze albo czerwonego .. dobrze sie w tym czuje ..
Wysłany: 2006-10-03 13:47
I wnioskując po Twojej galerii świetnie w tych kolorach wyglądasz, pozdrawiam :)
Wysłany: 2006-10-03 16:07
Ja się ubieram w to co mi się podoba...Jakoś już znudziło mi się chodzenie tylko na czarno...Czasem się ubiore w moje kochane falbaniaste spudnice i koronkowe lub gorsetowe bluzki. Albo tak jak dziś bojówki, adidaski, czarny sweterek i zielono-złoty szaliczek.
Co do interesiku....NIe wiem, ale kasa by się przydała, nie sądzicie?
Wysłany: 2006-10-07 00:28
No racja trzeba .. szkoda ze w mojej okolicy wszyscy ubieraja sie tak normalnie".. wiecie co .. chciala bym kiedys wyjsc na miasto w takiej pięknej czarnej falbaniastej spudnicy, czarno niebieslich wypasionych glanach z klamerkami i pieknej, rockowej bluzce na miasto .. fajnie by sie tu ludzie na mnie patrzyli :D czasem jest podobnie.. ale na takie wypasine ciuszki mnie nie stać ..
Wysłany: 2006-10-07 16:37
Narea ty się nie przejmuj ludźmi w mieście tylko zakładaj wiedźmowatą kieckę i idź na spacer :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-10-07 18:38
a ja dziś musiałam sobie odpuścić podróż do Dziupli, bo nie wiem, czy bym przejechała na Pragę wśród tych wszystkich manifestacji... ale jest to mój plan od kilku dni(no jak już w wawie jestem :twisted: ) może wynajdę coś ciekawego...jak już dojadę, to się pochwalę z zakupu :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-10-08 19:44
Musze sobie kupic nowe glany ...A nigdzi nie ma zadnych fajnych :evil:
Wysłany: 2006-10-12 14:13
[quote:05ce73e2f1="Karola"]Musze sobie kupic nowe glany ...A nigdzi nie ma zadnych fajnych :evil:[/quote:05ce73e2f1]
Mam IDENTYCZNY problem... zamówiłam z neta zajebiste i w tym zajebiście drogie buty i musiałam je reklamować... super :? no i teraz poszukuje czegoś i nie mogę nic ciekawego znaleść, a co do zamawiania z neta to mam teraz pewne uzasadnione obawy :cry:
Wysłany: 2006-10-15 11:42
oo no wlasnie :? glupio kupowac cos na necie bo czesto w rzeczywistosci wyglada to innaczej.. ale ja i tak czasem kupuje ale juz takie bardziej pewne rzeczy bo tak to moge jechac nawet gdzies dlalej ale zeby mniec pewnos . ..a i tak nie mam kasy na nic nowego :? :x
Wysłany: 2006-10-17 14:34
Ja wlasnie z miasta wrocilam :) Kurteczke sobie kupilam .. taką czarną z kozuszkiem :lol: calkiem niezla ... ale naaaaadal nie mam moich glanów upragnionych