Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 12

Wysłany: 2006-10-29 12:41

Aaaaa...pomocy! Nigfzie nie moge znaleźć ładej,taniej czarnej spódnicy i bluzki lub gorsetu :/ O glanach niewspomne :/

Powiedzmy że wdrążam sie w gotyckie tematy i klimaty....

Wysłany: 2006-10-29 12:52

No nie tylko Ty jedna :roll: Glanów to ja szukam od baaaaardzo dawna ...Wczoraj bylam na miescie i nie było kompletnie Nic fajnego :x

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-29 13:32

Sasuko, przejdź sie po lumpach :wink: najlepsze rozwiązanie
no może problem z tym gorsetem możesz mieć... niestety... bo ten element stroju ciężko znaleźć...
ja ostatnio widziałam booooski... w sklepie z francuską bielizną za 700złotych :evil:

a co do glanów, polecam grindersy :) najpiękniejsze...moim zdaniem

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-10-29 14:54

A jakie to są :?: Zeby u mnie jakie kolwiek glany byly to by bylo dobrze :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-29 17:04

Grinders jest niestety jedną z najdroższych firm...nie licząc Underground'a :?

Wysłany: 2006-10-29 19:29

Poszukam jutro w jednym lumpeksie może w sobote zajde do drugiego.... i sie zobaczy
potem se parasolke czarną kupie i czarną koronke i przyszyje kronke do parasoli...wiem,że wtedy będzie przemakała,ale to niebędzie parasolka na deszcz

Wysłany: 2006-10-29 20:54

Glany to w sklepach tak 180zł najtańsze kosztują, przynajmniej u mnie. Czarne sa najbardziej opularne. Ja teraz mam problem, bo moje już mają dziury i podeszfa im odpada (mająjuż 10 miesięcy) i musze sobie sprawić na zimę nowe, a nie mam za co.
Lumpeksy to świetna sprawa, tylk trzeba znaleźć czas, by po nich połazić. Ale fakt, czasem można znaleźć świetne rzeczy. Mrrrau!
Sasuko, trzymam kciuki, na pewno coś sobie znajdziesz, trzeba tylko dobrze poszukać. A jak nie tym razem, to następnym. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-29 21:01

Gdyby mi noga nierosła tobym se mogła kupić glanów tyle,że by mi z szafy wypadały,a gdybym już nierosła to gorset nawet za 700 zł. bym se kupiła... :/ ale niejestem pewna czy noga mi przestała rosnąć,a co do siebie to jestem pewna że rosne...naszczęście..

Wysłany: 2006-10-29 22:58

Hehe. Ale glany i tak sie kupuje za duże, więc mogłabyś sobie kupić... I tak butów się nie nosi przecież niewiadomo ile lat - jeśli się z nich stale korzysta. W moim przypadku glany wytrzymały najdłużej 10 miesięcy, a inne buty to już nie powiem...
Ale fakt, że gdy się jeszcze rośnie, to gorset za 700 zł raczej nie jet najlepszym pomysłem. :P Ale nie martw się, ja nie rosnę, a i tak sobie nie mogłabym kupić.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-30 15:14

Grindersy sądzę, że by ci dłużej wytrzymały ;P chyba, że rozwalasz nimi śmietniki :P

Wysłany: 2006-10-30 15:20

U mnie wcale nie ma glanow nawet tych najgorszych A marzą mi sie takie niezwykle czarno czerwone 8) A gorsety za 8 zł?? JA chce JA chce :!: Dlaczego u mnie tak nie ma :roll:

Wysłany: 2006-10-30 18:19

a one też za gorsecikami :?: :twisted: :twisted: :twisted:

w moim ulubionym lumpie najgorzej w soboty z przymierzalniami :? kolejki jak nie wiem :?

Wysłany: 2006-10-30 19:47

A ja sobie dzis kupiła super bluzkę - czarną, z siateczki - taką w stylu cyber-goth :) już sie nie moge doczekać jakiejś fajnej imprezy :DDD

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-10-30 20:03

[quote:30f3facf67="Karola"]U mnie wcale nie ma glanow nawet tych najgorszych A marzą mi sie takie niezwykle czarno czerwone 8) A gorsety za 8 zł?? JA chce JA chce :!: Dlaczego u mnie tak nie ma :roll:[/quote:30f3facf67]

No to może podjedź po nie do jakiegoś pobliskiego miasta, takie czarnoczerwone teżź powinnaś dostać... A jak nie, to może przez alegro?

Wysłany: 2006-10-30 21:35

taaa...ja sobie ostatnio też kupiłam fajną, czarną bluzkę... po czym w przymierzalni było wszystko ok...a...jak założyłam pierwszy raz, wyszłam na imprezę, rozbieram się,a bluzka tak się rozciągnęła, że dekolt zwiększył się dwukrotnie :?
przez całą imprezę trochę...skrępowana byłam :evil:

ehhh...zdarza się :?

Wysłany: 2006-10-30 22:11

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Ja sobie niedawno znalazłam switną czarna kiecke:D W lumpie:D Ale gorsety na ma cycki nigdzie nie ma W ogóle przelazłam prawie wszystkie lumpy w Skierniewicach i nic Chlipchlip...A po glany do do Wawy sie musiałam wybrac, bo tu chujowej jakosci sa :] A jak sie w ta kiecke ubrałam do szkoły, (bo niestety matura w tym roku to myslałam ze moja wychowawczyni padnie:P A co do ubierania sie na co dzien w gothyckie rzeczy to nie mam nic przeciwko.Ja osobiście lubie szokowac te wszystkie mohery i klony Dody-Elektrody :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-10-30 22:43

Hmm... Mi wcale nie zalezy, by kogoś szokować, a ubieram się tak, jak mi sie podoba, jak mam ochotę, co w danej chwili pasuje do mojego nastroju... A że zazwyczaj sa to gotyckie ciuchy...

Takiej sytuacji, jak Twoja Frija, to nikt nie chiałby mieć, ale cuż... też się zdarzają, jak widać. Ale nie ma co się zrażać. :D

Hmm, ja też sobie gorsetu raczej nie sprawię. Lumpy - zdecydowanie przyjazne gotom i gotopodobnym, a glany, hmm... Kupowałam w Wawce, bo do niedawna tam mieszkałam. :P Więc nie bardzo się orientuję jak jest gdzie indziej. :P

Wysłany: 2006-10-31 06:32

NO racja, trzeba ubierac sie w to w czu\ym sie dobrze czuje 8) Musze niedlugo jechac do jakiegos miasta na zakupy , a Morgana w krakowie sa jakies fajne sklepy z glanami? bo niedlugo sie wybieram i moze uda mi sie ojca namowic zebym sobie do jakichs sklepow poszla :roll:

Wysłany: 2006-10-31 11:34

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Tylko, ze dla mnie właśnie jest komiczne jak niektórzy wybabałuszają na mnie oczy:) Szczególnie, że Skierniewice to małe miasto i z tego co wiem nikt stylu tego nie preferuje.Oczywiście zgadzam sie ze zdaniem, ze najważniejsze jest czuć sie sobą.Ja sie właśnie tak czuje jak założe na siebie czarne i niepowtarzalne rzeczy:) A np róż to miałam na sobie moze ze 2 razy jak miałam 11 lat, bo czuje sie w nim tragicznie:) :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-11-03 20:00

A ja teraz zbieram kase .. uzbieram sporo to pojade do wiekrzego miasta na wielkie zakupy... hmm.. z moim oszczędzaniem.. no to gdzies na wakacjach.. :roll:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło