Wysłany: 2006-11-14 17:49
Ja teraz nawet ne chce widzieć fajnych ciuchów, bo nie mogę wydawać kasy - teraz oszczędzam na czym tylko omżna na wyjazdy i koncerty (Kredek i Theriona).
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-14 18:55
A ja kupiłam sobie dzisiaj sliczna czarna bluzke z duzym dekoltem i rozszerzanymi rekawami ^^ Mowie, Wam jest boska :D
Wysłany: 2006-11-14 20:05
Ooo, miło to niektórym. :) A rozszerzane rękawy rzeczywiście są świetne. :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-14 20:09
..i sexy :D
Wysłany: 2006-11-14 20:31
To już bardziej ten dekold.
Wysłany: 2006-11-14 20:42
Co do szkoły to ja sie ubieram bardzo oryginalnie, ale się nie maluję (po prostu nie lubię i zapominam), no i nauczyciele nic nie mówią, bo mam dobre wyniki w nauce, a nawet mówią do różowych laluń, mogłybyście sie jak kasia ubierac, a nie tyłki pokazywać :)
:)
Wysłany: 2006-11-14 21:01
Jestem pełna uznania: dla Ciebie i dla nauczycieli. :)
Wysłany: 2006-11-14 21:22
A propos koncertów Theriona i Cradle to tez musze oszczedzac:) A wracając do tematu to dzis zakupiłam sobie krótką, kraciastą spódniczke w lumpie :D Jest nowa, bo z metką i tylko za 15 zetów :twisted: A co do tego metroseksualisty to niestety nie emo
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2006-11-14 22:08
O, taka spódniczka, niegrzeczna w swej grzeczności, super!
A w sumie to dobrze, że nie emo - to są jeszcze gorsi pozerzy niż goci. A ja mam już nadmiar tego... A poza tym wciąż leczę traumę po tym, jak mój przyjaciel zmienił styl i zamiast w świetnych, klimatycznych, acz nie do przesady mrocznych, cielawych strojów i pięknych, długich, naturalnie prawie czarnych, kręconych włosów przeszedło do lapci pasiastych, różowych bluzek, grzywki emo i - o zgrozo! - swoje świetne glany w owoce zamienił na kapcie! (wansy)
Wysłany: 2006-11-15 13:16
Ja parę tygodni temu dowiedziałam sie co to emo, moze i ze mnie ignorantka, ale co tam,, podeszła do mnie kumpela, odstrojona w jakiąś bluzeczkę w czasunie z kokardkami i powiedziala mi ze jestem emo. 8O
:)
Wysłany: 2006-11-15 18:04
[quote:d6269c45f7="Amneris"]Ja parę tygodni temu dowiedziałam sie co to emo, moze i ze mnie ignorantka, ale co tam,, podeszła do mnie kumpela, odstrojona w jakiąś bluzeczkę w czasunie z kokardkami i powiedziala mi ze jestem emo. 8O[/quote:d6269c45f7]
Jest to w Polsce stosunkowo młody nurt i na wielu regionach jeszcze nie zdążył się rozprzestrzenić, a przy tym jest tak odległy od kultury mroku, że trudno się dziwić i wcale nie świadczy to o ignorancji. Sama się dowiedziałam co i jak jakiś niecały rok temu tylko dlatego, że mój przyjaciel zaczął się imowacić.
Wysłany: 2006-11-15 18:08
[quote:d24988ea76="Narea"]chyba kusi mmnie na włożenie mojej kochanej bluzeczki z rozszerzanymi rękawami i wstawkami z koronki i sznurowanej do pół rękawa..... kocham koronkę :wink:[/quote:d24988ea76]
Wow, musi byś to prześliczny ciuszek... Jakbym taki miała, to chyba bym ciągle nosiła... Też uwielbiam koronki, mrrr!
Wysłany: 2006-11-15 20:36
A mnie kusi moja sukienka ze studniówki.Caluśka z koronki, z tyłu dłuższa niż z przodu, na ramiączkach z podszewką w kolorze starego złota. Mimo że złota nie lubie to to mi się podoba!:D
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-15 20:45
Fajnie! Takiej kiecki to ja niestety nie mam, ale i tak nie narzekam, w końcu mam co na siebie włożyć.
Wysłany: 2006-11-15 20:48
Ja cierpie...Bo ostatnio mam świra na punkcie pasków i szukam jakiejś fajnej koszulki...O albo bluzy w stylu oldschool. Bo koronkowych szmatek już mam dużo ^^
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-15 21:03
no to rundka po lumpach, a problem da się rozwiązać.
Wysłany: 2006-11-16 17:46
A ja jutro planuje zakup bluzki w czerwono-czarne paski :D
Wysłany: 2006-11-16 18:36
A ja czekam az mi przyślą czerwoną spódniczke :) Oby była dobra :wink:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2006-11-16 19:00
a zamowilas gdzies ta spodniczke?;>
jesli w internecie to bys sie pochwalila i wkleila nam ladnie link :P
Wysłany: 2006-11-17 16:47
[quote:21f47e27d4="Narea"]chyba muszę się odstresować..... a co za tym idzie? pójść na zakupy :twisted:[/quote:21f47e27d4]
Ciekawe ile wydasz kasy... :twisted: