Wysłany: 2006-11-17 20:05
[color=blue:32e4e9b42c]ostatnio nie mam umiaru... ciągle kupuję sobie jakąś nową obrożę ^^ obróżki ach obróżki mrrr ^^ Koth musi mieć łądną obrożę ^^ sesese... smycz już mam ^^ hmm... ale porozglądam się nad nową, pieknie niebieską, najlepiej taką granatowo niebieską. mrrr... może ktoś ma/widział taką?;> Może ktoś jest zainteresowany kupnem mi takiej smyczki ^^ mrru? [/color:32e4e9b42c]
Wysłany: 2006-11-17 20:11
Ja ostatnio wydałam na ciuchy oo z 200zł :oops: to takie konsumpcyjne...Kupiłam sobię bojóweczki i muszkieterki na płaskiej podeszwie. Bo wszędzie są na obcasie, a ja się nie chce zabić.
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-18 10:00
[color=blue:17d3ec4fd6]Ja dzisiaj pewnie albo jutro pojadę po rzeczy - zabaweczki itepe dla malutkiej ^^ Już mam wypatrzone sklepy ^^ hehe[/color:17d3ec4fd6]
Wysłany: 2006-11-18 11:27
A jakie?^^ Teraz te wszystkie zabaweczki, ubranka dla dzieci są takie śliczne!!!Łoo pamiętam jak z koleżanką kupowałyśmy takie maluśkie śliczne skarpeteczki. Sama bym takie chciała, ale za małe
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-19 09:34
[color=blue:c954ef10ea]dokładnie. są piękne te wszystkie ubranka... ^^ A co kupię tego jeszcze nie wiem dokładnie, bo pewnie jak wejdę do sklepu to będę latała po całym. Nie będę mogła się zdecydować :P hehe
Ale wiem jaką zabawkę kupię! Wiem! Żuczka! muaha! Znaczy widziałam takiego fajnego żuczka dla malutkich dzieci ale nie wiem czy jeszcze są takie zabawki ^^ Jak nie to takie świetne gryzaczki. Z jednej strony plastikowe a z drugiej gumowe z wodą w środku... Hmmm sama chyba sobie taki kupie ^^ Bardzo lubię gryźć. Gdy długo rozmawiam przez telefon (który jest niedaleko komutera) to wtedy często zaczynam gryźć monitor komputera ^=.=^ No cóż... [/color:c954ef10ea]
Wysłany: 2006-11-19 10:35
Spełniam prośbę i wklejam link :)
http://www.allegro.pl/item140254723_ognista_spodniczka_dla_odwaznej_gothic.html#photo
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2006-11-19 12:04
Sliczna jest ta Twoja spodniczka :D
Jeszcze dodaj pozniej swoje zdjecie w spodniczce :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 14:43
No ładna :) Mi sie marzy podobna tylko czarna i z takimi czerwonymi zasyciami ..
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-21 19:17
[color=blue:5f7f801899]< w nowej obróżce >
ładna spódniczka, ładna ładna.... koniecznie dodaj tu swoje zdjęcie w niej! [/color:5f7f801899]
Wysłany: 2006-11-21 19:54
Obrużki to ja lubiem, i to bardzo. Sama mam jedna ulubioną, a teraz pragnę czegoś innego, co by mi pasowało do koronek... Tylko jak coś znajduję, to zawsze takie drogie... :evil: A ju czuję sie dużo lepiej, jak mam coś na szyi...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-21 21:11
A ja chce jakieś fajne koraliki ^^ takie duże :D o bym chciała najbardziej jedne czerwone, drugie czarne...Dobra koraliki to nie ciuch :P
ale się na nie napaliłam.:P
Wysłany: 2006-11-21 21:25
Ale też na siebie zakładasz, nie? Więc załużmy, ze to ciuch.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-22 11:17
O, a o jakich butach myślisz? Ja wciąż myślę nad tymi ocieplanym glanami... Ale w pierwszej kolejności kurtka/płaszcz. Heh... I kolejne wydatki...
Wysłany: 2006-11-22 12:29
No i ładnie, tylko uważaj, bo Giertych chce zamykać bramy przef nosem dziewczynom w kozakach!
Wysłany: 2006-11-22 13:03
A weź, raz idę do szkoły, naciskam klamkę... a tu zamknięte! NO i co mam o tym myśleć?
A jakie te kozaczki chcesz sobie kupić?
Wysłany: 2006-11-22 20:22
[color=blue:1a1a2066ec]a mi wręcz głupio i 'łyso' gdy nie mam nic na szyi. Musi to być albo naszyjnik albo obróżka. mrau[/color:1a1a2066ec]
Wysłany: 2006-11-22 20:57
[quote:1eaabc702e="Kim"][color=blue:1eaabc702e]a mi wręcz głupio i 'łyso' gdy nie mam nic na szyi. Musi to być albo naszyjnik albo obróżka. mrau[/color:1eaabc702e][/quote:1eaabc702e]
Mam dokładnie tak samo.
Wysłany: 2006-11-22 21:25
Jak już sobie zrobie zdjątko to dodam :P Nawet całą sesje :twisted:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2006-11-22 21:35
Znalazłam , pasek, przypiełam pare cwikow.. i mam sliczna obroze na szyje :P A jutro ide do miasta polazic po sklepach.. Tylko ze nie mam kompletnie nic kasy, ale jak zobacze cos ciekawego to do soboty sie uzbiera..
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-22 22:08
Szkoda, zę takiej ozdoby, jaka mi się mary, nie potrafię zrobić sama...