Wysłany: 2006-07-13 08:31
zależy od człowieka, niektórzy w młodym wieku wydają mi się być dojrzalsi niż ci nieco starsi. jednak ja wolę chyba, patrząc na moje "doświadczenia", nieco młodszych facetów... mają mniejsze wymagania
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-07-13 13:16
nie to ja jednak wolę starszych... a przynajmniej w swoim wieku... jakos tak nie potrzebuje sobie nikogo ustawiac boo i po co... wiec mlodsi odpadają...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-07-13 14:27
JAk wrócę do Pozka do możemy się, Alphar, wybrać razem na łowy młodego mięska :P Oczywiście, jeśli takowego przez wakacje nie złowimy :P Chociaż - bez różnicy :D
Wysłany: 2006-07-15 18:05
ktos wspominal cos o goraczych facetach lat 18?:P jak mnie wezmie UAM pod swoje skrzydla to mozemy polowac na rozne mieska na miescie albo na siebie wzajemnie:P
namieszalyscie mi tu Panie w glowie...... nachodza mnie niepokojace mysli o wydepilowaniu.....i gryzie mi sie to z moim przekonaniem ze wtedy facet jest zniewiescialy......z drugiej strony to zawsze cos nowego a ja lubie nowowsci.....aaaaaa szlag mnie trafi:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-07-16 09:42
zabrzmialo jak aluzja:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-07-16 11:14
Alphar - BRAVISSIMO!!!! Zgadzam się w 666%-ach :twisted: :twisted: :twisted:
Włochy Wysłany: 2006-07-16 11:15
Ciekawe ale ja też tak lubie
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2006-07-16 14:19
czytam, czytam...ale i tak zostaję przy swoim... zgolić można głowę, a więcej zgolonych miejsc mnie nie pociąga :) w sumie dobrze, jak trafię do poznania, to nie będziemy robiły sobie konkurencji :wink: (chyba, że jakimś cudem trafię do londynu i w ogóle nie będziecie miały we mnie konkurencji :wink: ale to inna historia).
a powracając do włosów, to rada Alphar do mnie nie dociera, wolę żeby był łysy, niż wygolony w różnych dziwnych miejscach :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-07-16 14:28
Ojjj tylko nie łysi! Muszą być koniecznie długowłosi 8)
A jeśli z zarostem na twarzy to ewentualnie broda
Wysłany: 2006-07-16 14:54
no..bródki są fajne.
ja tam nie uważam, by koniecznie długowłosi musieli być. często nawet, jak widzę jakiś dlugowlosych na ulicy to wolałabym by ścieli, jak patrzę na ich niewypielęgnowane włosy. a po drugie nie każdemu długie włosy pasują, trzeba się naprawdę postarać, by wyglądać w nich fajnie.
co do lysych itp. to także trzeba sie prezentować, by nie wyglądać na jakiegoś osiedlowego zabijakę tuż po odsiadce :wink: hih... ale mi się tematy włączyły dzisiaj :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-07-16 15:00
i tu się z Tobą Frija zgadzam... nie wszyscy dlugowlosi wygladaja dobrze... niektorym o wiele lepiej w krotkich... ale lysi to jakos mi sie nie podobaja....
Wysłany: 2006-07-16 18:20
ja mialem dlugie scialem a teraz mi lepiej w krotkich:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-07-17 02:45
[quote:a81ed20a3a="Hexe"]Arcaius w sprawie feminizmu wypowiedz sie w kobiecaości zatem...
[/quote:a81ed20a3a]
A wiesz że nawet bym się wypowiedział, szczególnie że niektóre herezje które tam przeczytałem naprawdę mnie... :) Mogło to by być jednak straszne w skutkach i dlatego się z całych sił powstrzymam :P
Wysłany: 2006-07-17 13:32
brawo Alphar!! tak trzymaj :twisted:
Wysłany: 2006-07-17 15:49
[quote:46c75523ae="alphar"]Tylko Ciebie mogłoby ewentualnie zniszczyc Areczku ^^ :evil:[/quote:46c75523ae]
E?? 8O że co proszę?? :D Nie jestem pewien co miałaś na myśli Hanusiu ale jestem przekonany że nawet "ewentualnie" nie mogłoby mnie to zniszczyć :twisted:
(btw "uderz w stół a nożyce się odezwą" - a propos herezji hehe :P)
Wysłany: 2006-07-17 18:49
chodzi o to że nie dasz sobie rady sam przeciwko nam wszystkim więc dlatego wypowiedz moglaby zniszczyc Ciebie :twisted:
Wysłany: 2006-07-17 21:53
[quote:cd6044e571="Hexe"]chodzi o to że nie dasz sobie rady sam przeciwko nam wszystkim więc dlatego wypowiedz moglaby zniszczyc Ciebie :twisted:[/quote:cd6044e571]
LOL :D Droga Hexe ile ty masz lat ??? :P takie marne prowokacje, e... :/
Wysłany: 2006-07-17 21:57
No nie wiem kto to sa ci "wszyscy" ale wam dwom dal bym rade na pewno :P a to wlasnie wy - z tego co pamietam - najbardziej sie tam udzielalyscie (i uchyle rabka tajemnicy - to glownie was mialem na mysli piszac o herezjach haha) :P
Wysłany: 2006-07-18 01:10
Nic nie napiszę :P ...a w sprawie tego !@#$% feminizmu ew. wypowiem się - tak jak radziła koleżanka Hexe - w temacie "kobiecość" :)
Wysłany: 2006-07-18 07:36
przecież mówiłam ile mam lat... a jak nie pamiętasz to już twój problem... :P
a skoroś taki pewny siebie to czekamy na riposte... w kobiecości