metal, a szerzeniwe nienawiści Wysłany: 2007-06-11 21:47
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=48181
po przeczytaniu tego załamałem ręce...
In Nomine Noctis
Wysłany: 2007-06-11 22:10
Oj nowak,nowak... :D
Wasza krew jest moim winem...
Wysłany: 2007-06-11 22:22
kopara z wrażenia opadła...
czym to się ludzie zajmują jak nie mają co robić...
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]
Wysłany: 2007-06-11 22:36
Litość...
Kościoły też powinni zamykać, bo tam głoszą kult pewnej trójki...
A Morbidzi śpiewając "Zabić księdza, chory kościół" (poza propagowaniem mordu) mają rację i tego się ludzie boją.
Prawda boli.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-06-11 23:21
Pan Ryszard Nowak uwielbia mi sprawiać radość Nie wiem czy pamiętacie kogo uznał za największego satanistę III RP?
"Wystarczy spojrzeć, co ten facet robi z rękami - wyjaśnia. - Jego dłonie są nerwowe i często pokazują znaki charakterystyczne dla wyznawców szatana. Owsiak to zakamuflowany satanista."
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2007-06-12 00:29
[quote:27a2dac0a5="amorphous"]Pan Ryszard Nowak uwielbia mi sprawiać radość Nie wiem czy pamiętacie kogo uznał za największego satanistę III RP?
"Wystarczy spojrzeć, co ten facet robi z rękami - wyjaśnia. - Jego dłonie są nerwowe i często pokazują znaki charakterystyczne dla wyznawców szatana. Owsiak to zakamuflowany satanista."[/quote:27a2dac0a5]
Zawsze mi sie wydawało, że te serduszka WOŚPu przypominają pentagramy... :evil: :evil:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-06-12 07:48
Pan Nowak jest niepoważny dlatego większość zdroworozsadkowo myślących działaczy go oleje, poza tym to jest niezgodne z konstytucją, która daje wolność myśli i wyznania, prawo wyboru.
Za niedługi czas zmieni się władza i to wsyzstko pójdzie w niepamięć więc nie ma sie co ekscytować :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-06-12 08:40
ja pierdole..
Katolicyzm - to jest dopiero brudna sekta
Ciekaw jestem, czy doczekam sie kiedys czasow, gdy bedzie sie takich pomyslodawcow scigac i eksterminowac..
Wysłany: 2007-06-12 09:09
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smiech na sali... To juz lagodnie mowiac zalosne. Co za katolik... tak, to obelga. Dalem sobie spokoj z ta wiara. Nie chce miec nic wspolnego z religia, ktora wyznaje jednego boga a zarazem czci caly panteon bozkow, aniolow i swietych, samej sobie przeczac. Laza na glosne, oczojebnie barwne jak parada rownosci procesje, a inne wyznania rownaja z blotem, jak w sredniowieczu. Co to za bog, ktorego kaplanami sa pedofile?!!! :evil: :evil: :evil:
People only fear of what they don't understand... Means they understand nothing
Wysłany: 2007-06-12 10:21
[quote:168ba5cfeb="BarTolmai"]smiesznego ciemnorgodu[/quote:168ba5cfeb]Bartol, ten ciemnogród zowie kaczogród, rządza w nim kaczyści, mieszkają fanatyczni katole i tolerują naziole :lol: :lol: :lol: 8) :twisted:
[quote:168ba5cfeb="Vincent"]Katolicyzm - to jest dopiero brudna sekta :wink:
Ciekaw jestem, [b:168ba5cfeb]czy doczekam sie kiedys czasow, gdy bedzie sie takich pomyslodawcow scigac i eksterminowac[/b:168ba5cfeb]..[/quote:168ba5cfeb]Chodzi Ci o takiego drugiego Hitlera co to wytnie wszystkich katoli? Pomysł dobry tylko gorzej z wykonaniem skoro chyba z 2/3 ludnosci świata to wierzacy :wink: Fakt, faktem...w polsce można by ich wszystkich póscić przez komin :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-06-12 10:26
Za każdym razem jak czytam coś takiego to załamuje ręce i niemiłosiernie się wkurzam :evil:
Każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania - to niby z konstytucji, ale jak widać znowu nam się wkrada cenzura i to przez duże C !!
Szlak by to trafił !! :evil:
Nie wiedziałam,że śmierć może być tak cudowna jak Ty...
Wysłany: 2007-06-12 11:59
[quote:d0ea7828f7="Ev"]twierdząc, że nawrócił jakąs tam laskę ze skłonnościami do samobójstwa zabierając jej wszystkie kasety zespołów "satanistycznych" :lol: )[/quote:d0ea7828f7]A teraz laseczka jest grzeczną dziewczynką słuchająca Britney i wszyscy sie cieszą :lol:
Zgodze sie z Tobą Ev. Bardzo trafna uwaga odnośnie tych kinderów :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Re: metal, a szerzeniwe nienawiści Wysłany: 2007-06-12 13:47
[quote:c228524c4f="Dark_Viper"]http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=48181
po przeczytaniu tego załamałem ręce...[/quote:c228524c4f]
buhehe "Zabić księdza, chory kościół"
dlaczego nie doczepią się do zespołów hip hopowych
http://wiadomosci.onet.pl/1334397,240,1,1,kioskart.html ekhem nudzi się im po prostu nie wiedzą co pisać
Wysłany: 2007-06-12 14:13
[quote:4b5ae3949f="KostucH"](...)skoro chyba z 2/3 ludnosci świata to wierzacy(...)[/quote:4b5ae3949f]
Wierzący...każdy w coś wierzy, ale rozumiem, że chodzi Ci tu o katoli, otóż nie przesadzałbym z taką liczbą kolego :wink:
[quote:4b5ae3949f]Katolicy stanowili w roku 2004 17,1% ponad 6-miliardowej ludności świata.[/quote:4b5ae3949f]
W Polsce może i owszem, są z 2/3 ale nie na całym globie.
Zresztą nie ważne gdzie i ile ich jest, ważne że są oni (przynajmniej wiekszość tych udzielających się publicznie w naszym kraju) tak nietolerancyjni, że nie potrafią dopuścić innej wiary do istnienia, a to już jest bluźnierstwo, bo wiara która uważa się za najwyższą i najważniejszą i wynosi się na piedestał jest gówno warta.
Ale nie będę tego komentował, bo brak mi słów, chciałem tylko sprostować te liczby :P
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-06-12 14:50
jeśli chcecie walczyć z z taką a nie inną religia poznajcie najpierw własną.wychowałem sie w rodzinie katolickiej , tak jak zapewne wielu z was...wpierano mi to od dziecka... sam wierzę w to co chce...nie dziele tego oczywiscie na niebo i piekło.i juz maja wielki problem dlaczego nie nazywam tego katolicyzmem....słucham muzyki
każdy moze dązyć ale nie każdy do celu............
Wysłany: 2007-06-12 15:01
[quote:6a49c07b1e="dr_Faustus"]P.S. I tak uprzedzajac kolejnego Twego posta - nie jestem nawiedzonym jak to bys zapewne okreslil "katolem" - jedynie uwazam, zeby cokolwiek atakowac, trzeba poznac przeciwnika. Ty nawet nie sprobowales..[/quote:6a49c07b1e]
Coz, bylem katolikiem do niedawna, jakies 16 lat, i wydaje mi sie, ze dosc dobrze poznalem ta religie... Fakt, z posadzeniem boga o otaczanie sie pedofilami to troche mnie ponioslo, tak jest, jak sie wejdzie do neta po ostrym chlaniu dzien przed (trzymalo mnie jeszcze, jak pisalem tamtego posta)... Ale i tak bym pana nie nazwal katolem, dr. Faustus. Przedstawil pan dosc obiektywna opinie. Naprawde, sory, zdrowo mnie ponioslo :oops:
People only fear of what they don't understand... Means they understand nothing
Wysłany: 2007-06-12 15:28
Ev Napisał: |
[quote:a32dc2195f="manthus"]nie dziele tego oczywiscie na niebo i piekło.i juz maja wielki problem dlaczego nie nazywam tego katolicyzmem....słucham muzyki[/quote:a32dc2195f]
Nie bardzo rozumiem sens tego zdania. nie chodziło mi o chrześcijaństwo tylko o bardziej osobista relację... wierząca osoba to nie taka która przez cały tydzień wzbudza awantury w w domu otoczeniu bije żonę ,dzieci lub nawet leży krzyzem w kościele przed ołtarzem aby wzbudzić na siebie uwagę(był u nas taki przypadek) a w niedzielę z ta samą rodzinka ubrana w najlepsze grzeczne ciuchy idzie do kościoła aby po nim obgadywać jak kto był ubrany....( nie wiem czy to co napisałem trzyma się kupy)heh każdy moze dązyć ale nie każdy do celu............ Wysłany: 2007-06-12 15:40 [quote:10a02319d3="ShadeOut"]Coz, bylem katolikiem do niedawna, jakies 16 lat, i wydaje mi sie, ze dosc dobrze poznalem ta religie... Fakt, z posadzeniem boga o otaczanie sie pedofilami to troche mnie ponioslo, tak jest, jak sie wejdzie do neta po ostrym chlaniu dzien przed (trzymalo mnie jeszcze, jak pisalem tamtego posta)... Ale i tak bym pana nie nazwal katolem, dr. Faustus. Przedstawil pan dosc obiektywna opinie. Naprawde, sory, zdrowo mnie ponioslo :oops:[/quote:10a02319d3]Kurcze, co za wyrozumiały człowiek. Dobrze wiedzieć, że tacy są bo osobiscie po tym poście dr. Faustusa spodziewałem sie po Tobie ostrej reakcji a tu prosze, miłe zaskoczenie :) Porządny z Ciebie user :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you." Wysłany: 2007-06-12 16:07 Przy okazji każdej akcji R.Nowaka temat "jak to w Polsce jest źle bo katolicko" wraca jak bumerang hehehe. Przypominam, że choćby ze [b:bcdbb807ee]3 m-ce temu [/b:bcdbb807ee]gadaliśmy o tym samym tylko pod nazwą [b:bcdbb807ee]"Jak próbowano odwołać Moonspela w Warszawie".[/b:bcdbb807ee]
Keep Talking... Wysłany: 2007-06-12 16:17 [quote:691decf20a="SzalonyKapelusznik"]zrobić koncerty (jak w Niemczech) od 18 lat i będzie spokój. Oni będą mięli pozory, że młodzież nie będzie deprawowana a my od nich "Święty spokój".[/quote:691decf20a]Zatem Przyjacielu w kapeluszu gdzie będa balowac Ci ponizej 18-tki :wink: :?: U cioci na imieninach :?: :twisted: Jeśli juz coś takiego miałoby wejsc to trzeba konkretne zespoły takim zastrzeżeniem obejmować, a nie wszystkie koncerty :wink: "God made me a cannibal to fix problems like you." |