Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Sny. Strona: 25

Wysłany: 2008-12-11 21:13

mi kilkukrotnie śniły się w życiu te same rzeczy w dużych odtępach czasowych jednak do tej pory nie doszłam do tego czy coś oznaczały... zdarzało się też że owe sny zdawały się spełniać w jakiś sposób ale znam kogoś kto twierdzi że mógł na podstawie jakiegoś snu z dalszej lub bliższej przyszłości zmieniać tę przyszłość na inna niż właśnie w owym śnie w owej sytuacji była potwierdzają to Jego znajomi... sama więc już nie wiem czy to wszystko to tylko ludzka wyobraźnia czy też coś więcej :?

wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...

Wysłany: 2008-12-19 19:44

Mi się często zdarza, że w czasie snu zdaję sobie sprawę, że pora się obudzić lub nie jestem tam gdzie powinienem - że powinienem przebywać w rzeczywistości a nie we śnie. Wyjątkowo ciekawe doświadczenie.

Życie ssie.

Wysłany: 2008-12-19 22:12

w dzieciństwie śniło mi się, że przejeżdża mnie diabelskie koło :wink:

carpe diem

Wysłany: 2008-12-19 22:27

[quote:1b4648227e="Envy"]A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie .[/quote:1b4648227e]

czyżbyś w dzieciństwie nieźle rozrabiała, że coś takiego ci się śniło :twisted: :?:

carpe diem

Wysłany: 2008-12-19 23:09

sny są wspaniałe to takie udoskonalenie rzeczywistości

wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...

Wysłany: 2008-12-20 00:13

[quote:370c4642c4="Envy"][quote:370c4642c4="black_heart"][quote:370c4642c4="Envy"]A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie .[/quote:370c4642c4]

czyżbyś w dzieciństwie nieźle rozrabiała, że coś takiego ci się śniło :twisted: :?:[/quote:370c4642c4]

No ponoć byłam diabłem wcielonym :twisted:[/quote:370c4642c4]

no ja też, ale takich snów nie miałam :twisted:

carpe diem

Wysłany: 2008-12-20 02:00

[quote:04473c120a="Envy"]Iiii tam miałam gorsze :D te były w miare lajtowe XD Poza tym chciałam byc porwana przez jakiegoś pięknego hrabiego który zająłby sie mną jak własną córką i mieszkalibyśmy sobie w wielgachnym gotyckim zamku XD Ech dziecięce marzenia :3.[/quote:04473c120a]

Zgubiłabyś się w nim wink:

carpe diem

Wysłany: 2009-04-12 09:11

a mnie nic....... :D

[img:b4d8a8d96c]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b4d8a8d96c]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-04-15 08:38

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Dzisiejszej nocy miałam sen erotyczny 8O Obmacywały mnie żywe zwłoki. Dwie sztuki na raz. W trójkącie. Takie obłocone, szorstkie, podgniłe i zimne. Oblecha 8O

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-04-21 17:43

nadal nic.. :? ani te złe, ani te dobre...

[img:f49b858bfa]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:f49b858bfa]

Wysłany: 2009-04-22 20:06

No wiadomo że się wie... :D :D :D :wink:

[img:7e53229b95]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:7e53229b95]

x Wysłany: 2009-04-22 22:07

josefine (Anciliae)
josefine
Poznań [SlutGarden]

tey, a ja mam zawsze takie pokrecone sny xD i takie realne, ze masakra, hehe, ze nawet nie wiem jaki jest najdziwniejszy, bo kazdy taki jest xD

nawet staralam sie tlumaczyc sny, innych ludzi wychodzilo mi bardzo latwo, umialam wyczytac z tego osobe sniaca, i jakos znalezc w tym zycie osoby w czasie przeszlym, terazniejszym i przyszlym, ale swoich jakos za nic nie umiem wytlumaczyc xD

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wysłany: 2009-05-01 08:04

Ja czasem po porannej pobudce zaczynam się martwic o swoje zdrowi psychiczne^^ Moje sny zazwyczaj wybitnie idiotycznie. np. wczoraj śniło mi się że zawitał do mnie gruby biały rozjechany kot i poprosił żebym przypilnował jego konia bo on musi skoczy na pocztę. no i tak stoję z tym koniem na klatce schodowej i się na mnie sąsiedzi drą żebym go zabrał bo cały koryta swoim łajnem zapaćkał... O.o dzięki Bogu się obudziłemxD

Wysłany: 2009-05-04 21:08

Sny...no cóż niejednokrotnie mi sie sprawdzaly i to nie dlatego ze sama jakos sie nakrecalam czy cos...zreszta u mnie to rodzinne bo i mama i babcia mialy takie sny.
Zwykle sa niemile i cholernie realistyczne

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-05-04 22:28

SolitaryAngel (Bicz)
SolitaryAngel
Zachodniopomprskie

[quote:d886877467="bastet666"]Sny...no cóż niejednokrotnie mi sie sprawdzaly i to nie dlatego ze sama jakos sie nakrecalam czy cos...zreszta u mnie to rodzinne bo i mama i babcia mialy takie sny.
Zwykle sa niemile i cholernie realistyczne[/quote:d886877467]
Tak realistyczne jak LD ?

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Wysłany: 2009-05-05 11:49

Dzisiaj śnił mi się różowy kot. Zupełnie żywy. A konkretnie, to była rasa kota: Różowy Kot Egipski. Warto wspomnieć, że w moim śnie istniały jeszcze, chociaż nie spotkałam, dwie odmiany: zielona i niebieska :)

Myślałam nawet nad przygarnięciem tego kota, bowiem właściciele nie mogli go zabrać ze sobą podczas przeprowadzki i postanowili wypuścić "na podwórko". Ale miałam ciężki dylemat, bo już 3 koty mam w domu, czwarty mi niezbyt potrzebny, nawet różowy... :)

Wysłany: 2009-05-05 12:15

A mnie śniul sie Freud...
Co to oznacza?? :wink:

enjoy the violence

Wysłany: 2009-05-05 13:17

Że chce Ci się seksu :mrgreen:

Wysłany: 2009-06-22 21:47

mi się zwykle śnią takie powalone rzeczy, że mogłyby inspirować najwybitniejszych surrealistów, tudzież hermetycznych pisarzy fantasy. pomijając przedziwne miejsca, przeciwne stroje, przedziwne sceny, systemy itp, wszystko jest cholernie realistyczne. i to jest najstraszniejsze.

chociaż ostatnio śniło mi się, że wszyscy mnie bili, robili krzywdę psychiczną albo śmiali się ze mnie. na koniec mój przyjaciel uderzył mnie w twarz i przewrócił. a jak się obudziłam czułam jakby ból tego uderzenia.

Ci, co śnią za dnia, wiedzą o wielu rzeczach niedostępnych dla tych, co śnią tylko nocą - E.A. Poe

Wysłany: 2009-06-23 09:41

Ja mam ostatnio sny o bardzo zróżnicowanej tematyce: brunetki, blondynki, rude, szatynki :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło