Wysłany: 2007-12-28 19:07
[quote:c0f39a76d4="AngelOfDeath"]
Dokładnie. Zgadzam sie z tobą różnie się w życiu układa. A poza tym z tego co wiem sny nie sprawdzają sie od razu tylko po kilku latach.
( krótko kiedyś dostane po dupie )[/quote:c0f39a76d4]
Mm... za kilka lat to pewnie zapomnisz. Hehe (każdy obrywa, tylko zależy jak z tego wyjdzie, czy jako poległy, czy wygrany)
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw
Wysłany: 2007-12-28 19:13
Aria_de_Bloodvarie Napisał: |
[quote:8da7ec3a76="AngelOfDeath"][quote:8da7ec3a76="Aria_de_Bloodvarie"]
Dokładnie. Zgadzam sie z tobą różnie się w życiu układa. A poza tym z tego co wiem sny nie sprawdzają sie od razu tylko po kilku latach. ( krótko kiedyś dostane po dupie )[/quote:8da7ec3a76] Mm... za kilka lat to pewnie zapomnisz. Hehe (każdy obrywa, tylko zależy jak z tego wyjdzie, czy jako poległy, czy wygrany)[/quote:8da7ec3a76] Pewnie tak. Moja pamięć aż tak dobra to nie jest. Z resztą wiele razy mi sie różne sny śniły i oczywiście były prze zemnie wyjaśniane i dzisiaj już ich nie pamiętam :D :D :D Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale.. Wysłany: 2007-12-28 19:16 Moja niestety też... potem po fakcie zapewne sobie przypomnę ale będzie już za późno... hehe :)
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw Wysłany: 2008-01-02 21:40 Miałam całkiem ciekawy sen, w którym był stary, murowany budynek z podziemną, sekretną komnatą, do której niewielu potrafiło się dostać. Była specyficzna społeczność, a wszystkodziało się naprzeciwko mojego starego miejsca zamieszkania. Szłam do tej komnaty, ale przypomniałam sobie,że jestem umówiona z przyjaciółką i muszę się na czas obudzić. Porozmawiałam z kimś jeszcze, ale zaczęłam się denerwować, że się spóźnie, więc się obudziłam. Potem żałowałam, bo okazało się,że miałam jeszcze czas, a z pośpiechu nie zobaczyłam tajemniczego pomieszczenia, choć byłam pewna, że mogłabym tam wejść. Co ciekawe, bo nie jestem pewna czy odzyskałam świadomość w tym śnie. To było raczej tak... jakbym wierzyła, że we śnie można się przenieść do innego świata, zdając sobie sprawę, że można się obudzić (powrócić), ale że ten sen nie jest tylko marzeniem, ale inną rzeczywistością. AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around" Wysłany: 2008-01-08 10:56 [quote:bca7b8e80f="nimdraug"]Cały czas, śnią mi się nieprzyjemne sytuacje, a to że mam ostrą wymianę zdań z kobita od rysunku, a to że sie z kimś żrę... :roll:
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale.. Wysłany: 2008-01-08 11:17 W dzisiejszym, krótkim śnie błądziłem w kręgu ze znajomą osobą... a dookoła toczyła się wojna... :roll:
Wysłany: 2008-01-11 20:50 Śniło mi się, że znajomi i przyjaciele kłócili się ze mną. Mówiłam ( a właściwie krzyczałam), że chciałam ich opuścić, aby być sama. Kłótnia była zażarta. W końcu jeden z nich wychodzi wrzeszcząc, że to nie ma sensu i tak wszyscy skończymy w grobie.
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw Wysłany: 2008-01-12 16:51 a mi snilo sie ostatnio ze cos kroilam i spadl mi noz, a moje rece byly cale pociete, nie czulam bolu tylko nie moglam ich zabardzo zginac i martwilam sie jak ja dokoncze grafike z takimi lapami! ze mi te wszytskie toksyny powchodza....eh..Coz..moze mnie kot gdyzl w rece jak spalam :lol: "Umierać bez miłości , kochać przez śmierć" Wysłany: 2008-01-25 11:52 Mój wczorajszy sen. Spałem sobie w pokoju w takim półmroku i nagle z sufitu zaczęły powoli pojawiać się ciemne włosy i były coraz dłuższe i dłuższe i wkrótce zaczęły mnie oplatać razem z kołdrą wręcz dusić a potem zobaczyłem oczy takie zimne patrzące na mnie. Koniec snu obudziłem się patrząc w sufit. Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy Wysłany: 2008-01-25 13:39 Mój wczorajszy sen.
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale.. Wysłany: 2008-01-27 09:42 [quote:e237911116="Andrzej"]Mój wczorajszy sen. Spałem sobie w pokoju w takim półmroku i nagle z sufitu zaczęły powoli pojawiać się ciemne włosy i były coraz dłuższe i dłuższe i wkrótce zaczęły mnie oplatać razem z kołdrą wręcz dusić a potem zobaczyłem oczy takie zimne patrzące na mnie. Koniec snu obudziłem się patrząc w sufit.[/quote:e237911116]To pewno znaczy , ze Ci wlosy urosna :D A mi sie snilo...ze zyje......... to byl koszmar... "Umierać bez miłości , kochać przez śmierć" Wysłany: 2008-01-27 16:30 Ja przez tydzień nie miałam snów - z braku, okazji. A teraz pd razu dwa dziwaczne sny. Takich, to ja jeszcze nigdy nie miałam. O_o
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around" Wysłany: 2008-01-27 19:02 [quote:a3f750dfcb="sphinxia"]Andrzej, nie oglądałeś czasem "Klątwy" ostatnio? :-)[/quote:a3f750dfcb]
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy Wysłany: 2008-01-28 21:01 [quote:066d9a1972="Andrzej"][quote:066d9a1972="sphinxia"]Andrzej, nie oglądałeś czasem "Klątwy" ostatnio? :-)[/quote:066d9a1972]
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw Wysłany: 2008-01-30 12:57 Od 2 nocy mam bardzo realistyczne sny i znów śniąc wydaje mi się, jakby to była rzeczywistość. Dziś przyśniło mi się, że kupuję pewną rzecz. Dziś rano stwierdziłam, że faktycznie przydałaby mi się ona.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi Wysłany: 2008-01-30 21:55 Ostatnio notorycznie śni mi się lato... ciepłe dni, zielone wzgórza, lasy, strumień i cudna poświata lejąca się z niebios...
Wysłany: 2008-01-31 13:50 Dziwna sprawa, ale z wtorku na środę śnił mi się straszny pożar. Jakież było moje zdziwienie gdy włączyłam rano telewizor i w wiadomościach oglądałam relacje z pozaru w supermarkecie i jeszcze na jakiejś fermie czy w fabryce drobiu. Dziwneeeeeee
Wysłany: 2008-01-31 14:40 efunia tak to mozna sobie dorobic dziwna teorie/historie do kazdego snu Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem Wysłany: 2008-01-31 15:27 Od wczoraj zaczalem ogladac ponownie po wielu latach serial marzen tzn."Twin Peaks" i wiecie co???Snila mi sie matka Laury Palmer a dokladnie moment kiedy wrzeszczala ma wtedy naprawde straszny wyraz twarzy plus ten wibrujacy krzyk.
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy Wysłany: 2008-01-31 21:08 [quote:08c3bec7f1="cold_sea"]efunia tak to mozna sobie dorobic dziwna teorie/historie do kazdego snu [/quote:08c3bec7f1]
|