Wysłany: 2007-12-11 13:44
Ja zazwyczaj mam kamienny sen i generalnie rano po przebudzeniu cokolwiek by mi sie śniło zostaje automatycznie skasowane :wink:
Więc cokolwiek mi sie dziś śniło, nie mam pojęcia co to było 8) Ale za to śliczny poranek mnie przywitał, wałaśni taki jaki lubię :wink:
Viva October Rust :!:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-12-11 19:10
[quote:e2aee2c9bb="nimdraug"]Lepiej się zastanów przed wypiciem... :roll:
dupcioszki w nocy, to tylko jedne z wielu skutków ubocznych... :lol: [/quote:e2aee2c9bb]
...jakoś owych sqtków nie doświadczyłem, dziwne :lol: Nie zmienia to oczywiście faktu, iż ziółka Rubi są najlepsze na świecie :twisted:
A wracając do tematu... dziś miałem świetny sen o morzu, tropikalnym oceanie i wyspie pośrdku niego. Śliczna, lazurowa, lekko falująca woda, gorący piasek na plaży, z wolna zbliżający się zachód Słońca, kilka kroków w głąb lądu cudny las... Rajska wizja. Szkoda, ze sen był taki krótki... :roll:
Wysłany: 2007-12-11 19:20
Ja tam bym sie zastanawiał czy ten sen to czasem nie była jakaś reklama biura podróży :lol: :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 19:33
Hehe :) a ilu to pisarzy odnajdowało pomysł w snach? Moim zdaniem wielu... czemu i by reklamy nie zrobić na podstawie snu? Ciekawe co by z tego wyszło... hehe
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw
Wysłany: 2007-12-11 19:35
[quote:47bb4e62a9="KostucH"]Ja tam bym sie zastanawiał czy ten sen to czasem nie była jakaś reklama biura podróży :lol: :twisted:[/quote:47bb4e62a9]
...raczej wspomnienie po pewnym Crysisie... :twisted:
[quote:47bb4e62a9="Aria_de_Bloodvarie"]Ciekawe co by z tego wyszło...[/quote:47bb4e62a9]
...aż się boję pomyśleć, tym bardziej jeśli inspiracją miałyby być moje sny... Schiza :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 19:53
[quote:893c65d6f0="Wild_Child"]
...aż się boję pomyśleć, tym bardziej jeśli inspiracją miałyby być moje sny... Schiza :twisted:[/quote:893c65d6f0]
Chyba nie powinnam pytać o nic więcej. Też się bać? :lol:
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw
Wysłany: 2007-12-11 19:54
[quote:851eeeac99="Wild_Child"]Podążyliśmy w głąb jakichś starych tuneli, pod miastem, docierając ostatecznie do mrocznego lasu. To, co tam ujrzeliśmy, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Ruiny potężnego gotyckiego teatru, majestatyczne i otoczone mistyczną mgłą. Przekroczyliśmy mocarne wrota budowli, bogato zdobione dziwnymi reliefami, trafiając do wielkiej sali, pogrążonej w półmroku z lekka rozrzedanym światłem wpadającym przez witrażowe okna. Wtem zorientowałem się że jestem sam, a uczucie bliskości i namacalności tego miejsca znacznie wzmogło na sile. Słyszałem niezrozumiałe szepty ciągnące z daleka, świst wichru, szelest liści łagodnie przez niego rozwiewanych, jakąś melodię. Bładziłem po dziwnych salach, docierając w okolice sceny, częściowo zasłoniętej poszarpanymi skrawkami dawnej kurtyny. Wszędzie walały się rozmaite rekwizyty, ściany porastały pędy bluszczu, ogólnie miejsce sprawiało wrażenie zdziczałego i porzuconego. Coś potężnego drzemało w zatęchłych zakamarkach tego miejsca, tajemnica, której nie dane mi było poznać.[/quote:851eeeac99]
[quote:851eeeac99="Aria_de_Bloodvarie"]czemu i by reklamy nie zrobić na podstawie snu? Ciekawe co by z tego wyszło... hehe[/quote:851eeeac99]Mam zatem dla Ciebie ambitny plan :twisted: Reklame czego zrobiłabyś ze snu Wild_Child'a :wink: :?: :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 19:57
[quote:1a93de7909="KostucH"]Reklame czego zrobiłabyś ze snu Wild_Child'a :wink: :?: :twisted:[/quote:1a93de7909]
To chyba raczej pytanie do Wild_Child'a. Ewentualnie zajmę się realizacją... hehe sceneria itp. kto się zatrudnia na aktora?
Wysłany: 2007-12-11 20:01
[quote:0df695715c="Aria_de_Bloodvarie"]kto się zatrudnia na aktora?[/quote:0df695715c]Moge być aktorem i jednocześnie zrobić soundtrack :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 20:09
[quote:9d02660316="KostucH"]Moge być aktorem i jednocześnie zrobić soundtrack :twisted:[/quote:9d02660316]
Kto pisze scenariusz? Za kogo chcesz robić? Warto wprowadzić kilka nowych wątków, prawda? :lol:
Chętni zgłaszać się! hehe :wink:
Wysłany: 2007-12-11 20:14
Scenariusz... hmmm... mogę się za to wziąć :twisted: Podobnież za wystrój wnętrz :twisted: I mogę zagrać jakiego demona...
Wysłany: 2007-12-11 20:19
A demon Ci się śnił?
Jakie są role do osadzenia?
Zachęcam do napisania scenariusza, sama chętnie zagrałabym. :lol: :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 20:23
Wild, to będzie zaszczyt zagrać w Twoim śnie :twisted: A muzyka, którą dysponuje w pełni mi pasuje do obrazu owego snu. Osobiście mógłbym być jakąś poboczną postacią nie odgrywającej żadnej ważnej roli. Przewijać się niczym duch i podpowiadać jak czynić, być takim krążącym sumieniem :wink:
Wysłany: 2007-12-11 20:25
Chętnie posłucham propozycji muzyki.
Poboczna postac odgrywająca rolę sumienia?
Niezły pomysł:
Zjawa: Dlaczego nie kupiłeś...?
Dręcząca człowieka po nocach i dniach...
:twisted:
Wysłany: 2007-12-11 20:29
[quote:e0d0cce17c="nimdraug"]Zostaw nam dekoracje wnętrz i oprawę graficzną!!! :twisted: :twisted:[/quote:e0d0cce17c]No właśnie, Ty będziesz pan reżyser :twisted: Będziesz se siedzieć o tam obok na krzesełku, pić cole i drzeć morde :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 20:33
A cała zgraja paradować przed reżyserem od świtu do nocy...(albo od nocy do świtu):lol:
Wysłany: 2007-12-11 20:35
To było w pozytywnym znaczeniu, prawda KostucH?
Wysłany: 2007-12-11 20:37
[quote:3ed08e40f4="nimdraug"]Mmmmmordę??? :cry:[/quote:3ed08e40f4]
Spokojnie, przecież nie będę się na Was darł moje Drogie. Demon nie drze mordy na przyjaciół. :twisted:
Wysłany: 2007-12-11 20:39
Oby... oby... hehe
Wysłany: 2007-12-11 20:42
W qńcu jestem Cicha_Woda.
KostucHu -> chętnie usłyszę Twoją muzykę w tym śnie :twisted:
A Ciebie Ario chętnie ujrzę w jakiejś większej roli :wink: