Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Sny. Strona: 18

Wysłany: 2007-12-11 20:45

[quote:f3d7520d2f="Wild_Child"]
A Ciebie Ario chętnie ujrzę w jakiejś większej roli :wink:[/quote:f3d7520d2f]
Czuję się zaszczycona. Z przyjemnością zagram

"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw

Wysłany: 2007-12-11 20:52

[quote:2ac02d02b2="Wild_Child"]KostucHu -> chętnie usłyszę Twoją muzykę w tym śnie :twisted: [/quote:2ac02d02b2]Prywatna wiadomość :arrow: I widze Twojego maila 8)

P.S.: A z tym darciem mordy to chodziło mi by motywować do pracy :twisted: No dobra, to nie drzyj mordy tylko kulturalnie zwracaj uwage :wink: Brutalnosć mi sie udzieliła :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-12-11 21:02

Bez brutalności... hehe
To czekam na scenariusz.

"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw

Wysłany: 2007-12-12 09:00

Pomyślimy, pomyślimy... :twisted:
A gdzie operator kamery ??
I wogóle czego to ma być reklama <myśli>. No, bo chyba nie mojego zwichrowanego umysłu :?: :lol:

A dzisiejszy sen... jakiś taki nijaki, o szkole, o jakichś dziwnych postaciach, o wędrówce wzdłuż torowiska. Tyle pamiętam.

Wysłany: 2007-12-12 18:14

Haa musze powiedziec ze niezwykle ciekawy temat poruszyliscie i te wasze sny tez takie interesujace-szkoda ze ja takich nie mam(moze te ziolka tzeba bedzie wyprobowac moje sny sa poprostu głupie,a jak juz sni mi sie cos ciekawego to i tak nie potrafie potem tego opowiedziec ...w kazdym badz razie głownie chcialam napisac ze mi sie temat spodobal i zaciekawił xD ppozdrawiam

Wysłany: 2007-12-12 19:16

[quote:be0921ef71="Wild_Child"]Pomyślimy, pomyślimy... :twisted:
A gdzie operator kamery ??
I wogóle czego to ma być reklama <myśli>. No, bo chyba nie mojego zwichrowanego umysłu :?: :lol:

A dzisiejszy sen... jakiś taki nijaki, o szkole, o jakichś dziwnych postaciach, o wędrówce wzdłuż torowiska. Tyle pamiętam.[/quote:be0921ef71]

Hehe też miałam głupi sen. Ale to przechodzi naprawdę ludzką wytrzymałość, jeśli chodzi o jego treść. :lol:
Czekam z niecierpliwością na scenariusz
nie mam pojęcia czego miałaby by być ta reklama. A może już nie reklama, tylko krótki film?

Wysłany: 2007-12-12 20:25

Pomysł z filmem bardziej mi się podoba, tym bardziej, że reklam nie znoszę. :)

Ewoszko - też Cię pozdrawiam.

Wysłany: 2007-12-12 20:27

To czeka Cię sporo pracy nad scenariuszem :)
To może mieszanka różnych snów? hehe

Wysłany: 2007-12-12 20:45

Taką mieszankę funduję po częsci w temacie "Zacznijmy od Krwi". Możesz sobie poczytać, jak chcesz (a i udzielić się możesz, jesli masz wenę i pomysł na wbicie się w rytm tej opowieści. Świeżej krwi nigdy za wiele). :wink:

Wysłany: 2007-12-13 20:17

Czytam, ale nie piszę.
Piszę własne opowiadanie (często opieram się na snach). A więcej by mnie chyba rozpraszało

Wysłany: 2007-12-13 20:33

Hmm.. samkiedyś czerpałem natchjnienie do opowiadań ze snów. W planach miałem nawet całą powieść, ale póki co czasu brak na dokończenie i wena gdzieś się ulotniła. Heh. :roll:

Wysłany: 2007-12-13 20:38

Moja opowieść coś się trochę zawiesiła, a ci co ją czytali męczą mnie przez to. I mniej mam chęci na pisanie a sny... stanowiły fundamenty, cegły tworzyła wyobraźnia...

Wysłany: 2007-12-14 13:19

[quote:427aef2e47="Wild_Child"]Taką mieszankę funduję po częsci w temacie "Zacznijmy od Krwi".[/quote:427aef2e47]A ja nigdzie tego nie spotkałem :roll:

Dziś sen jak kamień zresztą jak zwykle. Nic nie pamiętam cokolwiek mi sie śniło, trochę szkoda bo jeśli śniły mi sie jakieś babeczki to sporo w nocy przegapiłem :roll:

Wysłany: 2007-12-14 15:52

dzieki chetnie :D nie wiem jakie to ziolka bo wiekszosc to na mnie nie dziala :lol:
a tak w ogole to moze ja nie mam zadnych dziwnych ani fajnych snow bo najwieksze schizy to mam na codzien w zyciu ...?

Wysłany: 2007-12-14 18:06

[quote:738b3c6c30="Ewosz"]to moze ja nie mam zadnych dziwnych ani fajnych snow bo najwieksze schizy to mam na codzien w zyciu ...?[/quote:738b3c6c30]Więc po co śnić :twisted:

Hanah! Jak mogłaś mnie tak brutalnie uświadomić :lol: :P No i co ja mam teraz począć? O dupie maryny mam śnić :!: :?: :roll: :twisted:

Wysłany: 2007-12-14 18:23

Śnij, śnij. Przynajmniej małe oderwanie od rzeczywistości.

Mi się dzisiaj śnił sztorm na oceanie. Czarne niebo, deszcz wściekle padał, a fale zdawały się atakować z całej siły skały. Potem skały wystające z wody jedna po drugiej spadały w wodę. Na końcu spadła ta, na której ja stałam...

Wysłany: 2007-12-14 18:58

Rację przyznaję tym, co uznali, że sny przedstawiają ukryte pragnienia. :lol:
Sam fakt jak ludzie zadowoleni się budzą. hehe

Wysłany: 2007-12-14 20:29

[quote:c53ae6b63e="Devilish_Sad"]Ja to dzisiaj miałem sen. Śniło mi się, że otworzyłem najlepszy na świecie burdel. Był to wielki lokal, oprócz klimatycznych pokoi dla klientów, były tam sex shopy, wielka restauracja, a nawet gabinet seksuologa. Ochrona miała ostrą broń, dziwki dobrze zarabiały i były bardzo zadowolone. A ja liczyłem tylko kasę. :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:c53ae6b63e]Teeee? Byłem może Twoim klientem? Nie pamietam co mi sie śniło, a kto wie czy nie wpadłem do Twojego burdello bum bym :twisted:

Wysłany: 2007-12-14 21:08

[quote:024598d55e="Aria_de_Bloodvarie"]Rację przyznaję tym, co uznali, że sny przedstawiają ukryte pragnienia. :lol:
Sam fakt jak ludzie zadowoleni się budzą. hehe[/quote:024598d55e]

...w moich snach często ujawniają się wspomnienia dawnych, beztroskich lat... Lubię je, pozwalają na nowo przeżyć tamte chwile. Może to pragnienie powrotu...

Wysłany: 2007-12-14 21:16

[quote:e42f452892="Wild_Child"]Może to pragnienie powrotu...[/quote:e42f452892]Proponuje na te chwilę włączyć sobie Enigme - Return To Inocence. To sie nazywa powrót ech...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło