Dodano: 2010-02-19 23:40
miau, ja w ogóle, moje futrzaczki również
ale za tydzień nadrobię i pójdę z nimi do pizzerii chyba 
Dodano: 2010-02-20 20:21
Gdzieś czytałam artykuł o tym, ze koty są w stanie wytresować człowieka.
Jeden z moich kotów, śpi ze mną do trzeciej w nocy , następnie budzi mnie , żebym go wypuściła z sypialni i idzie do pokoju na dole.Jestem już tak wytresowana, że czasem otwieram mu drzwi bez budzenia się.
Nie ma przeproś,jest tak upierdliwy w kwesti pory wyjścia z pokoju, że trzy lata temu dałam sobie spokój z próbami buntu.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-02-21 12:33
miałam podobnie:) obecnie moja rodzicielka jest ustawiona na 4 rano do wypuszczenia kocicy
tylko, że mnie moja słońcowata futrzasta lizała po nosie i siadała na twarzy dopóki nie otworzyłam drzwi a później drapała jeśli nie wypuściłąm na podwórko 
Dodano: 2010-02-21 17:07
U mnie na poczatku drapie w drzwi i jeśli nie ma szybkiej mojej reakcji, zaczyna miauczeć, a jak on zaczyna miałczeć , budzą się psy i zaczynają szczekać, a jak one się obudzą to muszę je wypuścić na dwór i jest wtedy przerąbane, bo wtedy szlafrok , zejście na dół i po spaniu.
Dodano: 2010-02-21 23:04
Odnośnie kotów - dziś natknąłem się na ciekawe pojęcie: Kot Schrödingera. Tutaj opis:
Kot Schrödingera
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2010-02-21 23:25
| CrommCruaich napisał(a): |
| Odnośnie kotów - dziś natknąłem się na ciekawe pojęcie: Kot Schrödingera. Tutaj opis:
Kot Schrödingera |
O Jezusie Chrystusiasty!!!
Typowy faszystowski pomysł - żeby kota zagazować!!!
Jestem dzisiaj przez to podwójnie,nie, potrójnie zniesmaczona. Dobrze, że kończy się ten dzień !!!
FUCK!!!!!!!!!!!! będę rzygać...
Dodano: 2010-02-22 19:22
no debile normalne no... tak sobie eksperymencić... jak tacy mądrzy, niech sami na sobie to przeprowadzają, nie na kociakach przepiękniastych...
Dodano: 2010-02-24 18:19
No dziewczyny chodzi o ekperyment myślowy.Wiemy jaki jest rozpad połowiczny cząstki ale mając czastkę nie wiemy w jakim nomencie ona jest.
Dodano: 2010-02-26 22:15
w rzeczy samej przecie <figielek>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-02-27 07:44
Jak tu się zdjęcia zamieszcza?
Chciałabym pokazać moje łobuziaki.Ja tu nowa, po prostu pampers - roku nie mam.
Dodano: 2010-02-27 09:01 Zmieniono: 2010-02-27 09:02
Musisz black_gothic ręcznie napisać >
[img] Link zdjęcia [/img]
Dodano: 2010-02-27 18:16
moje kochane futra..... no Zdzisław zrobił się mega leniwym kocurem, super dużym, nie tylko wzdłuż, ale też wszerz... jakie ma kochane futerko moje slońce puchate... chyba na serio go ukradnę, zabiorę do Posen i ukryję w pokoju i nie pozwolę nikomu tam wchodzić... tak mi brakuje na codzień miłego mrukania, drapania, cudownego lenistwa i machania ogonem:)
Dodano: 2010-03-04 13:06
Mojej kotce też się chyba na mózg rzuciło - franca dorwała patyczki do czyszczenia uszu i wpieprzyła końcówki owinięte watą
Dodano: 2010-03-04 22:19
a moja chyba złapała bakcyla muzycznego :) od pewnego czasu robi mi małe tornado,wśród moich płyt <szok>

Dodano: 2010-03-05 15:27
moje robią tornado ze sobą... tylko futro fruwa w powietrzu... szkoda tylko, że to nie zabawa tylko tak się nie lubią, a raczej kotka nie lubi kocurka
Dodano: 2010-03-09 07:43
Nie słyszałam o chrapiącym kocie, może ma coś z gardłem, w z tym obryzywaniem patyczków do uszu to moje też obgryzają je namiętnie, muszę uważać by opakowanie w łazience było cały czas zamkniete.
Dodano: 2010-03-09 16:15
moim się chyba zdarza, przynajmniej brzmi to jak pochrapywanie, nie mruczenie, ale ja się nie dziwię: są to tak zdrowo walnięte futerka, że już nic mnie chyba u nich nie zdziwi
Dodano: 2010-03-16 22:13
hmmm a o psach tematu nie znalazłam...co za rasizm
az nie moge na to patrzec 

Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.
Dodano: 2010-03-16 22:34
strzygusiu :) to sama załóż > temat o psach ^_^
a moja kotka wlazła dzisiaj do wiadra po węglu :) nie muszę chyba mówić jak wyglądała ,kiedy z niego wyszła ^_^

Dodano: 2010-03-17 16:04
| HardKill napisał(a): |
| strzygusiu :) to sama załóż > temat o psach ^_^
a moja kotka wlazła dzisiaj do wiadra po węglu :) nie muszę chyba mówić jak wyglądała ,kiedy z niego wyszła ^_^ ![]() |
A moze i strzygusia załozy :D bo kota nie posiada niestety, chociaz lubi, za to psa mam
i problemy z tymi małymi brudaskami znam, bo moja Sonia dzisiaj w błocie sie wytaplała, achhh co to za kocmołuch
Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.
Dodano: 2010-03-18 14:40
Grenadier, 15 zł za kilogram - NIE
Łosoś, 40 zł za kilogram - TAK
I jak tu nie mówić, że koty to nie arystokracja, skoro gusta smakowe tak wymagające
Dodam oczywiście, że moja kotka dostała tylko po małej próbce do zjedzenia (ale się oblizywała), aż tak jej nie rozpieszczam, aby jadła lepiej ode mnie
Ale normalnie szok, wie franca, co dobre...