Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

[URL=http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100826/PULAWY/173103817]Nowy teledysk Closterkeller - wystąp w castingu[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6975/Casting-do-teledysku-Closterkeller
Mała zmiana lokalizacji- na niekorzyść. Cóż, Poznań chyba teraz Hala Zeppelina stoi...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7231/Koncert-Soulfly-przeniesiony-do-CK-Zamek
Jako osoba nieobiektywna, bo chyba uzależniona od tej przeraźliwie łapliwej muzyki, wszystkimi swoimi członkami podpisuję się pod Twoją recenzją. Właśnie w słuchawkach l
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7487/Kings-Of-Leon-Because-Of-The-Time
Czy to miał być/ jest sonet? ;o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7999/Ukochanej
Zupełnie przez przypadek trafiłem na te opowiadanie i przyznać muszę, że pochłonęła mnie jego lektura bez reszty. Cóż mógłbym dodać...naprawdę ciekawie piszesz, w sp
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8255/Do-trzech-razy-sztuka
Bardzo dobra płyta :) Jej inność sprawia, że właśnie za taką ją uważam. Jednocześnie jest X-Factor jest niestety niedoceniona a przez wielu skazana na niesłuchanie z wia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8511/Iron-Maiden-The-X-Factor
szczegóły w aukcji: [URL]http://allegro.pl/szpilki-pleaser-fetish-gothic-pin-up-vintage-i2194018846.html[/URL] kontakt do sprzedającego: tel 696413366 gg 3571284 :::)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9023/SZPILKI-PLEASER-FETISH-GOTHIC-PIN-UP-VINTAGE
hmm co Wy na to by tu zamieszczały posty osoby jeszcze szukające swojej drugiej połówki ?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9279/Anonse-towarzyskie
witam, mam do sprzedania dwa gorsety: [URL=http://allegro.pl/gorset-czerwony-marszczony-gotyk-emo-sexy-i2812951081.html]Czerwony 36 (S) ---> KLIKNIJ![/URL] [URL=http://alleg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9535/Sprzedam-2-Gorsety
Hej, bezczelnie wszedłem na to forum bo intuicyjnie stwierdziłem, że muzyka, którą niedawno nagrałem może się spodobać w środowisku użytkowników portalu DarkPlanet. Nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10047/Jakub-Lemiszewski-DGNF-EP
Zapowiada się interesująco. Jestem ciekaw całości...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10303/Odraza-Esperalem-Tkane
Nie chcę mieć Bogów Nie potrzebuję złudnego pocieszenia Nie wierzę w ta wyimaginowaną koncepcje społeczeństwa Nie wierzę w Waszego Buddę Jezusa czy Hitlera Magi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10559/O-sobie-samym
Znam zarówno Amerykańców jak i Meksykoli, w sumie podobny styl. Gęsty i prymitywny napierdol który tak mnie rajcuje jak ultra techniczny połamaniec z solówką co trzy sekun
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11583/Disgorge-She-Lay-Gutted
Trochę pobieżna to recka. I trochę niesprawiedliwa. Bo jednak wszystkie proporcje Szwedzi tu zachowali, a jedyny "minus", to zbytnia hitowość wspomnianej kompozycji, która Mo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11839/Dark-Tranquility-The-Mind-s-I
...dziwnie sie jakośc dzieje ze mam wrażenie sam dla siebie jestem ograniczeniem...przeszkoda której nie potrafie pokonac... ...patrząc na rzeczywistość nic tylko widze ludz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/64/czlowiek-jako-jedostka-wrog-samego-siebie
Ostatnio pojawiło sie pare głosow optujących za dodawaniem do recenzji starszych płyt. Nasza ideą było informowanie Was o nowościach wydawniczych. Co o tym sądzicie zaprasz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/320/Nowa-ankieta
Przesluchalem singlowy kawalek ex-wokalistki Nightwisha. Kiedys, oddany fan tworczosci zespolu, teraz ciekawy, jak sobie poradza bez jednego ogniwa. Szczerze, to mialem nadziej
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/832/Tarja-Turunen-debiut-solo
Witajcie :) Serdecznie Was zapraszamy na Melangerie,czyli zlot fanów Artrosis. Jako,iz forum Artrosis jak i DarkPlanet na afterze,kończącym CTT w Poznaniu sympatycznie się ba
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1088/Melangeria-2007-w-Poznaniu-27-stycznia
[quote:5667308232="SzalonyKapelusznik"]Jedź jedź naprawdę warto. Jeśli nie na same kapele to chociaż dla samego klimatu i (co dla kobiet bardzo ciekawe) pokazu mody hehehe.[/q
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1856/O-latexie-i-nie-tylko-wyciete-z-CP-07
[quote:147bfbcdea="amorphous"]Zgadza sie - lubie Lacrimose miedzy innymi za to, że śpiewają po niemiecku. [/quote:147bfbcdea] uwielbiam Lacrimose...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2112/Lacrimosa-Lichtjahre
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło