Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Nowa ankieta. Strona: 1

Nowa ankieta Wysłany: 2006-07-16 19:02

Ostatnio pojawiło sie pare głosow optujących za dodawaniem do recenzji starszych płyt. Nasza ideą było informowanie Was o nowościach wydawniczych. Co o tym sądzicie zaprasza do głosowania w ankiecie na stronie głównej.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-07-19 17:48

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ja tam jestem za recenzjami WSZYSTKICH płyt, byleby za bardzo nie odbiegały od klimatu... Nowe płyty czasem trudno dostać, żeby móc je przesłuchać i zrecenzować poza tym. Są także świetne płyty mało znanych kapel, które zostały np. wydane już dawno temu i fajnie je odświeżyć i podzielić się odczuciami z innymi darkplanetowiczami, co nie? A nowe i tak się będą pojawiać...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-07-19 17:51

zgadzam się z minawi. w większości przypadków ludzie recenzują wszystko, chyba tylko po to, by punkty pozbierać :twisted:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-07-19 17:56

Hmm, a co zabronione było wcześniej dodawanie recenzji starych albumów, tożto dziwne, bo przecież zapodałem dwie recenzje krążków z '70.
Oczywiście, że nie powinno być żadnych ograniczeń w tym temacie, bo same nowości, to... w zasadzie powiedziała to już Minawi.
Wiadomo, że jak ktoś wrzuci np. New Kids On The Block to byłoby dziwne, ale stare rzeczy też należy "odkurzać"

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło