Wysłany: 2006-11-20 15:49
Gdy wchodząc do pokoju i zanim sie rozbierzesz pierwsze co robisz to włączasz komputer to to są juz lekkie objawy uzaleznienia. :)
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-11-20 16:04
No i owszem... Ale ja robię tak, gdy chcę czegoś konkretnego, a tak wolę robić tysiąc innych czynności, niż korzystanie z kmpay i nawet jakbym chiała, to komputer nie może mnie odciągnąć od innych rzeczy...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 17:37
[quote:c7e26622eb="th"]Gdy wchodząc do pokoju i zanim sie rozbierzesz pierwsze co robisz to włączasz komputer to to są juz lekkie objawy uzaleznienia. :)[/quote:c7e26622eb]
oo... a ja tak robie :D Nawet dzisiaj kiedy obudzilam sie o 5 aby troche sie pouczyc wpierw musialam posiedziec troche na kompie :D
Wysłany: 2006-11-20 18:51
Hehehe, uzależnienie? Gdzie? No skąąąaaad! ;P
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 19:16
15 min temu mialam isc sie uczyc....Co ja tu jeszcze robie?<mysli>
Lenistwo...? Czy uzaleznienie...?
Wysłany: 2006-11-20 19:41
Jedno łączy się z drugim. :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 20:35
[quote:4cee383ecf="Endra"]oo... a ja tak robie :D Nawet dzisiaj kiedy obudzilam sie o 5 aby troche sie pouczyc wpierw musialam posiedziec troche na kompie :D[/quote:4cee383ecf]
Ja wstając rano 6 włączam kompa i gdy sie juz umyje jem śniadanie i pije herbate przed kompem :D Ale zazwyczaj włączam go tylko by posłuchac muzyki rano. Tak by pozytywnym akcentem zacząć dzień :D
Wysłany: 2006-11-20 20:46
Ja czasem włączam kompa rano żeby sprawdzic w necie plan lekcji. W sumie nie wiem po co bo i tak zawsze czegoś w swoim porannym zmuleniu zapomnę :)
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-20 21:18
No, ja tak szczerze po prostu prawie nigdy nie wyłączam kmputera. :twisted: Żeby mógł sobie spokojnie ściągać dla mnie różne rzeczy i dlatego, bo słucham ciągle muzyczki.
Wysłany: 2006-11-20 21:28
[quote:ba75bb5871="Nightcreature"]Ja czasem włączam kompa rano żeby sprawdzic w necie plan lekcji. [/quote:ba75bb5871]
Mam dokładnie ten sam problem. I co z tego że mam w gruncie rzeczy do zapamietania razem 16 pozycji jak lepiej jednak włączyć komputer i sprawdzić plan zajeć lub chociazby godzinę odjazdu autobusu. Jednak komputer chodzi u mnie tylko gdy ja jestem... gdy wychodze to go wyłączam.
Wysłany: 2006-11-20 21:30
dziś szczytem mojego lenistwa była pobudka po 13-ej i włączenie laptopa. Cały dzień spędziłam w łóżku i w necie :D :D Nigdzie nie musiałam wychodzić, nie miałam komu obiadu zrobić...No ale co ja mogę sama w domu robić? :roll: Tylko lenić się :D :D :D
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-11-20 21:35
Kilka dni moge sie pławić w takim lenistwie skrajnym. Ale potem już muszę zacząc coś robić, bo zaczynam świrować.
Wysłany: 2006-11-20 22:15
Moje ciało chyba chce (wbrew mojej woli tym razem), bymsię leniła, bo zmogła mnie choroba...
Wysłany: 2006-11-20 22:33
[quote:8c67ce1e5c="Morgana"]Jedno łączy się z drugim. :twisted:[/quote:8c67ce1e5c]
Trafilas w sedno :twisted: Oczywiscie zeby nie bylo, nawet nie ruszylam biologii tylko caly czas tu siedze 8) Wlasnie sie zaczelam zastanawiac czy jestem uzaleniona od netu czy od Was i gg :twisted: ja to mam dzisiaj problemy... a jaka leniwa przy tym jestem :D Co kompa to moj tez chodzi tak jak Twoj 24 h na dobe
:twisted:
Nightcreature plan lekcji w niecie?! wow ^^ U nas (LO 24) tak nie ma :D Ale Ty jestes z MM wiec wszystko jest mozliwe :D
lili jak chce miec tak jak Ty!!!! a tu d**.. Kiedy ja wreszcie caly dzien pognije w pizamie przed kompem no kiedy??
Endra idzie sie lenic dalej :D
Wysłany: 2006-11-20 22:43
[quote:559b2d5026="Endra"]lili jak chce miec tak jak Ty!!!! a tu d**.. Kiedy ja wreszcie caly dzien pognije w pizamie przed kompem no kiedy??[/quote:559b2d5026]
no może jak będziesz mężatką i mąż będzie pracować za Ciebie?
żartuję, pewnie szybciej :wink: zawsze znajdzie się jakiś powód
Wysłany: 2006-11-20 22:58
[quote:0c0841e5f7="lili"]
no może jak będziesz mężatką i mąż będzie pracować za Ciebie?
żartuję, pewnie szybciej :wink: zawsze znajdzie się jakiś powód[/quote:0c0841e5f7]
Jakbym miala tyle czekac to ... nie wiem co bym zrobila<co jest?>
Zalamanie nerwowe- murowane :D
Moze juz w ta sobote bede miala tak dobrze jak Ty 8)
Wysłany: 2006-11-20 23:29
Ja zamist męża, przy którym mogłabym się lenić wolałabym takiego, dla przy którym nigdy bym się nie chiała lenić. Ale ani takiego, ani takiego nie będę miala, bo wolę moją kochaną narzeczoną. <3
Wysłany: 2006-11-20 23:57
Morganko :D Lenię się dlatego bo w obecnej chwili jestem sama w Polsce a męża zostawiłam na pewien czas w Norwegii. Jak z nim jestem to się nie lenię, bo nie mam na to czasu :D :D :D
A tak co mam sama robić? Tylko się lenić. Czasem coś zjeść, dać jedzenie moim gryzoniom, podlać kwiatki, na pięć minut wyjść do sklepu...I kolejny dzień minął :D
Wysłany: 2006-11-21 00:35
Wiem, to był odnośnik do wypowiedzi Endry. Zrozumiałam, że tak to u Ciebie wygląda.
Wysłany: 2006-11-21 11:21
Nie chciało mi się wstać, nie chciało mi się wyjśc na busa. A teraz tez mi sie nie chcę jechać do szkoły, nie chce mi się iść na siłownie...
Ale znajduje w sobie pokłady też chęci na to wszystjko, wiec nie jest tak źle.