Wysłany: 2006-10-10 13:00
Ale sie ostatnio razleniwiłam .. nic mi sie nie chce .. nic mi nie idzie .. na nic nie mam ochoty i zapalu ,, :? moogla bym spac caaly dzien .......
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-09 14:05
Lenistwo? Jakie lenistwo? Nie znam czegoś takiego. Muszę powiedzieć jeszcze, a propo tego tematu... A z resztą mi się nie chce.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-09 16:09
hehe oj Wy małe lenie :wink: jak ja słysze ze jestem leniem to chodzi albo o nauke ale o nie posprzątany pokoj.. to są 2 rzeczy na ktore nigdy nie mam czsu.. a oni mi mowia ze to przez lenistwo :?
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-09 16:15
Są rzeczy ważniejsze, nie? Jakby iśc "ich" tokiem myślenia, to ja z lenistwa nie sypiam. Po prostu nie mam na to czasu. Dostrzegacie tu małą sprzeczność? :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-09 19:04
Dzis znow mnie leniem nazwali..
Przychodzi do mnie kolezanka z takim tekstem:
- A Ty znow nic nie robisz..??.., oj ty leniu/...
No jak to ja nic nie robie.. A kto caly dzień siedział przed kompem i wpieprzał czekolade.. :?
Wysłany: 2006-11-09 19:06
No jak ona mogła Cię tak niesłusznie oskarżyć o lenistwo! Tylko się słońce nie przemęcz, jeszcze sobie mięśnie szczęki nadwyrężysz albo odcisków na paluszkach nabawisz...
Wysłany: 2006-11-10 01:40
Kocham lenistwo...ale w pewnej kwesti tego nie widać :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-11-10 02:47
Trudno się domyślić w jakiej, przecież ciągle się lenisz, grasz na gitarze tylko po 8 godzin dziennie i w ogóle...
Wysłany: 2006-11-10 04:30
a ja dzisiaj załapałam takie lenia że na kolosie za 2 godziny z angola nic nie napisze... hehehehe jakos nie mogłam się zmobilizowac do nauki... ale za to odrobilam troche zaległości na kochanej Planecie...
Wysłany: 2006-11-10 07:13
Eh.. Podobnie jak ja wczoraj nie otworzyłam zadnej ksiazki a tak mialam sie uczyc :roll: Uwilelbiam lenistwo.. Jestem juz prawie taka jak moj kot..
Wysłany: 2006-11-10 09:16
Mam nadzieję, ze mnie dziś leń nie będzie prześladował, bo muszę spędzić 8 godzin w szkole i jeszcze popracować... kolosa jakoś zaliczysz, będzie dobrze... <głaszcze> NAtomiast koty to przecież cudowne stworzenia! ^.^
Wysłany: 2006-11-10 13:16
.. ale to dobrze ze jestem jak moj kot.. Bo to kociak z harakterkiem.. :] Dzisiaj jakos nie mam lenia.. i odziwno mam dobry humor.. :)
Wysłany: 2006-11-10 20:05
A na mnie się siostra wkurza, że się lenię, bo nie poszłam do sklepu i nie sprzątnęłam łazienki, jakby nie zauważyła, żę pół dnia byłam w szkole, a potem do 19:00 pracowałam w domu...
Słodki kociaczek, chodź no tutaj... <dłaska po główce>
Wysłany: 2006-11-12 14:23
mra... To ja sie polenie na luzeczu .. Zeby mnie ktoś jeszce po brzuszku podrapał.. tak.. <rozleniwione kocisko>
Wysłany: 2006-11-12 17:26
<drapie po brzuszku>
Wysłany: 2006-11-12 17:47
Ja mam strasznego lenia dzisiaj... Nawet mi się nie chce do gitary siadać ale to moze dlatego że ostatnio się cofam w rozwoju inie potrafię zagrac rzeczy które tydzień temu jeszcze mi wychodziły... W ogóle to jest mi zimno i nic mi się nie chce. Poszedłbym spać ale mi się nie chce wstawać z krzesła...
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-12 18:43
Chodź, skopiemy Twojemu leniowi tyłek...
Wysłany: 2006-11-12 19:26
Eh... na lenia najlepsza jest miłość :) straaaaaaaaasznie mobilizuje ;P tylko szkoda, że tak portwel szybko chudnie kiedy jest się zakochanym :P:P
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2006-11-12 19:35
NIe musi przecież. XD
Wysłany: 2006-11-13 18:11
No niby nie muszę ale chcę :) sprawianie radości , np kupując kwata albo biorąc ukochaną osobę gdzieś w romantyczne miejsce daje mnóstwo satysfakcji
bo czy jest coś piękniejszego od uśmiechu na twarzy umiłowanej osoby ?? wg mnie nie
...miej żabę zawsze pod ręką