Wysłany: 2006-11-13 18:32
Ale za chodzenie w takie miejsca wcale nie trzeba płacić, kwiaty można zerwać... Są też inne prezenty, które można dać nie płacąc za nie... A i tak najpiękniejsze z nich to uśmiech, ciepło, poczucie bezpieczeństwa, uczucie, dotyk, uśmiech, nawet słowa... Miłości i tak się nie kupi, rzeczy materialne nie są takie ważne... A czasem może być głupio dziewczynie, jeśli nie ma jak się odwdzięczyć...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-13 18:50
No niestety masz rację :P hehe w końcu to nie jest chyba aż tak ważne ( jeszcze sobie pomyślisz, że jakimś skąpcem jestem ;P )
...miej żabę zawsze pod ręką
Wysłany: 2006-11-13 19:07
Nawet mi coś takiego przez myśl nie przeszło.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-13 19:18
No to się ciesze :)
Wysłany: 2006-11-13 19:29
Lenistwo? Jakie lenistwo?! Teraz dostałam zastrzyk energii... Łiiiiii! Życie potrafi być piękne!
Wysłany: 2006-11-13 19:52
A czy ktoś twierdzi, że nie życie jest bardzo piękne
Wysłany: 2006-11-13 19:53
Sporo osób tak twierdzi... Nawet mi się często zdarzało mówić: "Może i owszem, ale nie moje".
Wysłany: 2006-11-13 20:03
E tam każdy ma ciekawe i piękne życie tylko trzeba dostrzec to piękno
... najczęściej tkwi w tej szarości dnia codziennnego ;P w tych najprostszych sprawach :P
Wysłany: 2006-11-13 20:20
Dla mnie zycie raz jest piekne raz nie.. To zalezy.. tak.. mi tez po kazdej impresce wydaje sie wspanialee :wink: Ale teraz.. ojjj.. nic sie nie dzieje <rozleniwiona>,,,
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-13 20:42
Eh... a moje zycie jest b. piekne w szkole mi się układa, z rodzicami też na nic nie mogę narzekać no w sumie to tylko na brak miłości ale to samo przyjdzie
Wysłany: 2006-11-13 21:18
[quote:d1a8262601="Khamill"]E tam każdy ma ciekawe i piękne życie tylko trzeba dostrzec to piękno
... najczęściej tkwi w tej szarości dnia codziennnego ;P w tych najprostszych sprawach :P[/quote:d1a8262601]
[quote:d1a8262601="Khamill"]
PostWysłany: Pon 2006-11-13 20:42 Temat postu:
Eh... a moje zycie jest b. piekne Wink w szkole mi się układa, z rodzicami też na nic nie mogę narzekać no w sumie to tylko na brak miłości ale to samo przyjdzie Wink[/quote:d1a8262601]
Wiesz, prawie zawsze mozna znaleźć piękno, ale bywa też, że życie to piekło i nawet z perspektywy czasu na to patrząc, będąc obecnie raczej szczęśliwa, i tak wiem, że bywa bardzo różnie, czasem ogrom i nadmiar nieszczęść przesłania wszystko, co dobre i nawet nie ma sie czego chwycić, choćby się chiało. Ale tak na szczęście jest bardzo bardzo rzadko, chociąz ludzie często przesadzają i tragizują. Dobrze masz, że Ci sie wszystko układa, dlatego łatwo Ci przychodzi entuzjazm. Ale życzę Ci, by nic nie zmieniło Twoich poglądów.
Karolciu, nie smutaj, nie myśl o tym, czego Ci brakuje, a o tym, co masz, a jeśli czegoś bardzo pragniesz, to o to walcz, ale nie żyj tylko nadzieją.
Wysłany: 2006-11-13 22:10
Dziekuje ja Tobie też życze dużo szczęscia
i żeby nigdy Cie nie opuszczało :*
Wysłany: 2006-11-13 22:18
Dziękuję! Tak będzie! Bo nasze słowa, czyny, mysli mają moc sprawczą, wystarczy w to uwierzyć!
<owtarza to sobie jak mantrę>
Wysłany: 2006-11-13 23:03
Hmmm nie nasze słowa a raczej my sami :) a słowa są po to żebyśmy my mogli uwierzyć s siebie i w to co chcemy osiągnąć :) a jak wierzymy to jakos się wszstko udaje takie jest moje zdanie 8)
Wysłany: 2006-11-13 23:41
Słowa wyrażają nas - nasze myśli, uczucia... A ja jestem zbyt leniwa by ich pisac wystarczająco dużo, by zawsze wszystko wyjaśnić, a zarazem chcę to robić, wszystko wyrazić, więc ciągle piszę, gadam jak najęta, ale czasem nie rozwijam myśli wystarczająco.
Wysłany: 2006-11-14 00:27
To widze masz ten sam problem Ale coż ja spać ide KOLOROWYCH SNÓW !!!!!!!!!!!
Wysłany: 2006-11-14 01:02
<uścisk>
Wysłany: 2006-11-14 15:27
Och... jak miło zostać <uściskanym> przez taka osobę jak Ty ;P
Wysłany: 2006-11-14 19:51
Hyh, w koću wypadałoby podziękować za komplementy, nie? Hmm... Ale nie zrobię tego. Zamiast tego... <uścisk x 2>
Wysłany: 2006-11-14 20:25
Nie, nie musisz dziekowac ani mnie ściskac ;P