Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 24

Wysłany: 2006-12-13 20:07

dostałam maila od przyjaciółki! :D

[quote:abae2605ae="Narea"]poślę memu Słoneczku :twisted:

[size=9:abae2605ae]a dostałaś Darzamat, bo chyba były problemy z serwerem i nie wiem czy poszło...[/size:abae2605ae][/quote:abae2605ae]

Nic nie mam... <beczy>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-13 23:22

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Dzisiejszego dnia dostałby mi się mandat za przechodzenie na czerwonym świetle(jedyne 250zł), przez pół h prosiłam pana policjanta o niewypisywanie- cały czas chciał mi go wręczyć i potrzebował mojego podpisu, nie przemawiało do niego nic przeprosiny, tłumaczenia, zapewnienia, znaczenie ,że to mój pierwszy kontakt z policją (tak, tak.. :wink: ) aż w końcu dał się ubłagać i manadtu nie wypisał, ale ile to trwało!!!!! grrrrrrrrrrrrrr :evil:

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2006-12-14 17:03

Dowiedziałam się,że jutro mam skrócone lekcje i dostałam nowe zlecenie - więc będę mogła trochę zarobić przed świętami.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-14 17:24

[quote:ced7285c75="Narea"]gratuluje Słonko w takim razie!!! kolejna miła rzecz, moja narzeczona jest zadowolona!!! :D[/quote:ced7285c75]

Dziękuję! TWoje słowa to jedna z najmilszych rzeczy, jakie mnie dzisiaj spotkały!
Teraz mi się jeszcze przypomina... Mój kolega na każdej lekcji starał, żebym z nim usiadła, radził się i ogólnie zachowywała się... jak przyjaciel. ^.^ Tak słodko powidział, żebym się nie maetwiła, jak dostałam złą ocenę, poklepał mie po ramieniu i napisał mi na karteczce: <rzytul> Jak się mieszka w mieście dopiero 3 miesiące i nie nawiązuje się szczególnie wielu bliższych znajomości, to takie osoby szczególnie wiele znaczą.

Wysłany: 2006-12-14 17:28

Oł jeah! A dziś na chemii, chemiczka się zlitowała i mi postawiła 4 na półrocze :twisted:.

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2006-12-14 17:34 Zmieniony: 2006-12-14 17:39

Mówimy o tym samym przedmiocie, ale u mnie aż tak miło nie było... Ale miło, że w ogóle jakoś z chemią - nie należy do moich ulubionych.

Wysłany: 2006-12-14 17:37

[quote:2f17f36236="Morgana"]Mówimy o tym samym przedmiocie, ale u mnie aż tak miło nie było... Ale miło, że w ogóle jakoś ten przedmit zaliczam - nie należy do moich ulubionych. [/quote:2f17f36236]

Też masz styki z chemią?? :D :twisted:

Wysłany: 2006-12-14 17:41

Narea ja też.
Teraz mamy jakieś funkcje i coś tam.
Kurde... Ktoś to rozumie??? :twisted:

Wysłany: 2006-12-14 17:48

[quote:ae811708d5="Kiira"][quote:ae811708d5="Morgana"]Mówimy o tym samym przedmiocie, ale u mnie aż tak miło nie było... Ale miło, że w ogóle jakoś ten przedmit zaliczam - nie należy do moich ulubionych. [/quote:ae811708d5]

Też masz styki z chemią?? :D :twisted:[/quote:ae811708d5]

Oj mam! W sumie pewnie dlatego, że mnie wogóle nie interesuje i nie chce mi się jej uczyć... :? Ale także przez nauczycielkę, która miałam przez jakiś czas i nie tylko zniechęciła mnie do chemii, to jeszcze nie dało się nic zrozumieć z jej "nauk". :roll: Ale już mnie nie uczy, a obecna nauczycielka, mimo moich braków, była dzisiaj bardzo miła i dała mi możliwość poprawy w środę dzisiejszej oceny. :D A normalnie nie poprawia się odpowiedzi ustnych.

Nareo, jakie to miłe! Odktyłam właśnie, jak do siebie pasujemy! Widzę, że w naszym związku pięknie się uzupełniamy. Bo ja za to z matematyką jestem jak najbardziej zapanbrat. :D Chociaż też się zbyt obijam... Bo ciekawe są dla mnie tylko te rzeczy, przy których trzena pomyśleć, a uczenie się matematyki jest dla mnie wielkim nieporozumieniem. W gimnazjum mimo tego miałam zawsze najwyższe oceny, a w LO... czwórka. O_o Muszę zacząć odrabiać prace domowe, by znowu mieć celujący. :roll:

Wysłany: 2006-12-15 13:43

Czuję się jż lepiej, niż rano. A to jest bardzo miłe, bo nie było dobrze...

Wysłany: 2006-12-15 21:44

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

widzisz Ev jeszcze z Młodej niezła punolka wyrośnie :lol: a matka sie załamie :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2006-12-15 22:14

Parę miłych słów, które były mi bardzo potrzebna...

Wysłany: 2006-12-16 17:06

Impreza karaoke z darmowym jedzeniem i piwem plus parę miłych smsów :twisted: :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-12-16 17:35

Miłe telefony - coś dzisiaj ludzie o mnie pamiętają. Do tego jeszcze na gg się odezwało parę kochanych osóbek. <3 I trochę lżej się na serduszku robi...

Wysłany: 2006-12-16 18:26

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

też odwiedziłam dawno nie widzianego kumpla :P z Ev oczywiście :wink: :twisted:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2006-12-17 13:54

Wypłata przyszła wcześniej, można było zaszaleć. :twisted:
Nie szkoda Ci, kochana, niszczyć włosków? Farbowanie jest beeee, nie zapomnij o dobrej odżywce, a najlepiej jakiejś maceczce refenerującej do włosków farbowanych. Ale... Będziesz mhrrrrrrrroczna! =P Fajnie.

Wysłany: 2006-12-17 17:36

Odkąd wyszłam z domu aż do powrotu - same miłe rzeczy. A teraz się zobaczy co dalej...

Wysłany: 2006-12-18 00:13

lili (Bicz)
lili
kristiansand

sprzedałam rodzicom na miesiąc moje zwierzaki
zapakowałam swoje walizki
za prawie cztery godziny muszę wstać 8O (ups, chyba się nie wyśpię) na samolot
w końcu przytulę się do męża :D ale to za 9 godzin 8)

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-12-18 02:45

Miłego? Niech ktos mi przypomni co to znaczy... Bo śmierć ukochanego szczurka NAPEWNO nie jest miła! Qrwa! Przepraszam... Nie powinnam tu pisać...

Wysłany: 2006-12-19 10:41

Dziś w szkole mam tylko 2 lekcje :D.
Ach tak wyjątkowo po prostu :D.
Taki fart. :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło