Wysłany: 2006-12-08 17:25
jestem wesoła bo:
-dziś piątek
-przedemną dwa dni wolności
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2006-12-08 19:19
[color=blue:f1cebf3d82]coś miłego? a nieee wiem nie wieeeem...
w sumie może coś by się znalazło ale jakoś humoru nie mam [/color:f1cebf3d82]
Wysłany: 2006-12-08 23:00
Dostalem dwie 4 z łaciny :D I przy okazji buta ale to się wytnie :wink: 2 polskie zleciały na oglądaniu filmu, znowu zacząłem pisać i w końcu ruszyłem tyłek z chaty żeby się ze znajomymi zobaczyć :D Normalnie prawie pełny serwis i chociaż humor mi siada jak zawsze wieczorem to i tak było całkiem miło dzisiaj : :)
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-12-09 12:42
[quote:d9b8c70706="SCHWEIGENDE"]poszłam sobie rano do fryzjera, zaraz obejrzę jakiś odmóżdżający talk-show na Sat 1 :D :D :D życie jest piękne! :lol:[/quote:d9b8c70706]
:lol: ah! jak ja lubie takie nastawienie u innych :D
a odmóżdzające to sa teletubisie. W moim rankingu najgorszych tortur wyprzedziły nawet piosenki kukiza... :twisted:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-09 16:15
dalej "cierpię" na moją fajną chorobę :D :D 8)
piszę tą pracę, czas milutko płynie, wcinam chipsy, słucham fajnej płytki, kupiłam świetną bieliznę na Allegro ( ciekawe, czy trafi do mnie przed wyjazdem...)
Tylko na TOG nie pójdę, ale co tam :wink: ważniejsze, że mam wenę twórczą :D
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-12-09 17:04
nic :evil:
Wysłany: 2006-12-09 19:03
[quote:e19c72da02="Nightcreature"]nic :evil:[/quote:e19c72da02]
[color=blue:e19c72da02]normalnie pewnie napisałabym "nic" ale akurat nie mogę, bo kilka miłych rzeczy było, jednak to nie zmieniło mojego beznadziejnego humoru a powinno ehhh coś jest nie tak[/color:e19c72da02]
Wysłany: 2006-12-10 19:15
Usnąłem. Walić to ze dopiero o 5 rano ale po podwójnej dawce tabsów kaszel przeszedł mi na tyle że byłem stanie przespać całe 6 godzin :D
Wysłany: 2006-12-10 22:11
-Dostalam duzo zaproszen do znajomych:**
-Wspolokatorka kupila mi slodycze a kotek najedzony to kotek szczesliwy:D
-Lepiej sie czuje i humorek nawet nawet dzieki temu:)
-Skonczylam zla prezentacje z niemieckiego
-Wyspalam sie Aww
-i uslyszalam mile "dzien dobry" ok 1 8)
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-12-11 06:49
Naprawdę trudno znaleźć w moim życiu te naprawdę miłe chwile, kiedy to zapominam o wszystkich problemach. Dziś moich dwóch kolegów udowodniło, że obojętnie co by się złęgo działo (patrz: imrpeza wczoraj ) to mam z kim zapić smutki i się powyżalać... Dziękuję uzekamanzi'emu za Borata i depechmarkowi za piwko. Miło było zapomnieć o tej martwej codzienności.
Aha, i dziękuję Gekonkowi za wysłuchanie moich płaczów do słuchawki - Olu, nawet nie wiesz, jak mi to pomogło. Samotność jest dobra, ale nie na zawsze Czasem człek musi się wygadać, czyż nie? :) Już mi trochę lepiej :))
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-11 16:51
wyjątkowo skończyłam prace o 14stej :lol:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2006-12-11 18:20
Przywieźli właśnie zakupioną przez mamuśkę jako świateczny prezent dla całej rodziny zmywarkę :D
Wysłany: 2006-12-11 23:56
- nadzieja na fajne fotki, które zrobi Narea swoją nową cyfrówka,
- powracająca wiara w płeć brzydką,
- rodząca się wiara z polską polisje... (szok!)
- skończone porządki w domu, aż wszystko lśni,
- rozmowa
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-13 15:31
6 z polaka *podnieta* :D :wink: :lol: i nowa MP4
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2006-12-13 16:37
Wszystko!Nic szczególnego sie nie wydarzyło, po prostu tak radośnie i entuzjastycznie podchodzę dzisiaj do wszystkiego i jakoś mi sie tak pomyślnie całkiem układa, nie ma zmartwień, którym nie dałoby się zaradzić - przynajmniej dających teraz o sobie jakoś silnie znać - a życie potrafi być piękne. A każda drobnostka dzisiaj, samo to, że spotkałam ludzi, przeszłam przez miasto, byłam w szkole, zjadłam kajzerk, dokończyłmam czytać książkę, mogę wejść na dp/// jest miłe. Bardzo miłe!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-13 17:24
Zaraz pójdę na puszny obiadek do Vegi sklładający się z moich ulubionych sałatek - co i się szczególnie uśmucha, bo jadłam dzisiaj tylko jedną kajzerkę. Jak szaleć, to szaleć. :D
Wysłany: 2006-12-13 18:44
Od rana do 12.30 w pracy była awaria prądu i spaliły się 4 UPSy :twisted:
Wysłany: 2006-12-13 19:09
hehe Ev już sobie wyobrażam jak "grzecznie" będzie :D
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2006-12-13 19:20
Senę spotkałem na polibudzie :)
[size=9:973f5f4ca7]//Nie ma to jak momenty kiedy widzisz kogoś i zadajesz sobie pytanie "czy to napewno Ona?"[/size:973f5f4ca7]
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-13 19:33
[quote:9b27927b8c="Narea"]miła piosenka o pedale noszącym dziwnie takie samo imię jak nasz minister edukacji :twisted:
[size=9:9b27927b8c]dzięki Uvekolarz :twisted: [/size:9b27927b8c][/quote:9b27927b8c]
Nadzieja, że i ja sobie posłucham tej piosenki...