Wysłany: 2006-11-30 19:19
Gratuluje słoneczko, jak miło to czytać! To takie piękne! Teraz będziecie świetną parą, musisz byc bardzo szczęśliwa - i ja cieszę się z Toba i to jest bardzo miłe. :) A także pocieszające... Że warto czekać, walczyć o swoje...Brawo! Życzę wam powodzenia!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-30 19:49
[quote:0e12af034e="Morgana"]Gratuluje słoneczko, jak miło to czytać! To takie piękne! Teraz będziecie świetną parą, musisz byc bardzo szczęśliwa - i ja cieszę się z Toba i to jest bardzo miłe. :) A także pocieszające... Że warto czekać, walczyć o swoje...Brawo! Życzę wam powodzenia![/quote:0e12af034e]
Dziekuje kochana! :* Tak -oplaca sie waczyc... A do tego to ja pierwsza wyznalam mu swoje uczucia wiec juz w ogole :P Ale dzieku temu uaktywnil sie potok slow z jego strony :D Jestem taka szczesliwa:D:D
A jutro kolejny piekny dzien! Moje imieniny^^
Wysłany: 2006-11-30 20:05
Ja też gratuluję Tobie szczęścia! I pozwól, że złożę Tobie życzenia imieninowe, na wypadek, gdyby mnie jutro tutaj nie było... <buuuuuziak> :)
Wysłany: 2006-11-30 20:11
Ile tu szczęścia! Jej! Fajne jet to forum! Jeszcze raz GRATULUJĘ: odwagi, wytrwałości, pewności siebie, swiadomości i... powodzenia! Buźka!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-30 20:55
Dziewczyny jestescie kcohane :*
Dziekuje Wam z calego serduszka za zyczenia i za to co mowicie :*
Mam nadzieje ze zobacze sie z Wami 9.12 w Poznaniu :D
bez tytulu Wysłany: 2006-11-30 20:55
[quote:0b2c8f55f5="Morgana"]To, że mam w ostatnich dniach, dzisiaj również, jakies niezrozumiałe szczęście, udaje mi się wybronić, gdy już powinnam dostać zły stopień, jak się czegoś nie nauczę, okazuje się, że pozwilają mi nie odpowiadać, za to pojawiają się takie zagadnienia, w których mogę się wykazać... To, że nawet, jak coś, co robię mi się nie podoba, potem okazuje się, że jednak wyszło to w końcu na dobre... Że zamknęłam kilka rozdziałów ze swojego życia... Pomyślne załatwienie kilku formalnych spraw... Miły telefon... Nowe zlecenie... Perspektywa wyjazdu... Pochwała z ust SAmy. [/quote:0b2c8f55f5]
Ciebie nie da sie nie chwalic <tuli>
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2006-12-01 07:59
Dzis sa moje imieniny ! :twisted:
I juz z gory wiadomo, ze te dzien bedzie cudowny 8)
Wysłany: 2006-12-01 16:33 Zmieniony: 2006-12-01 19:13
Towarzyszący mi cały dzień fart, jełsi tak to można nazwać:
Spóźniłam się na polski - babka mi nie wpisała tego.
Na matematyce nie miałam pracy domowej, nauczycielka chodziła po klasie i sprawdzała, czy wszyscy ją odrobili - moją ławkę (pierwszą) pominęła i mi sie upiekło.
Z wiedzy o kulturze facet nas puścił po powstawianiu dobrych ocen za zadania, które kieeedyś tam nam zadał.
Pedagog szkolna zwolniła mnie w zajęć z wychowawczynią <jupi>
Również z dwóch lekcji na końcu mnie zwolniono, bym się przygotowywała do konkursu - ale facet nie przyszedł i miałam w rezultacie wolne.
Będę miała ufundowany wyjazd, na którym bardzo mi zależy, więc mimo braków własnych funduszy, jednak pojadę, co stało pod znakiem zapytania. :D
Dowiedziałam się (mówimy o dniu dzisiejszym) o tym, co miłego spotkało Endrę, Nareę... To było bardzo miłe. Dziewczyny, cieszę się waszym szczęściem!
Narzeczona - trzymam kuciuki!
Endra - Zajrzyj do działu z pozdrowieniami.
Wysłany: 2006-12-01 18:56
Morgana - Jak sama widzisz dzisiejszy dzien dla nas byl wyjatkowo dobry :> Byle takich wiecej bylo :D a gdzie wyjezdzasz? teraz Ty zajrzyj do dzialu z pozdrowieniami 8)
Narea- ja tez chce "Silent Hill"
Wysłany: 2006-12-01 19:16
Na film zabrał mnie kiedyś kolega (do kina), widziałam lepsze i bać się nie bałam, ale jednak uważam, że był dośc dobry. Do działu zajrzę. A czy dzień był dobry dla mnie? Każdy w jakiś sposób jest. Chociaż nie był taki, jakbym mogła sobie tego wymarzyć. Jednak tutaj mamy zwracać uwagę na miłe rzeczy. Miłe jest słuchanie Plage - kolejna już PRAWIE zapomniana lapela. :)
Wysłany: 2006-12-01 19:23
[quote:69166878ac="Narea"]to wpadaj, obejrzymy sobie razem :twisted:[/quote:69166878ac]
Z Toba obejrze wszytsko, zawsze i wszedzie :twisted:
Wysłany: 2006-12-01 19:41
Plage - przypomniałam sobie dawno nie słyszane dźwięki i to było miłe - i jest nadal :D
[size=9:266fd0a637](wszystko czytałam, ale nie chiałam offtopować)[/size:266fd0a637]
Wysłany: 2006-12-01 20:46
[quote:3cab8cf1b0="noone81"]Mój nowy [b:3cab8cf1b0]najcudowniejszy na świecie [/b:3cab8cf1b0][size=18:3cab8cf1b0]komórek[/size:3cab8cf1b0] :D:D:D
Chyba dziś będę z nim spała /i z laptopkiem/ :twisted:[/quote:3cab8cf1b0]
No, no, mam bogatą Żonkę :) nie zdechnę przy niej z głodu :) :lol: :wink:
a tak serio Żonka, to napisz mi na priv albo gg, ile dałaś za tego laptopika, bo też się przymierzam... jeśli wolno spytać, oczywiście :)
bez tytulu Wysłany: 2006-12-01 21:38
Msza św. dla mlodziezy. Jak zwykle ksiadz mowil tak, jakby znal moje problemy. I w ten sposob pokazal mi odpowiednia droge. Jest mi z tym po prostu duzo duzo lepiej.
Poza tym odwiedzilam swietna kumpelke... i dobrze sie z nia bawilam :)
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2006-12-01 22:18
Po przybyciu do domu po miesiącu nieobecności przywitała mnie taka duza dziewczynka - wszyscy próbowali mi wmówić, że to moja chrzestnica, ale to niemożliwe by była ona już tak duża. Dziewczynka wcisneła mi książkę o muminkach w dłonie i przez nastepna godzinę wlepiała we mnie oczeta podczas gdy ja czytałem jej coraz to mroczniejsze przygody Muminków
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-01 22:21
Jeeeej, jakie to urocze! A do mnie zadzwoniła przyjaciółka (na komórkę) i wspaniale nam się rozmawiało przez kilkadziesiąt minut. ^.^
Wysłany: 2006-12-02 14:42
Za 3 h spotykam sie z jedna z najlepszych kumpel a pozniej idziemy na zlot naszej poprzedniej szkoly :D Wreszcie zobacze tych kochanych ludzi ktorych nie widzialam tyle czasu :D yeah :twisted:
Wysłany: 2006-12-02 16:40
[quote:d561d29710="Ev"]
Przynajmniej ktoś się cieszy na mój widok :wink: :P[/quote:d561d29710]
Nie tylko on :wink:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-02 21:40
- dałam sobie porządny wycisk na siłowni
- po siłowni udałam się do kawiarni, celem uzupełnienia straconych kalorii :twisted: i pochłonęłam : grzane piwo z sokiem, czekoladę na gorąco z bitą śmietaną, wieeeelką bezę przekładaną kremem kawowym i deser lodowy :) :D
- rozmawiałam ze Świntuchem, który ma niesamowity dar do "walenia kobiety po pysku", w przenośni oczywiście - a to było chyba to, czego mi było trzeba :)
- udało mi się zrobić większość z zaplanowanych na weekend spraw
Wysłany: 2006-12-03 17:07 Zmieniony: 2006-12-03 18:11
Godzinę temu wróciłem z woczrajszego wypadu na koncert, czyli zacnie było [b:3d5bf2ee2a]{:[/b:3d5bf2ee2a]
I tylko jednego elementu brakło, ale cóż.
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''