Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 27

Wysłany: 2007-01-11 21:55

mam browarki no i FERIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wysłany: 2007-01-11 23:53

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

wiedziałem normalnie wiedziałem że musi sie dziś coś ztać bezsensownie śmiesznego i idiotyczneg. Bez takiej sytułacji to dzień stracony a więc...
może z 3 tygodnie temu może 4 tygodnie temu siedzielismy jak zawsze w knajpie pili piwsko i gorzołe i sie nadupczyłem i dziwny pomysł mi przyszedł do głowy...
Nap przeciwko mnie siedziała kumpela i ponoć mętnym wzrokiem popatrzałem na nią i powiedziałem jej tak..."Kama weź ty sie pierdolni włosy na czarno bomasz tak bladą twarz że było by ci w czarnych wosach świetnie i wtedy każdy chłop by na ciebie leciał" powiedziałem to dla żartów żeby sie pośmiać i nic z tego niemiało być. Dziś a ściślej z 15 min temu dowiedziałem sie że Kama wzór wszystkich cnut zafarbowała ta łepetyne rzeczywiście na czarno :lol: :lol: :lol: i mi o tym napisała a ja jej napisałem że żatrowałem tylko. Byscie widzieli jak ona sie wkurwiła :lol: :lol: :lol: :lol: hehehehe za mało mnie zna i potem są takie konsekwencje Reszta doskonale wie że jak jestem nadupczony to wszystko co mówie trzeba brac pół żartem pół serio a nigdy powarznie bo potem sie tego żałuje hehhehehe Co za peszek ją spodkał hahahahahahhahahahahaa

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-12 18:19

Udal sie wystep z okazji Swieta Szkoly, w ktorym wystepowalam :)
No i wreszcie mam spoboj.. na 2 tygodnie :D:D FERIE :D:D

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2007-01-12 21:30

[quote:4b856c68e7="SCHWEIGENDE"]mam browarki no i FERIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote:4b856c68e7]

Nie popadnij w alkoholizm

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-13 02:29

za późno :twisted: hik ! :twisted:

Wysłany: 2007-01-13 14:33

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:3f5e1eae95="Ev"]Zajrzałam do galerii Smith 8O
Smiiiithhhh :D Skąd masz zdjęcia mojego męża w długich włosach :?:
I normalnie mój ulubiony ex W. za starych, dobrych czasów :D (kto by pomyślał, że teraz się żeni :P )
No i zaczęłam sobie wspominać i tak mi się jakoś miło zrobiło :)
Heh... kiedyś to się działo :wink: :twisted:[/quote:3f5e1eae95]
skąd mam -> od Twojego męża :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-13 17:11

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

mój kochany Sajmon kupił mi dziś automat :D :D :D :D :D :D :D :D
ale cacko :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-13 17:44

[size=18:2b44bc79be][/size:2b44bc79be] a mi narazie jeszcze nic, dopiero sie zdarzy. Jestem chora, a moja kochana kolezanka mnie odwiedzi w domku z Komandosami i winami W :*

Zapraszam na mojego bloga:)

Wysłany: 2007-01-14 11:48

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:53cd7bb220="Ev"][quote:53cd7bb220="smith666"]mój kochany Sajmon kupił mi dziś automat :D :D :D :D :D :D :D :D
ale cacko :lol:[/quote:53cd7bb220]
Łeeee :P To już nie trafię na "dzień prania" :P Ale w sumie to gratulauję :D Nie ma to jak automat :D[/quote:53cd7bb220]
dzieki dzieki :lol:

Wysłany: 2007-01-14 12:40

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

a mnie normalnie dzisiaj przydarzyło się bardzo miłego to, że nie mam kaca :lol:
<hahahahahahaha> :P

Wysłany: 2007-01-15 10:00

Dziś mi się nic miłego nie przypadrzyło ;-/ Ale wczoraj tak : fajny koncert z Okazji Wielkiej Orkiiestry Świątecznej pomocy ... ;P

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-01-15 23:38

lili (Bicz)
lili
kristiansand

zdałam egzamin chociaż się nie uczyłam; to jest bardzo miłe :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2007-01-16 14:59

Wreszcie zrobiłam udane zdjęcia 8)

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-01-16 23:43

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

dziś nic po za tym że w robocie chuja robiłem
ALEEEEEEEEEEEE za to w czwartek sie przydarzy :DDDDDDDDDDDD i napewno wam o tym opowiem :D:D:D:D:D:D

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-17 01:49

Mimo iż wieczorkiem było mroźno... spedziłam mile chwile w ciszy i spokoju na huśtaweczce.............
<Gwiazdy były widoczne.... Beatifull....>

Wysłany: 2007-01-17 09:47

W sumie to było wczoraj ( ale nie miałam mozliwości tu zaglądnąć) - to to, że zrobiłam sobie mój wymarzony tatuaż :D :D :D To było bardzo ale to bardzo miłe :D :D :D

Wysłany: 2007-01-17 15:31

Prawdziwy prawdziwy :twisted: Na lewej łopoatce motyw feniksa- jak zrobię fotki to podeślę na DP....

Wysłany: 2007-01-17 22:32

Hmmmmmm a Ty masz jakiś???? :evil: :evil:

Wysłany: 2007-01-21 16:57

Wyjechał kuzyn, którego miałem od poniedziału na głowie i już nie wytrzymywałem. Jeszcze przy okazji zwinął teraz na tydzień do siebie mojego brachola :D GItara i komp są teraz MOJE! MOOOOJE!!! MUAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-01-21 18:45

lili (Bicz)
lili
kristiansand

Byłam sobie na wystawie gołąbków , drobiu ozdobnego i królików. Fajna sprawa. Świetne były gigantyczne króliki, ale wolę swojego miniaturowego paszteta :D

między fiordami a fieldami

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło