Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 20

Wysłany: 2006-11-26 18:18

[quote:505c9db801="noone81"]Kolega zajrzał do mnie przed chwilą i powiedział: "A Ty znowu wisisz na tej czarnej stronie? Tylko mi się tam przypadkiem z nimi rytualnie nie wieszaj"

No może to było bardziej śmieszne niż miłe, ale i tak mi miło się zrobiło :P[/quote:505c9db801]

[color=blue:505c9db801]hehehehehe... w sumie tak sobie myśle... faktycznie u mnie też kto u mnie jest to zaraz widzi "czarną stronę" DP heh. :wink:

Coś miłego?! Siedmioletni Braciszek do mnie zadzwonił żeby pogadać i zapytać się co u mnie ^^ ahhh :):):) :wink: 8) :) :D :P [/color:505c9db801]

bez tytulu Wysłany: 2006-11-26 18:45

Milego? Ojej mialam dzisiaj ogolnie mily dzien... :)
1. Pare milych wiadomosci i rozmowy ze swietnymi osobami.
2. Uslyszenie od klasowego rozrabiaki i pozera (czyli kogos, kto duzo rzeczy robi na pokaz i popisuje sie), ktorego wczesniej nie lubilam slow "chcialbym byc taki jak Ty" i spedzenie z nim fajnych chwil/ glupawek :):D
3. Buziak od mojej malej bratanicy - bez proszenia :D
4. Zgoda miedzy dwoma moimi przyjaciolkami.
5. Wieksza wiara w siebie, poprzez wymienione wczesniej fakty :)

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2006-11-26 19:44

mi się ogólnie przez ostatnie dni miłe rzeczy dzieją :D jestem zakochany ze wzajemnościa ^-^

Wysłany: 2006-11-26 19:46

Trochę ciepłych słów, dobra znajoma, która mnie odwiedziła, nowa muzyczka...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-26 20:33

[quote:654c12e029="Hes"]mi się ogólnie przez ostatnie dni miłe rzeczy dzieją :D jestem zakochany ze wzajemnościa ^-^[/quote:654c12e029]

[color=blue:654c12e029]łał. nic tylko pogratulować i pozazdrościć :D :) :* :wink: [/color:654c12e029]

Wysłany: 2006-11-26 20:42

A ja wkoncu mam glosniki w kapie naprawione i slucham muzyczki :D

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-26 22:27

[quote:2be6ad33d5="Kim"]łał. nic tylko pogratulować i pozazdrościć :* [/quote:2be6ad33d5]

dziękuję ^^ banan mi z twarzy nie schodzi :D

Wysłany: 2006-11-27 01:40

Spacer do nocnego sklepu. Co w tym takiego miłego? Wyobraźcie sobie: godzina pierwsza w nocy, tajemniczy, niepokojący klimat, swoiste piękno Krkakowa...

Gęsta mgła okryła moje piękne, stare miasto, i unusi się nad pustymi ulicami, którymi tylko od czasu do czasu przejeżdza jakiś samochód, wtdaje się, że z zupełnie innego świata, a potem znika, jakby nigdy się nie wyłonił się z szarej zasłony powtetrza... Nie widać chodników, którymi sie stąpa, witryny pozamykanych sklepów wyglądają tak samotnie, jakby jedyne, co mogło już je spotkać, to tkwienie nad opuszczonymi pomieszczeniami, których zwykle jaskrawe barwy miały już nigdy nie być oglądane ludzkimi oczami... Tory tramwajowe, zaniedbane, nad którymi tylko drzewa pochylają swoje powykrzywane pnie i pozbawione liści konary.. Skrzyżowanie... Przez niewyraźne, zimne barwy wyraźnie przebija się czerwone światło, nakazujące stać... Zbliżające się sylwetki postaci, których twarzy nie sposób dojrzeć... Obdrapane kamienice, próbujące przymnieć o swoim dawnym majestacie... Smutne budynki, o dostojnych kolumnach podpierających historię... Droga, której nie widać... Wszechobecny chłód...

Przemieżam tą samą drogę, co zwykle, lecz jakby noc ukazała jej inne oblicze... Znane dobrze miejsca budzą grozę... Jedynym towarzyszem jest waitr...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-27 18:55

[quote:618b3f50d2="Ev"]Mgła :D Gęsta i biała :wink:[/quote:618b3f50d2]
Oj tak, pięknie to dziś tu wyglądało zwłąszcza rano. [b:618b3f50d2][:[/b:618b3f50d2]

"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''

Wysłany: 2006-11-27 20:07 Zmieniony: 2006-11-27 20:12

Aż chce się z domu wychodzić. :) Nawet bez większego celu, tak pospacerować...

Wysłany: 2006-11-27 21:00

[quote:cc56e9547e="Hes"][quote:cc56e9547e="Kim"]łał. nic tylko pogratulować i pozazdrościć :* [/quote:cc56e9547e]

dziękuję ^^ banan mi z twarzy nie schodzi :D[/quote:cc56e9547e]

[color=blue:cc56e9547e]To BAAAAARDZO SIĘ CIESZĘ ^^ :*:*:* TAK POWINNO BYĆ ZAWSZE :) :* :*:* ^^ [/color:cc56e9547e]

[quote:cc56e9547e="Morgana"]Spacer do nocnego sklepu. Co w tym takiego miłego? Wyobraźcie sobie: godzina pierwsza w nocy, tajemniczy, niepokojący klimat, swoiste piękno Krkakowa...

Gęsta mgła okryła moje piękne, stare miasto, i unusi się nad pustymi ulicami, którymi tylko od czasu do czasu przejeżdza jakiś samochód, wtdaje się, że z zupełnie innego świata, a potem znika, jakby nigdy się nie wyłonił się z szarej zasłony powtetrza... Nie widać chodników, którymi sie stąpa, witryny pozamykanych sklepów wyglądają tak samotnie, jakby jedyne, co mogło już je spotkać, to tkwienie nad opuszczonymi pomieszczeniami, których zwykle jaskrawe barwy miały już nigdy nie być oglądane ludzkimi oczami... Tory tramwajowe, zaniedbane, nad którymi tylko drzewa pochylają swoje powykrzywane pnie i pozbawione liści konary.. Skrzyżowanie... Przez niewyraźne, zimne barwy wyraźnie przebija się czerwone światło, nakazujące stać... Zbliżające się sylwetki postaci, których twarzy nie sposób dojrzeć... Obdrapane kamienice, próbujące przymnieć o swoim dawnym majestacie... Smutne budynki, o dostojnych kolumnach podpierających historię... Droga, której nie widać... Wszechobecny chłód...

Przemieżam tą samą drogę, co zwykle, lecz jakby noc ukazała jej inne oblicze... Znane dobrze miejsca budzą grozę... Jedynym towarzyszem jest waitr...[/quote:cc56e9547e]

[color=blue:cc56e9547e]O taaak. sama wiem jak spacer w nocy może poprawić humor... Z tym że mój sobotni spacer był BAAARDZO urozmaicony... khy khy...!!!!
A co do Krakowa to znam jego uroki :) ahhhh cudo... wyobrażam sobie... mam BARDZO miłe wspomnienia związane z tym miastem[/color:cc56e9547e]

[quote:cc56e9547e="noone81"]="noone81"]Nic miłego mi sie ostatnio nie przydarza

Więc sobie trochę pomogę i kupię sobie, wracając z pracy Absoluta Citron i 2 limonki. W domu mam lód i będę robić miłe drinki, aż padnę :P
I to na pewno będzie dziś miłe :twisted:[/quote:cc56e9547e]

[color=blue:cc56e9547e]Jeeeejku... Noone :*:*:* <mruuuczy>
też tak chcę <szklące oczka> *_* Ahhh.... ale bym sobie wypiła... ahhh ale ni ma ehhh[/color:cc56e9547e]

[quote:cc56e9547e="noone81"]Miłe drinusie :) Kochane drinusie :D[/quote:cc56e9547e]

[color=blue:cc56e9547e]:*:*:*:* <całuje, liże, mizia, ociera noskiem, łasi się> mrrr ^^

A u mnie co miłego?
Po 1 . A Brat znowu do mnie zadzwonił :D:D:D Suuuper się nam gadało, chociaż on ma 7 lat :D normalnie super :D no i miło że Braciszek o mnie myśli hihi :)
Po 2. Jem sobie żelki.... Żelkowate WISIENKI :D:D:D hihihi hahaha hehehe sesese hyhyhy huhuhu hehehe ^^ lol[/color:cc56e9547e]

Wysłany: 2006-11-28 02:29

Wiele Pięknych i Ciepłych Słów.................... Sweet........ :oops: :oops: :D :D :D :D :D

Wysłany: 2006-11-28 18:17

Mgła... Koledzy... Coś jeszcze było, ale zostało zasłonięte przez moją wściekłość...

bez tytulu Wysłany: 2006-11-28 23:01

Moja bezpodstawna "glupawka"

Morgana... cos sie stalo? 3maj sie cieplutko :* Czujesz moje mysli? Cieplej? :)

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2006-11-29 00:26

BArdzo ciepło! Mrrr... Trochę się złego stało, ale już się pozbierałam, dobrze jest! I właśnie to - i mgła - jest miłe. ^.^

Wysłany: 2006-11-29 16:31

brak kolejki do lekarza medycyny pracy........ dzięki czemu załatwiłam wszystko w 10 minut :D

Wysłany: 2006-11-29 19:36

Udało mi sie kolejny dzień wytrwać w swoim postanowieniu, spotkałam kolegów z klasy, zabajerowałam nauczycielkę od historii, żeby mi nie stawiała negatywnej oceny, pogodziłam się z tym, że muszę iść na konkurs i dostałam wypłatę - tyle, ile potrzebuję na zdjęcia do dokumentów i upragniony wyjazd. :D

Poza tym...
W końcu sie przekonałam, że miałam rację, odnośnie pewnej kwestii
Przeszło mi jedno zauroczenie, doszłam do ładu ze swoimi uczuciami, znowu czuję, że serce i rozum się jakoś dogadują... Bardzo mi z tym dobrze, tak spokojnie...
Wyspałam się - prawie 6 godzin, pierwszy raz od... czwartku?
Jednak sie cieszę, że przeszłam do drugiego etapu konkursu matematycznego.
Najgorsze dni (jeśli chodzi o lekcje z przedmiotów, których nie lubię) mam już za sobą...
Zaspokoiłam nieco swoją potrzebę samorealizacji...
Popatrzyłam na to, ile ostatnio zrozumiałam, ile się nauczyłam (dziękuję wszystkom, którym w dużej mierze to zawdzięczam, niemało takich osób jest na tym forum), to tez mi lepi.

bez tytulu Wysłany: 2006-11-30 14:44

Dwa usmiechy dwoch roznych osob... chociaz wlasciwie pogubilam sie w nich... Albo raczej w swoich uczuciach. Podziwiam Cie, Morgana za zgode miedzy sercem, a rozumem. W moim przypadku ciagle sie nie zgadzaja
Co jeszcze milego? Podciecie wloskow :D A i to, ze dzisiaj jest imprezka :D

Wysłany: 2006-11-30 16:36

To, że mam w ostatnich dniach, dzisiaj również, jakies niezrozumiałe szczęście, udaje mi się wybronić, gdy już powinnam dostać zły stopień, jak się czegoś nie nauczę, okazuje się, że pozwilają mi nie odpowiadać, za to pojawiają się takie zagadnienia, w których mogę się wykazać... To, że nawet, jak coś, co robię mi się nie podoba, potem okazuje się, że jednak wyszło to w końcu na dobre... Że zamknęłam kilka rozdziałów ze swojego życia... Pomyślne załatwienie kilku formalnych spraw... Miły telefon... Nowe zlecenie... Perspektywa wyjazdu... Pochwała z ust SAmy.

Wysłany: 2006-11-30 17:54

Wreszcie!!! Zdobylam mojego upragnionego mezczyzne ! xp
Po 4 miesiacach miesiacach polowania od wczoraj jestesmy razem :D
yeah! :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło