Wysłany: 2006-12-03 20:31
- moja Żonka!!!!!!! :) :D
- zajebista wycieczka z piwkiem, ogniskiem, łowieniem rybek..... z ogniskiem było szczególnie śmiesznie, bo tata poszedł łowić, a ja z mamą miałam zadanie rozpalić ogień..... po jakichś dwóch godzinach bezowocnych starań minął nas jakiś wędkarz..... zatrzymał się, popatrzył...... wybuchnął rechotem....... po czym rzucił kilka tekstów w stylu : "co to kurwa panie budują, zamek?" ... "ale jeszcze dziś będzie się paliło?" :evil: ..... zmrożony podwójnym, zabójczym spojrzeniem cisnął wędki na glebę i rozpalił nam ognisko........
- wypadek samochodowy, który dziś miałam ..... nie był miły, ale uświadomił mi pewne ważne rzeczy...........
Wysłany: 2006-12-04 00:32
Jejku, Shwei, mam nadzieję, że nic się poważnego nie stało :!:
Jesteś cała? Moje Ty biedactwo...
A co miłego się dziś przydarzyło? Możliwość spędzenia trochę czasu z przyjaciółmi, impreza, moja kochana suńka, która tak cudowaownie mnie witała, mrrr, perspektywa koncertu Kredek i możliwość załatwienia darmowej wejściówki na Therion...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-04 12:21
dzięki Bogu nic mi nie jest, dziękuję Tobie za troskę ... <buziak> paradoksalnie jestem wdzięczna za ten wypadek, tyle mi uświadomił!
Wysłany: 2006-12-04 16:44
dziękuję Ev! i tak mi cholernie przykro z powodu Twoich znajomych ...
Wysłany: 2006-12-04 20:13
Mi też jest przykro, ale wybaczcie, że nie wyrażę tutaj tego, jak bardzo, ale to nie jest nic miłego.
A miłe było to, że mogłam słuchać na biologii muzyki - inaczej te lekcje są mordęgą ze względu na nauczycielkę, która zamiast normalne mówić, to każde słowo wywrzaskuje, tak, zę po minucie bębenki próbuja wyskoczyć z łowy i uciec, a jak miałam słuchawki (ukryte pod włosami) to mogłam się trochę rozluźniź przy przyjemniejszych dźwiękach, a przy tym i tak uważać - tej kobiety nie da się zagłuszyć bez jakiegoś wzmacniacza.
Nie miałam chwmii, tylko zastępstwo, do tego informatykę. :)
Nauczycielka spełniła naszą proźbę... Proźbę, by zamiast robić nam kartkówkę, puściła nas godzinę wcześnij do domu! Ja w to ne wierzę! Poszła na to! Ona na serio ma już nas dość...
Miłe też było, ze oskryłam sklep ze zdrową żywnością, którego wcześniej nie znałam, że zaopatrzyłam się w różne pyszności z niego, a także uzupełniłam zapas kosmetyków - za co zapłacił mój ojciec! Chyba pierwszy raz od paru lat wydał na mnie tyle pieniędzy! (jeśłi nie liczyć alimentów)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-05 17:31
Maile, o tak, o tak! Codziennie jak sprawdzam pocztę i widzę coś nowego, to się szczęśliwsza robię. :) A teraz mam jeszcze inny powód do radości - nilet na Kredki! Zobaczę eathstars (saportują) na żywo, wyszaleję się, spędzę czas z przyjaciółmi, będę miała możliwość uczestniczenia w dużym wydarzeniu...
YUUUUUUUUUUUUUPPIIIIIIIIIIIIIIIIII :!: Idę na koncert, idę na koncert! <radocha>
Wysłany: 2006-12-05 17:55
Ale za to nie będę na zlocie DP... A dotki bardzo bym chiała porobić, ale nawet nie mam aparatu (tylko w komórce) i pewnie będę pochłonięta kredeczkowym szałem... Ale nie martw się, nie ja jedna tam będę, więc zdjęć z pewnścią nie zabraknie, mogę nawet trochę załatwić.
Wysłany: 2006-12-05 18:05
To nie płacz maleńka! Ciesz się tym, co miłe, na przykład partnerką - przynajmniej w moim przypadku jest tomiła osoba, którą przynajmniej wirtualnie codziennie spotykam.
Wysłany: 2006-12-05 19:11
4,5 godziny spokojnego, dodającego energii snu.
Wysłany: 2006-12-06 13:18
http://www.samorzadwe.ps.pl/kicie/
[color=blue:21afc9485d]jedynie to.[/color:21afc9485d]
Wysłany: 2006-12-06 13:48
- wreszcie skompletowałam cholerną teczkę do egzaminu
- od jutra będę używała komputera jedynie w celach rozrywkowych
- cholerny egzamin mam jutro rano, więc od jutra wieczorem zacznie się wytęsknione, błogie lenistwo! (czy zdam, czy obleję :twisted: )
- mam wystarczająco dużo coli i fajek, żeby jeszcze dziś nie zdechnąć
- chyba zaczyna coś do mnie docierać w sprawie mojego życia osobistego
- od dawna zbierałam się, żeby odnaleźć pewien adres, który doprowadzi mnie do dawno nie widzianego przyjaciela - i dziś, niespodziewanie, zupełnie obca osoba odnalazła dla mnie ten adres!!!!!!
- w sobotę jest zlocik - pierwsza impreza od dawna.........
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wysłany: 2006-12-06 15:34
Mikołaj o mnie pamiętał.
Dostałam orzeszki Milki w czekoladce i czekoladowego lizaka .... mrrrr
Znalazłam je... w swoich glanach... hahaha!
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.
Wysłany: 2006-12-06 16:10
Wiadomość od przyjaciela, który jest mi bardzo bliski, a jednak bardzo żadko udaje nam się spotkać - a teraz spotkam go już za dwa dni!
Wysłany: 2006-12-06 19:26
Rozmowa z przyjacielem, to mnie tak uszczęśliwiło, że miałam ochotę skakać z radosci, a perspektywa spędzenia razem z nim i znajomymi całego popołudnia, wieczora, nocu... i to na świetnej imprezie... Aż zapiera mi dech, tak bardzo, bardzo się cieszę i nie mogę doczekać...
Wysłany: 2006-12-07 16:52
Umówilam się na jutro z przyjaciółmi, przeżyłam jakoś wizytę matki, zaliczyłam niemiecki...
Wysłany: 2006-12-07 17:04
Idę jutro tylko na 3 lekcje. :twisted:
Wysłany: 2006-12-07 17:11
Dostałamnowe zlecenie! :D
Wysłany: 2006-12-07 23:56
same miłe rzeczy;
produkuję swoją pracę w ekspresowym tempie (motywacja mojej promotor :D )
jesteście badzo mili, bo mi w tym pomagacie od paru dni - analizuję te ankiety
dostałam prezent od znajomych z Finlandii (he, jeszcze od Mikołaja by się przydał)
przyszły do mnie płyty ze sklepu (sama sobie prezent zrobiłam 8) )
i w ogóle dziś wszystko mi się podoba ( 8O chora jestem czy co?)
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-12-08 03:20
Lili cierpi na bardzo fajną, oby bardzo zakaźną chorobę.
Mam w perspektywie spotkanie przyjaciół i świetny jincert. Jakoś w to... nie wierzę. O_o
Ale to i tak myłe. ^.^
Wysłany: 2006-12-08 10:10
pierwszy dzień od dawna, w którym NIC nie muszę robić! :D żadnej nauki, żadnego produkowania dokumentów przy komputerze! :D
poszłam sobie rano do fryzjera, zaraz obejrzę jakiś odmóżdżający talk-show na Sat 1 :D :D :D życie jest piękne! :lol: