Wysłany: 2006-12-20 17:25
spotkanie z moim chirurgiem :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Wysłany: 2006-12-20 19:13
Kolejny nauczyciel się zlitował :).
Tym razem z fizyki :twisted:
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2006-12-20 23:37
A ja dziś zostałam bardzo mile zaskoczona przez gościa - niespodziankę - niespodziewankę :D :D :D co było dla mnie takim szokiem, że trzyma mnie cały czas i trzymać pewnie będzie jeszcze trochę :D :D :D
I tu należy się wielki buziak wszystkim tym, którzy maczali w tym spisku swoje paluszki !!!! <cmok>
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-12-21 17:18
Ooo
Ja bym chciała pojechac do Finlandi :twisted:
Wysłany: 2006-12-21 20:04
Ja mam znajomych z F. i moi znajomi mają tam znajomych :P.
Pełen serwis :twisted:
Wysłany: 2006-12-21 21:45
Pierwsza w karierze licealnej piątka z polaka :D
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-12-22 02:25
Miłe???? tak...... rozmowa z Ważna dla mnie Osobą.... ktora zawsze potrafi mnie podtrzymac w trudnych chwilach......... dziekuje Strzaliczku... razem sobie poradzimy w tym trudnym okresie naszego życia...................
Cierpienie.................... zwalczymy go razem....
Wysłany: 2006-12-25 14:10
Emo, które próbje tu napisać "buuuuuuuuuu" ;P
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-25 20:22
już wiem hahaha :D jadne na HunterFest :D
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2006-12-29 16:28
[quote:881d7dbe56="Ev"]
Moja siostra:
"(...) Jakaś młodzież. Tacy w wieku Agaty."
Jej :D Ja się jeszcze pod młodzież kwalifikuję :D[/quote:881d7dbe56]
dlatego ja tak uwielbiam mały sklepik monopolowy blisko mojego domu :twisted: :twisted: :twisted: przemiła sprzedawczyni zawsze żąda ode mnie dowodu osobistego!!! :D :D :D
Wysłany: 2006-12-29 21:31
dostałam dziś kluczyki od mojego nowego samochodu :D ale samochodu jak nima tak nima :P paczka z niemiec nie dotarła :P ale będzie po nowym roku także luz 8) normalnie oszczana jestem z tego :P :lol: mój tato jest zakręcony :lol:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2006-12-30 00:05
nie dzisiaj, ale jakis czas temu...wiec tak...
Moja szkola jest na takim poziomie ze myli punka z "mroczniejszymi subkulturami"... delikatnie mowic: zdenerwowalam pewna cukierkowa panienke, a ona do mnie krzyknela: "ty wredna, podla, czarna, pierdo.ona METALOWO!!" na co ja: usmiech od ucha do ucha i :"YEAH!!! W KONCU KTOS MNIE NIE MYLI Z PUNKIEM...!!!" :lol:
...do wiadomosci:NIGDY NIE BYLAM UBRANA JAK PUNK, ZAWSZE JAK POZADNA METALOWA BADZ GOTKA
a co do dzisiejszego dnia to kupilam sibie sliczny czarny beret :D :D :D
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2006-12-30 23:24
Fakt, ze jednak ze starszym bratem jednak idzie sie dogadac... i ze jest nawet fajny... a to niespodzianka :lol: 8) :D
Nowe sciagniete piosenki :twisted:
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2006-12-30 23:56
[quote:19de184f38="GAD"]już jej nei kocham więc niech spierdala tyle dla neij zrobiłem a ona tak mi się odwdzięcza :evil: :evil:
Bardzo miłe wydarzenie[/quote:19de184f38]
'Nie przejmuj się... 'człopaki nie płaczą'
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-31 02:28
ja się najebałam jak szpak w piździe :P a dziś sylwester :P ojej :P
Wysłany: 2006-12-31 12:19
droga Ev po prostu szłam sobie o północy do domku aż tu nagle stara ekipa się znalazła i zaciągneli mnie do knajpy :P i tak przed 3 rano zlądowałam w domu , najebana w trzy dupy 8O teraz mam kaca :P ale za parę godzin go już nie będzie ........... :P :P :P ty wiesz :lol:
Wysłany: 2007-01-01 09:25
[b:84a6fad820]Sylwester!!![/b:84a6fad820]
Impreza kończy się rozchodzić, chyba ja też powinnam... Ale jest mi tak fajnie. :D Lubię ten okres, kiedy trzeźwieję... Jakoś tak lekko mi jest, wszystko jest takie wyraźne, czuję zadowolenie, spokój... A dotego wspomnienia po tej nocy, muzyka, przyjaciele, bliskość pewnej osoby, zabawa, rozmowa, która wiele mi dała...
Ha! I ta satysfakcja, jak chlopacy pytali mnie jak ja to robię, że mam taką mocna głowę. :P Chociaż nie mam... :)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-01 19:34
rodzice doprowadzili mnie do stanu nietrzezwosci :roll: :lol: :D
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2007-01-02 18:57
ehh.. dzisiaj to ja musiałam przeprosic kilku kolegow za moje zachowanie na sylwku, a jak moja kolezanka opwiadala co ja i niektorzy tam wyprawialismy to cala klasa z nas zlewała 8O <zawstydzona>a tak pozatym to nic nadzwyczajnego... :?
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2007-01-02 19:33
miłego??? NIC, KURWA, JAK ZWYKLE!!!!!!
no dobra, mam duuuuużo piwka ..... to miłe ........