Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 28

Wysłany: 2007-01-21 23:59

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

dziś dzień wolny od pracy :) mmm jak dobrze :)

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-22 23:03

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Mnie cały weekend był tak ropierdalający że mógłbym pisać przez cała noc a i tak by może jej brakło poprostu WEEKEND był magicznie zajebisty i koniec hehehehehehee
ROCKKKK N ROLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-23 22:56

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

w czwartek idę dopiero do pracy :lol: :D :lol: <hahahahahahahahahahahah>
jak miło się poopierdalać <hahahahahahahahaha> :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-24 18:19

Kolejny dzien ferii - nie mzoe byc lepiej!!! :D:D:D
Jeszcze snieg za oknem ! <skacze ze szczescia>

Wysłany: 2007-01-24 19:29

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Dowiedziałem sie że ponoc w piątek wypłata znów jest :P jak ja kocham moja robote :D:DD heheheheh

Wysłany: 2007-01-24 23:47

Buziaczek od bratanicy :P Ah jak chcialabym miec roczek i dwa miesiace... wszyscy cieszyliby sie ze zwyklego buziaka ode mnie. A teraz co? Kicha, bo kogo tu buziakiem tak uszczesliwic?

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2007-01-25 00:24

[quote:805538aff7="SAmy"]Buziaczek od bratanicy :P Ah jak chcialabym miec roczek i dwa miesiace... wszyscy cieszyliby sie ze zwyklego buziaka ode mnie. A teraz co? Kicha, bo kogo tu buziakiem tak uszczesliwic?[/quote:805538aff7]

MNIE!! ja poprosze buziaczka w policzek ^^
Dzisiaj sama takiego dostalam od mojej siostry 8miesiecznej, cudowne uczucie :D

Wysłany: 2007-01-25 00:25

Pierwszy raz od 1,5 tygodnia wyszedłem z domu w celu innym niż do sklepu. Jeszcze udało mi się chwilę w piłkę pograć przy okazji :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-01-25 11:12

[quote:2181922c9f="Endra"][quote:2181922c9f="SAmy"]Buziaczek od bratanicy :P Ah jak chcialabym miec roczek i dwa miesiace... wszyscy cieszyliby sie ze zwyklego buziaka ode mnie. A teraz co? Kicha, bo kogo tu buziakiem tak uszczesliwic?[/quote:2181922c9f]

Dzisiaj sama takiego dostalam od mojej siostry 8miesiecznej, cudowne uczucie :D[/quote:2181922c9f]

Łap: :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Tak, cudowne uczucie. Tak samo jak uczucie, ze mozemy wplynac na wychowanie tych kochanych berbeci :) A najpiekniejsze jest to, ze te buziaki sa zupelnie szczere. Najszczersze na swiecie. Bo takie wlasnie jest serduszko dzieci...
Co milego mi sie dzisiaj przytrafilo? Wizyta psiapsiolek!

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2007-01-25 11:42

co prawda nie dzisiaj a wczoraj miłego mi się coś przydarzyło ale co tam...
posżłyśmy sobie z Ev na garącą czekoladę i dużą porcja bitej śmietany... a potem na piwko... a tak wogóle to przez ten śnieg to bym przynajmniej pic razy noge zlamała... ale to chyba nie ten temat

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-01-25 13:22

[quote:d2c3c9d666="SAmy"][quote:d2c3c9d666="Endra"][quote:d2c3c9d666="SAmy"]Buziaczek od bratanicy :P Ah jak chcialabym miec roczek i dwa miesiace... wszyscy cieszyliby sie ze zwyklego buziaka ode mnie. A teraz co? Kicha, bo kogo tu buziakiem tak uszczesliwic?[/quote:d2c3c9d666]

Dzisiaj sama takiego dostalam od mojej siostry 8miesiecznej, cudowne uczucie :D[/quote:d2c3c9d666]

Łap: :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Tak, cudowne uczucie. Tak samo jak uczucie, ze mozemy wplynac na wychowanie tych kochanych berbeci :) A najpiekniejsze jest to, ze te buziaki sa zupelnie szczere. Najszczersze na swiecie. Bo takie wlasnie jest serduszko dzieci...
Co milego mi sie dzisiaj przytrafilo? Wizyta psiapsiolek![/quote:d2c3c9d666]

Mam go!!!! Czuje !! :D:D :***
Racja, SAmy, racja i to jest wlasnie w tym wszytskim najpiekniejsze :)
Zobaczymy co z naszych panienek wyrosnie :twisted:

Kolejny dzien ferii... mile bylo to, ze pospalam sobie do 13 dzisiaj
:twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 13:49

ups... :oops: ja JUŻ nie pije... w życiu się tak fatalnie nie czułam po jednym Leszku... masakra...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-01-25 19:53

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Pośliznołem sie w gnojoskoku na zaprawie i pierdolłem z rusztowania walłem plerami o ziemie a łbem o drewno hmmmm chyba zgłupiałem jeszcze bardziej hehehehehehehehe zresztą co za róznica jutro ponoc wypłata :D weekend znów do wycięcia z życiorysu hehehehe

Wysłany: 2007-01-25 21:25

lili (Bicz)
lili
kristiansand

kupiłam sobie fajne książki :D :D :D
tylko kiedy będę miała czas by je przeczytać :?

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2007-01-25 22:09

Włączyli mi juz net 1mb po podpisaniu nowej umowy :D Teraz już nie czekam godzinę aż mi się DP załaduje :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-01-26 23:35

Pokręciło mi się w piecu i w gitałce/brzdąkałce i mi już nie bucy, hyhy to się mogę swoim fałszem i takimi nutami pouraczać. d:

"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''

Wysłany: 2007-01-27 00:49

Wczoraj to było - zerwał ze mną chłopak - najlepsze przeżycie tego dnia...A jednak marzenia się spełniają :D

Wysłany: 2007-01-27 02:52

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

To chyba powinno byc w temacie: "co głupiego zrobiłaś" :?

Więc dzisiaj robiłam obiadokolację ( makaron zapiekany z Raquefortem ),jednym ze składników były oliwki. Zakupiłam takowych słój wielki,cały za kwotę niewielką. Szczęśliwa i zadowolna z siebie, że będę mogła dać upust moim fantazjom kulinarnym poleciałam z owym sprawunkiem do kuchni, do domku.
I co się okazało??? Każda z tych oliweczek ma w środku pestkę !!! I musiałam tracić czas na ich drolowanie !!! Nie, nie jestem dumna ze swej głupoty!! :lol:

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-27 07:04

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

po całym tygodniu pracy nadupczułem sie strasznie i chyba tego żałuje bo kruca fuks przyszłem dopiero teraz do chaty a na imprezowałem 25 min od chaty a koniec dżamprezy był o 3 w nocy wiec 4 godziny na tym zasranym mrozie byłem 2 razy mój przystanek przegapiłem bo mi sie usneło w busie no i że sie powturze TEN MRóZ hehehhehehe no ale co tam chciałem to miałem ;] co se bede żałował :D

Wysłany: 2007-01-27 10:16

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:f046eecdb9="FAFAL"]Pośliznołem sie w gnojoskoku na zaprawie i pierdolłem z rusztowania walłem plerami o ziemie a łbem o drewno hmmmm chyba zgłupiałem jeszcze bardziej hehehehehehehehe zresztą co za róznica jutro ponoc wypłata :D weekend znów do wycięcia z życiorysu hehehehe[/quote:f046eecdb9]
ja jebie :P jak normalnie kaskader :P
ja już dostałam wypłatkę hahahaha :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło