Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 18

Wysłany: 2006-11-22 11:28

[quote:4375f0f7b1="Narea"]comiłego? nareszcie jestem na DP :D :D :D[/quote:4375f0f7b1]

Kochanie! Wróciłaś, wróciłaś! Czekałam... <łezka w oku>
Co miłego? Narea jest znowu z nimi! :!: :!: :!: :!: :!: :!: <jupi>

Chodź no tu, niech Cię... uściskam!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-22 11:42

[quote:30812528eb="Horsea"]Noo toś sobie narobił! zegnaj th :cry: :cry: , miło było mi Cie poznać! Do zobaczenia po drugiej stronie! :cry:
Schwei bądź dla niego litościwa i zrób to sprawnie i szybko... (aż chrupną kosteczki :twisted: :twisted: :twisted: )
:lol: :lol: :lol:

Witaj Nareo :D jak wycieczka?[/quote:30812528eb]

Litość? Litość? Czekaj ................ <biegnie po słownik wyrazów obcych> :twisted:

Narea, witaj! <buziak>

Wysłany: 2006-11-22 12:09

My też się cieszymy, i to jak! :***********************

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-22 12:23

Kochanie, a może pójdziemy gdzieś na boczek...?

Wysłany: 2006-11-22 12:35

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

To my was zostawimy gołabki... <wychodzi na paluszkach i cichutko zamyka drzwi>

Pięć minut później: <walenie w drzwi ( z zewnątrz (żeby nie było ) bum, bum, bum) >

Skończyłyście już? :!:

:lol: :lol: :lol:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-11-22 12:55

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Dobra macie jeszcze następne 5 min !
8) znam wasze możliwości po takiej tęsknicy to na ogół trwa 5-10 min, odbijecie sobie następnym razem :lol: :lol: :lol:
Poza tym dziewczynki szybkie są :twisted:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-11-22 18:05

Zaliczyłem koło z matmy jako jeden 4 osób w mojej grupie... 8)

Tekst wykładowcy z fizy: "Bo z mężczyznami to jest tak, że praca jest bardzo duża ale w krótkim czasie a potem już im się nie chce nic. Kobiety mają na odwrót..."

Czy mi się wydaje czy tylko ja mam dziwne myśli z tym związane. :) Mowa była o mocy jako o pracy w czasie na przykładach. :roll:

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-22 18:47

Dziesięć minut z moją narzeczoną... Dlaczego tylko tyle? <łacze>

Wysłany: 2006-11-22 20:25

[color=blue:ac5dbf3133]no powoli tracę jakiekolwiek powody by się udzielać w tym temacie.[/color:ac5dbf3133]

Wysłany: 2006-11-22 21:26

[quote:2690abd84e="Kim"][color=blue:2690abd84e]no powoli tracę jakiekolwiek powody by się udzielać w tym temacie.[/color:2690abd84e][/quote:2690abd84e]

Rozumiem Cię, ale nie poddawaj się temu pesymistycznemu nasawieniu...

"Mówisz mi, że ty
Od życia masz za mało
Że ci smutno, że ci źle
Nie wiesz dokąd iść
I że coś ci się stało
Że masz dosyć nawet mnie

Patrzysz gdzieś tam w dal
I jesteś nieobecna
W swoim świecie sobie śnisz
W oczach widzę strach
Przykryty łzami z lekka
Nie bój się, zaśpiewam ci, że:

Jest taki dzień
I każdy tak ma
Że czasem jest źle
Że jakoś nie tak
A potem jest noc
I znowu jest dzień
I uwierz mi, że
Uśmiechniesz znów się

Proszę słuchaj już
Ja też czasami płaczę
Kiedy mnie nie widzi nikt
Dzisiaj jakoś źle
A jutro jest inaczej
Przestań już ! Zaśpiewam ci, że:

Jest taki dzień
I każdy tak ma
Że czasem jest źle
Że jakoś nie tak
A potem jest noc
I znowu jest dzień
Uwierz mi, że
Uśmiechniesz znów się

Wszystko, co na świecie
Wszystko ma swój czas
Raz jest dobrze, a raz nie
Czasem krzykniesz: "nie"
A czasem cichuteńko powiesz: "tak"
Tak jest

Bo jest taki dzień
I każdy tak ma
Że czasem jest źle
Że jakoś nie tak
A potem jest noc
I znowu jest dzień
Uwierz mi, że
Uśmiechniesz znów się"

A ja teraz już mogę coś tutaj napisać... Nareszcie, pierwsza naprawdę miła rzecz dzisiaj: rozmowa na gg z XaosxAosxaOsxaoS

Wysłany: 2006-11-22 21:39

-Początek offtopa

Choć to powinno być w temacie "Co mnie wkurwia?!": Kukiz działa na mnie jak płachta na byka. Nie dzierze, nie znosze jego piosenek. Jak słyszę w radiu piosenki Kukiza to wprost marzę o technie...

-Koniec offtopa

Oh my goth... źle sie dzieje jak chodzicie tak podłamani. Na zewnątrz piekna noc kusi i kusi... wyskoczcie na jakieś łowy. Upolujcie coś gorącego i smakowitego. Nie ma się co załamywac przeciez nikt nas na ten swiat nie zesłał za karę... ale to już od nas samych zależy.

Jesienna deprecha czy co? 8O

Wysłany: 2006-11-22 22:19

wybacz, że Cię wkurwiłam, ja tą piosenkę lubię, a słowa wujątkowo padują dla zdołowanych osób.

A ty za to mnie jeszcze bardziej zdołowałeś: noc kusi, a ja chora jestem i muszę siedzieć w domu!

Nie wiem czy do jesienna deprecha, to moja ulubiona pora rolu, więc mam lepszy humor, niż przez resztę czasu... :| Może nie dzisiaj. Ale na szczęście pomógł mi XAOS i już nie jest tak źle. Chociaż mam poważne problemy... A dotego serduszko złamane... Ale i tak, żeby nie było, że tylko oftopuję:

ciepłe słowa XAOSa, SAmy, przyjaciółki, przyjaciela, niesmaczna sałatka, która zrobiła dla mnie siostra (bardzo miły gest, choć talentu kulinarnego to ona nie ma )

Wysłany: 2006-11-22 23:02

[quote:8f4d835320="Morgana"]wybacz, że Cię wkurwiłam, ja tą piosenkę lubię, a słowa wujątkowo padują dla zdołowanych osób.
[/quote:8f4d835320]

Nie no... bez przesady Przeciez nie ty mnie wkurzyłas tylko nagły błysk w mojej głowie muzyki Kukiza. Po prostu w najgorszych koszmarach mam wizje gdy jestem przywiązany do kszesła i leci Kukiz z głosników.

Pozdrawiam

Wysłany: 2006-11-22 23:18

Ha ha. Mój nauczyciek od angielskiego z gimnazjum miał taką wizję piekła: sala kinowa, z której nie można wyjść, a lecą cały czas telenowele brazylijskie. :D
Co miłego? Przypomniałam sobie o tym. A dokładniej th mi przypomniał - dzięki.

Wysłany: 2006-11-23 01:45

Hmm... Rozmowa z th do niemiłych nie należała...

Wysłany: 2006-11-23 09:58

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Widziałam dziś mojego ex z jego lalą, ależ tworzą malowniczą parę: Piękny i bestia! :twisted: :twisted: :twisted: (tak, wiem, jestem złośliwa)
[quote:9fb5adb340="Morgana"]Dziesięć minut z moją narzeczoną... Dlaczego tylko tyle? <łacze>[/quote:9fb5adb340]
No i czego ryczysz? Liczy się jakość a nie ilość (długość (czasu, żeby nie było)) :D
[quote:9fb5adb340="th"]
Tekst wykładowcy z fizy: "Bo z mężczyznami to jest tak, że praca jest bardzo duża ale w krótkim czasie a potem już im się nie chce nic. Kobiety mają na odwrót..."
:roll:[/quote:9fb5adb340]
Hmmm... no coś w tym jest :D

A tak po prawdzie: to nie mam dziś nastroju na kudłate teksty... :? :? :?

Wysłany: 2006-11-23 11:36

Dostalam 4 z obrony projektu:D
Prawie juz nie pamietam ze mam gigantycznego syfa:/.

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Wysłany: 2006-11-23 12:45

[quote:103d6abb1d="Horsea"]No i czego ryczysz? Liczy się jakość a nie ilość (długość (czasu, żeby nie było)) :D[/quote:103d6abb1d]
Liczy się, liczy, toteż piszę tu o tym... Ale teraz już jej nie ma, na początku pozostała satysfakcja, poczucie spełnienia, jeszcze czułam jej bliskość... Ale z czasem łóżko zrobiło sie zimne i zaczęło brakować drugiej osoby, chiałby się jeszcze i jeszcze...

A co miłego dzisiaj? Hmm... Rozmowa z Kostuchem w nocy. :D

Wysłany: 2006-11-23 13:25

[color=blue:46b8c0af8c]nie no. przesada.
nie wiem co jest ale wszystko mnie wkurwia i nic mi się nie chcę...
wczoraj humor był ok dopiero późnym wieczorem, a dzisiaj jest znowu nie tak jak powinno. Ble. beznadzieja.
Morgano cieszę się że mnie rozumiesz :* wielka buźka dla Ciebie :*

th - skąd wiesz że nikt nas na świat nie zesłał za karę? [/color:46b8c0af8c]

Wysłany: 2006-11-23 13:36

I dla Ciebie, Kim! Nie smuć się, będie dzobrze, jesteśmy z Tobą!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło