Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Fobie. Strona: 4

Wysłany: 2006-09-18 19:18

oj jeździłam już tak różnymi windami że nie robią na mnie wrażenia... :twisted:

ale Jaskinia Mroźna (lodowa czy jaj jej tam) zrobiła na mnie piorunujące wrażenie...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-09-18 22:12

hmmm ja znam taką windę że mało kto nie nabawiłby się stracha...coś na zasadzie nade mną błękit nieba...przede mną rozległa równina a pode mną ubita ziemia...trzęsąca sie na wszystkie strony klatka powoli sunąca po ścianie budynku a jako urozmaicenie przy wysiadaniu było przeskakiwanie przez ok pół metrową przepaść która miała ze 100 metrów...wrażenie gwrantowane...

Wysłany: 2006-09-19 08:47

[quote:790b92dbe4="astarot"]hmmm ja znam taką windę że mało kto nie nabawiłby się stracha...coś na zasadzie nade mną błękit nieba...przede mną rozległa równina a pode mną ubita ziemia...trzęsąca sie na wszystkie strony klatka powoli sunąca po ścianie budynku a jako urozmaicenie przy wysiadaniu było przeskakiwanie przez ok pół metrową przepaść która miała ze 100 metrów...wrażenie gwrantowane...[/quote:790b92dbe4]
od samego czytania zakręciło mi się w głowie :twisted:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-09-21 00:41

a ja sie boje małych pomieszczeń.... to chyba jakaś klaustrofobia jest

na samą myśl o np. namiocie 2-osobosym z Biedronki mnie telepie i ścika w żołądku... 8O 8O strach pomyśleć jakby kazali mi sie schować w szafie
łooooooooooo............ 8O

Wysłany: 2006-09-21 10:40

DarkMona, to Ty chyba w chowanego sie nigdy nie bawiłas :lol:

.

Wysłany: 2006-09-21 10:53

[quote:1ead57438c="Harlequin"]DarkMona, to Ty chyba w chowanego sie nigdy nie bawiłas :lol:[/quote:1ead57438c]

Się bawilam, się bawilam..........
ta fobia jakoś do mnie przyszla z wiekiem.....
teraz w chowanego się już nie bawie........ 8)

Wysłany: 2006-10-06 22:25

oj.. ja bym nie chciala miec klaustrofobi bo w malych napiotach moze byc bardzo przytulnie i seksowanie z kims faaajnym :) a w szafie zawsze siedze jak mam dola i wyplakuje sie w ubrania .. lubie male ciemne miejsca .. :lol: .. ale za to boje sie ludzi.. tzn nie w pelnym tego slowa znaczeniu.. ale nie ufam ..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-18 20:03

No penwie . ja tam lubie ciaaasne miejsca :) Kiedys balam sie ciemnosci a teraz im ciemniej tym lepiej :twisted: :wink:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-18 21:00

Ooo to nie nie .. nie to.. u mnie w szkole mozna takiej fobi dostac .. zwlaszcza jak sie idzie pod prąd .. :roll:

Wysłany: 2006-10-20 20:33

wysokosci sie nie boje, wrecz przeciwnie... a prosze.. kiedys tez mialam taki maly lek .. a juz mi wszystko przeszlo .. ale napewno cos takiego jest :?

Wysłany: 2006-10-20 21:10

Ja się nie boje wysokosci a nawet czasem lubię sobie połazic gdzies wykoko. Ostatnio znaleźliśmy z kumpel jeden most nad Wartą gdzie mozna trochę poswirować. Przełazimy nad rzeką na wszytskie mozliwe sposoby byle nie normalnie jak się mostem powinno. Fajnie, adrenalina jest :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-10-22 14:15

Ja nie wiem chyba jakiś dziwny jestem bo drabin wysokich nie lubie. Czuję się na nich mniej pewnie niż włażąc gdzies w jakiś totalnie idioytczny sposób niewiadomo jak wysoko :P

Wysłany: 2006-10-22 15:34

Wysokości sie nie boje ale tez nie lubie drabin moze dlatego ze jak na nie wchodze czesto mam wrazenie ze zaraz sie przewroci do tylu albo na bok :roll:

Wysłany: 2006-10-22 16:23

dziwne... Ja samolotem nigdy nie lecialam ale chyba nie miala bym problemu, tak ogunie to chyba nie mam takiej prawdziwej fobi .. Nie wiem czemu zawsze się traktorów balam ale to sie chyba nie zalicza :?

Wysłany: 2006-10-22 18:47

Mnie kiedyś autobus zahaczył lekko lusterkiem :D Tylko poczułem ale dziwne to uczucie jest. Żaden dyskomfort chyba raczej bardziej się sie zdziwiłem.

Wysłany: 2006-10-23 15:57

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Wy tu o śmierci a ja odwrotnie, co powiecie na strach przed ciążą? albo niemowlętami? Moja kumpela miała coś takiego, nawet na seks jej ochota przechodziła - paraliż na samą myśl, a na widok dzieci robiło jej się słabo...
Niezłą miała wtedy jazdę :)
Podobno faceci też tak miewają...

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-10-23 16:02

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

za to jej facet poznał wszystkie możliwe (i nie możliwe) metody antykoncepcji, łącznie z jakimiś bzdurnymi kalendarzykami (tzw. rosyjską ruletką)
:lol:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-11-10 13:09

Boje się odkurzaczy, kosiarek i traktorów.. O_o

Wysłany: 2006-11-12 14:25

A ja spojrzenia moje byłego I psow sie boje .. tych więkrzych szczegolnie :?

Wysłany: 2006-11-13 00:56

Fobie N : pajaki, wielkie łyse dresy, ciemne oraz zamkente pomieszczenia bez okien, obawa przed dostaniem paly z matmy i biologii, "Klatwa" , "Ring".

A tak to jestem odwazna i sie niczego nie boje! :wink:

Bo nie można byc w życiu miętkim, ino twardym trza byc! :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło