Wysłany: 2006-08-01 20:28
To moze ja rowniez pokusze sie o jakies male podsumowanie koncertowe :D
Tak szczerze to dla mnie najwieksza gwiazda festiwalu bylo LEAVES'EYES, poniewaz zywie gleboki sentyment jeszcze do Theatre Of Tragedy. I to byl dla mnie nr 1 calego festiwalu pomimo masy innych genialnych koncertow :)
Najwieksze zaskoczenie: VNV NATION, ktore koncertowo podobalo mi sie nieporownywalnie bardziej niz z plyty, swietny koncert i swietna zabawa. Calkiem niezly byl tez FUNKER VOGT i nasza rodzima AGRESSIVA.
Najwieksze rozczarowanie: FADING COLOURS, zespol, ktory naprawde bardzo lubie i po ktorego koncercie wiele sobie obiecywalam, dali ciala z tym playbackiem, przykre...ale mimo wszystko ciesze sie ze moglam ich zobaczyc...
Dwa koncerty ktore musze tu jeszcze wymienic to CLAN OF XYMOX ze wzgledu na klimat i THE BIRTHDAY MASSACRE, re-we-la-cyj-ny koncert i re-we-la-cyj-na wokalistka z re-we-la-cyj-nym growlem...
Nie moge odzlowac ze przegapilam DEATHCAMP PROJECT i DUST HEAVEN, bo podobno bylo i czego posluchac i na co popatrzec :D
No ale kiedys rowniez trzeba bylo niestety spac...
Nastepnym razem juz nie odpuszczam poierwszego koncertu o 15.00...cotowoqlezagodzina....
Wysłany: 2006-08-01 20:38
[quote:89aebf9a01="Fausthie"] (...) z roku na rok (byłam trzeci raz) jest coraz gorzej (sory, ale to ma być festiwal muzyczny czy sesja zdjęciowa?)... [/quote:89aebf9a01] Tu się zgodzę, sam wziąłem dość dobry aparat ale głównie po to żeby robić zdjęcia zespołom (Liiiiv ) no i znajomym of coz ale tam w tym roku co druga osoba miała sprzęt a co trzecia pół albo dość profesjonalny i latali po zamku jak paparazzi fotografując wszystko co się rusza i rzuca w oczy, byłem w szoku 8O [quote:89aebf9a01="Fausthie"] a poza tym ciepło pozdrowić kogoś o najpiękniejszym męskim imieniu ;* [/quote:89aebf9a01] Czy to ja? Proszę powiedz że to ja hiehie...
[quote:89aebf9a01="depechemark"]cholera jest tylko jeden maly szkopul: to trwało za krótko!! [/quote:89aebf9a01] Otóż to przynajmniej jeszcze jeden dzień by się przydał... :/
PS
_> Katia może i masz ładniejsze oko (albo nawet dwa) ode mnie ale to nie znaczy jeszcze że musisz plagiatować mój avatar :P :P :P
PS 2
-> All było super, dzięki wszystkim za mile spędzone chwile, b.cieszę się z nowych znajomości i pozdrawiam
Wysłany: 2006-08-01 20:38 Zmieniony: 2007-09-01 13:41
Tutaj znajdziecie trochę zdjęć - http://www.chodera.rejsy-czartery.com/CastlePartyPage/castle_party_2006.htm
może ktoś z Was siebie odnajdzie
Pzdr!
[URL=http://www.decobazaar.com/decobazaar_projektant.php?id=339]Grafiki drzew[/URL]
Wysłany: 2006-08-01 21:46
ten cp byl poprostu wyjebany w kosmos : ) muza, klimat, ludzie, driny i tak w kolko ;d za rok koniecznie powtarzamy : )
a moze jak sie nam DP kiedys rozrosnie to giga rozmiarow to sami zorganizujemy takie fest na zamku : ) a co rakowski moze a my nie?
[color=orange:580fba031c]pan wyżej ma rację ze się nie dubluje postów i ja wciąż łączę je z determinacją i również niezłośliwie, czy ktoś mógłby taką miłą moderator forum podejrzewać o złośliwość..???
freya[/color:580fba031c]
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-08-01 22:00
[quote:ab41c54d5b="freya_blathin"]
Tak szczerze to dla mnie najwieksza gwiazda festiwalu bylo LEAVES'EYES, [/quote:ab41c54d5b]
widze ze wszyscy sobie chwala, ja jeszcze dodam ze dzieki temu koncertowi zblizylem sie do pewnej osoby, ach te wyczekiwanie wlasciwego momentu przy tak slicznych utworach w koncu nadazyla sie okazja:D moze nawet pozostanie mi jakis sentyment jesli cos wyjdzie z tego...
Phantom taka niezlosliwa uwaga, postow sie nie dubluje:P po prostu edytuj, i masz racje bylowyjebany jak to okresliles ja jedynie ujme delikatniej to na swoj sposob rewelacyjny
Wysłany: 2006-08-01 23:11
Jeśli chodzi o Leaves'Eyes byłam zawiedziona. Niesamowicie lubiłam Theatre of Tragedy, a Leaves(...) jakoś mnie nie zachwycił. Po Liv spodziewałam się czegoś więcej. Za to Deathcamp Project i VNV... :) byłam po prostu zachwycona :)
Cóż, wrócili my do domu, potłuki się ok 12- 13h pociagami, ale warto było ze względu na muzykę i atmosfere...
We’re only made of water The full moon gets us high We can change our shape into anything as often as we like
Wysłany: 2006-08-01 23:22
No no kochani:) Poczytałam sobie posty na temat CP i (az dziw mnie bierze niesamowity), no chyba nie mam nic do dodania Dziękuję wszystkim za pozdrowionka, buziaki dla was słonka. Ciesze sie bardzo, ze poznałam tyle nowych, ciekawych i milutkich osob (zainteresowani wiedza o kim mowa.
Nasz Łociec dyrektor mowi, ze sie wciagne w pisanie postów... No nie wiem zobaczymy:P
Chcialam tylko jeszcze dodac iż... mnie sie najbardziej podobało chyba jednakowóż VNV Nation :) Choc nie bede ukrywac iż tegoroczne CP było REWELACYJNE :)
To chyba tyle... Nic wiecej nie powiem- brak mi słow (a moze głosu
Caluski dla wszytkich:)
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2006-08-01 23:39
Hmmm, wiadomo że Leaves' Eyes ze starym Theatre Of Tragedy niewiele ma wspolnego, oczywiscie poza wokalistką... my z Gwynem słuchaliśmy L' E juz od dluzszego czasu i zdążylismy polubic, wiele sobie obiecywalismy po koncercie i nie zawiedlismy sie... ale L'E i ToT to jest zupełnie inna muzyka i nie powinno sie jej porownywac...Ja rowniez na początku ze wzgledu na szacunek do Theatre mialam duzo sceptycyzmu do LE ale ostatecznie uwazam ze ta muzyka ma klimat i naprawde da sie lubic ale jesli ktos uwaza inaczej to nie ma sprawy
Wysłany: 2006-08-02 09:37
No i ten wokal Liv!!!
A widzieliście włosy tego kolesia??? :P
Miał dłuższe od moich!Wjechał mi na psychike! 8)
AAAA!!!
hehe...
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Wysłany: 2006-08-02 09:42
acha...bo powiedziałaś na CP,żebym do ślubu takie miał...
To była jakaś aluzja???
Wysłany: 2006-08-02 09:45
A wracając do topicu :twisted:
To mnie się bardzo podobał sam zamek i jego położenie...
Wysłany: 2006-08-02 09:47
[quote:aab724edcd="Lady_Bergamoth"]Tutaj znajdziecie trochę zdjęć - http://www.ebm.stu.pl/e107_plugins/kig_menu/index.php?view=album&albumId=129
może ktoś z Was siebie odnajdzie
Pzdr![/quote:aab724edcd]
ja siebie znalazłem :P
....
Ogólnie CP w tym roku wypadło całkiem nieźle...
Leaves' Eyes było pomyłką.. nie ten festiwal.. muzycznie z reszta z dupy....chyba najgorszy koncert na festiwalu...
VNV Nation wypadło za to zajebiscie... i dla mnie mogli by grac tez w niedziele.. koncert był niesamowity.. nie do opisania
http://last.fm/user/managarm666
Wysłany: 2006-08-02 10:23
Ja uwazam, ze pod wzgledem muzycznym znacznie lepsza byla niedziela, najbardziej podobal koncert LEAVES'EYES - wlasnie dzieki takim kapelom mozna poczuc prawdziwy kilmat CP. Na uwage zasluzyl tez THE BIRTHDAY MASSACRE, reszta mniej lub bardziej OK.
Co do samego CP, jak zwykle super, wspaniale towarzystwo, imprezy w Hacjendzie, nowe ciekawe znajomosci (pod wplywem ktorych postanowilem sie zapisac do darkplanet :) ).
Pozdrawiam wszystkich, ktorych juz znalem i tych ktorych dopiero poznalem.
Wysłany: 2006-08-02 11:20
A mnie sie festiwal z roku na rok coraz bardziej podoba:) W przyszlym roku to sie chyba nawet zaczne bardziej przebierac:) Hehehe :)
A co do Liv to bylo suuuper... Moze trzeba popracowac nad zaproszeniem Nightwisha... Co wy na to?
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2006-08-02 11:59
[quote:6fffa04010="Angelwing"]A mnie sie festiwal z roku na rok coraz bardziej podoba:) [/quote:6fffa04010]
Pod wzgledem imprezowym tez mi sie coraz bardziej podoba, pod wzgledem muzycznym jest raczej na stalym poziomie.
[quote:6fffa04010="Angelwing"]A co do Liv to bylo suuuper... Moze trzeba popracowac nad zaproszeniem Nightwisha... Co wy na to?[/quote:6fffa04010]
Niezly pomysl, tylko zeby grali stare kawalki :)
Wysłany: 2006-08-02 12:05
juz albo jeszcze... :wink: chłopaki pracują nad tym drobnym szczegółem...ciekawe jaki bedzie wynik ich poszukiwan...
Wysłany: 2006-08-02 15:51
[quote:0b7584c47e="managarm"](...)
Leaves' Eyes było pomyłką.. nie ten festiwal.. muzycznie z reszta z dupy....chyba najgorszy koncert na festiwalu...
VNV Nation wypadło za to zajebiscie... i dla mnie mogli by grac tez w niedziele.. koncert był niesamowity.. nie do opisania[/quote:0b7584c47e]
No to już było [b:0b7584c47e]mega[/b:0b7584c47e] suche :/ rozumiem że komuś może się nie podobać muzycznie itp. (są gusta...) ale "nie ten festiwal" ?? renia p. itp rzeczy mimo że niby fajne mogą być "z dupy" i "nie na ten festiwal" (albo nawet VNV :twisted: ) ale Liv? 8O W końcu, mimo wszystko, to jest [b:0b7584c47e]castle[/b:0b7584c47e] party, nie starajamy się być [b:0b7584c47e]zbyt[/b:0b7584c47e] trendy...
się zbulwersowałem bo mam niezatarty sentyment sprzed lat do ToT i nie pozwolę tak obrażać mojej ulubienicy o anielskim głosie :P a poza tym to nie słuchałem tego Leaves' Eyes i myślałem że to takie pomyje po ToT a wcale nie jest aż takie złe...
Wysłany: 2006-08-02 15:59
ja sie swietnie ubawilem na funkere vogt i vnv nation jak dla mnie 2 najlepsze wystepy na cp : ) ale nie ma to jak klimacik afterparty w hacjendzie ;d a ze musze sie dobic po fescie to chyba sie wybiore na bloodlust w sobote
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-08-02 16:02
Arcadiusie nie bulwersuj sie, pan ktory to napisal po prostu juz ma taki a nie inny sposob wyslawiania sie co jednoznacznie swiadczy o tym co soba reprezentuje... :?
A "z dupy" to w jego przypadku naprawde lightowy tekst, wczesniej czesciej trzeba go bylo moderowac... :wink:
A tego co napisal to nawet mi sie nie chcialo komentowac...
A do ToT rowniez mam niezatarty sentyment... :D Pozdrawiam :D
Wysłany: 2006-08-02 16:24
Nie no spoko Freya, to tak żartobliwie nieco było :)
uważam że moja wypowiedź była w miarę konkretna i nie przesycona zbyt mocno emocjami a do tego grzeczna i kulturalna bo mógłbym krócej i bardziej dosadnie odpowiedzieć :)
pozdrawiam również :)