Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Castle Party 2006. Strona: 3

Wysłany: 2006-04-11 11:07

Tej !!! Tylko nie ONA !!! Hehehe... jasne, ale z Ciebie niewiniątko.

Ja mam tylko nadzieję, że uda mi się zakombinować i wziać wolne od radyja i jakiejś ewentualnej wakacyjnej pracy zeby pojechać. Ja na szczęście kasą się najmniej martwię (a najbardziej wolnym czasem), wszak pomyślałam o tym już dawno dawno i odłożyłam ciężko zarobione pienążki na tenże szczytny cel :)

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-04-11 12:06

No dobra..przyznaje się!!xD I niewiniątkiem wcale nie jestem =)<szatański rechot>

Ja teraz bede każdy grosz odkładał na CP...mam nadzieje że do wakacji jakoś uda mi się tyle kasy odłożyc...bo na wsparcie starych ani babci liczyc nie moge(moher wkońcu) =/ No ale cush....nadzieja jest!! Wolnego czasu na szczęście bede miał sporo więc o to się nie martwie=]

Co do rozkoszy Angario to proponuje założyc osobną dyskusje :P :twisted:

Wysłany: 2006-04-11 16:22

Heheh.. tak Ci się ten teamt spodobał ?? :wink:

To odkładaj odkładaj pieniążki, bo Twój misterny plan i marzenia dot. CP sie czasem nie zrealizują... i co wtedy ?

Wysłany: 2006-04-11 20:47

Brrr....nawet nie żartuj:] Ja jade na CP nawet gdybym musiał żebrac :P

Wysłany: 2006-04-11 20:57

To ja się z Tobą zabieram - tejemniczy wampirze !!
Tylko, żebyś się nie rozmyślił w osttaniej chwili, bo ja wagon rezerwuje, dziewicy i kota szukam już, co by dobrze uczcić imprezę

Wysłany: 2006-04-11 21:05

Nie mam zamiaru się rozmyślac =) A dziewicy i kota szukaj bo to bardzo ważne jest wkońcu..tylko potem będzie dylemat co z tą dziewica zrobi, więc radze już teraz zacząc się zastanawiac =]...Ja proponuje: upiec, ugotowac, pocwiartowac i dodac cebulki potem zjesc, rzucic wygłodniałym moherom na pożarcie albo <szatański rechot>....:> Możliwości jest naprawde wiele :]

Wysłany: 2006-04-11 21:19

Najpierw tam pojedźmy, a potem się będziemy zastanawiać. Ja jeszcze czosnek do cebulki proponuję :)

Już się nie mogę doczekać !! hehehehehehehe

Wysłany: 2006-04-11 21:22

No ja także się nie moge doczeka..a co do czosnku to racja, jak mogłem zapomnie..jak już to jeszcze bazylie proponuje!!:] (Jak luksus to luksus):]

Wysłany: 2006-04-21 11:40

[quote:ee802d80bd="regis"]no prosze prosze a zdawala by sie taka cicha woda ...[/quote:ee802d80bd]

to było do mnie, Świntuszku ?? :P
Ja cicha woda ?? No wiesz co... Ja tylko na CP chcę pojechac i dobrze się bawić, a jak widzisz zbiera się całkiem niezła ekipa DP, a co za tym idzie, impreza bedzie nad wyraz udana

Wysłany: 2006-04-23 19:17

Tylko jak z dojazdem bedzie??;]

Wysłany: 2006-04-23 23:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Jeny, Draven, nie panikuj - toć z Poznania nie jest jeszce aż tak daleko - co ja mam powiedzieć dopiero jak ja tam cały boży dzień musze jechac :/ Jedzie się osobowym do Wrocka i stamtąd autobusem do Bolkowa. Chyba że masz furę :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Before before before Wysłany: 2006-04-24 10:19

Zawsze mozemy spotkać sie po drodze w i zrobic before - before party a potem pojechac na zamek wesołym pociagiem. Możliwe, że też bedę jechał z daleka ale mozemy sie spotkć gdzieś w sercu kraju. Miejscowość jeszcze można dograć.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-04-24 13:07

Biedny pociąg.... ciekawa jestem czy coś z niego zostanie po takim Before Party Aczkolwiek bardzo dobry pomysł... ja jestem oczywiście jak najbardziej ZA

Wysłany: 2006-04-27 12:49

Cos czuje że po tym naszym before w pociągu będzie Bardzo...baardzo wesoło=] I zgadzam sie oczywiście z Angarią.... nie wiem czy ten pociąg wytrzyma taki natłok ludzi nie dokonca normalnych(pozytywnie oczywiście) =]

Wysłany: 2006-05-13 15:20

Witam wszystkich!
Chcialem Was zapytac, jako doswiadczonych castle party'owcow :wink: jak wyglada w bolkowie kwestia noclegow? W koncu wiocha to jest malutka :/ Mozna znalesc tam jakas w miare normalna kwatere czy pozostaje tylko znienawidzony przeze mnie namiot?

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-05-15 07:15

Ja nie wiem niestety bo nigdy tam nie byłem...miałem zamiar w tym roku pojechać ale mała pieniężna katastrofa więc chyba nic z tego =/

Noclegi Wysłany: 2006-05-15 09:47

Jezeli chodzi o kwatery to slyszalem ze problem z rezerwacja jest juz zima - wioska jest niewielka. Natomiast jak sie postarac zawsze sie cos znajdzie dal 2-3 osob. Mozemy sie rozejrzec i zajac - nastronie CP nie ma zdaje zadnych ulatwien dla przyjezdnych. Szkoda bo mogliby zajac sie posredniczeniem w kontaktach z tubylcami.
Namiot nie jest taki zly

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-05-15 17:16

Ja bym jeszcze namiot przezyl, ale moja druga polowa raczej nie... przeciez gdzies musi sie przebierac i robic misterne makijarze :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Wysłany: 2006-05-19 14:32

Living-Dead-Girl (Bicz)
Living-Dead-Girl
Strzelce Opolskie

jak się nie chce przebierać w namiocie to łazieni są tam dostępne a makijaż przed namiotem się tak źle nie robi, co prawda trochę dłużej, ale zawsze możesz powiedzieć jej, że na świeżym powietrzu to dobre oświetlenie jest, lepsze niż w zamkniętym pomieszczeniu, a w końcu przy make-upie to ważne, heh

Kwatery... Wysłany: 2006-05-19 15:37

Aniol (Bicz)
Aniol
Poznań * *Loża nr 1 ;)* *

Wynajecie pokoju w kwaterze prywatnej wcale nie jest tak trudna sztuka, nie demonizujcie :twisted:

Swego czasu dojechalismy na Castle w poznych godzinach popoludniowych w pierwszy dzien koncertow i (z niewielka pomoca losu) znalezlismy calkiem przyjemny domek z tarasem i widokiem na zamek po bardzo przystepnej cenie :)

"Bela Lugosi nie zyje, ja zreszta tez.."

...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło