Wysłany: 2007-02-08 18:24
Ja nawet w upały lubie w glanach chodzic :wink: I wcale nie śmierdzą mi stopki jak je zdejme :mrgreen:
Ja poszukuje jakiegoś gorseciku, ale nic nigdzie ni ma
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2007-02-09 14:19
chodziło mi o bluzeczkę :wink: a że niby taka wyzywająca, to zapytałam, czy facet zgodzi się na ich publikację :twisted:
a już w koszalinku jesteś znowu?
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-02-09 14:22
No kicia mam nadzieje, ze mowa o fotkach bluzki
Offtop: A po tym piwie daj mi znac jak wrazenia
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-02-09 14:39
spoko spoko, jeśli się takowe odbędzie i jak je przeżyję ;P
ps. nie wiem, co napisać, by offtopa nie było... trudno się mówi ;P
już wiem, kupiłam skarpetki :twisted: :twisted: :twisted: dwie czarne pary, a jedna biała 0_o hihi... (dobra, nudzi mi się, chce mi się coś popisać, a tu nikt, nic nie odpisuje, więc zaczynam pisać sama do siebie0_o)
Wysłany: 2007-02-10 11:03
ani łacha, ani właścicielki jeszcze nie widziałam, więc się wypowiedzieć nie mogę :wink:
Noone...proszę o wybaczenie... następne będą różowe z racji tego, że gothic barbie ze mnie :twisted:
(jutro już w koszalinku ^^ miasto się szykuje na ostre picie ^^)
Wysłany: 2007-02-10 11:10
[quote:f149820558="Narea"] a jeżeli chodzi o gorsecik to pobiegaj po sklepach, przecenyy są duże a i posylwestrowe kreacje taniej stoją :mrgreen:[/quote:f149820558]
No właśnie chodziłam i nic
Wysłany: 2007-02-10 15:42
Nimdraug: teraz prawdopodobnie do 18-tego, później w najbliższym czasie na zdjęcie gipsu przyjadę, więc można się na piwku spotkać :wink: (a później będzie można to wrzucić do tematu gotyckie randki :twisted: <żarcik>
Noone: jestem jedyną różową barbie, czy jak to tam jeszcze wszyscy mroczni na fotce sobie w "nienawidzę" piszą, która przyznaje się do tego i jest z tego cholernie dumna :P <a za kilka lat podjadę po ciebie różowym cadillac'iem :P a z głośniczków może...Dark Funeral i Goddess Of Sodomy :twisted: to będzie coś :twisted: >
kupiłam sobie biało-czarne(lub czarno-białe) getry :), by choć trochę urozmaicić moje biedne adidaski, w których przez te opatrunki cholerne moge jedynie chodzić :?
Wysłany: 2007-02-12 15:45
Narea mam ten sam problem...
Dlatego prawie wszystkie prawie wszystkie ciuchy szyje mi krawiec ..
Z jednej strony to wkurzające bo do sklepu idę- kupuję- mam od razu, a u krawca musze czekać... ale u niego własny pomysł :)
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2007-02-12 22:23
[quote:790da8f3aa="Narea"]można się pochlastać czy w tych sklepach nie znają rozmiaru S??? jak juz coś wyuważyłam to znowu albo XL albo L.... ratunku.... albo dajcie urosnąć albo szyjcie normalne ciuchy.... [/quote:790da8f3aa]
[quote:790da8f3aa="Eris"]Narea mam ten sam problem...
Dlatego prawie wszystkie prawie wszystkie ciuchy szyje mi krawiec ..
Z jednej strony to wkurzające bo do sklepu idę- kupuję- mam od razu, a u krawca musze czekać... ale u niego własny pomysł Smile [/quote:790da8f3aa]
Dziewczyny, Trójmiasto wręcz obfituje w "S"-ki. Ja tutaj nigdy nie mogę znależć dla siebie czegoś co w moim pojęciu jest fajne. Wszędzie tylko te maleństwa. Albo jakieś X...XL. Noszę wymiar M/L i mam duży problem by coś kupić.
A swoją drogą kupiłam ostatnio fajny, długi, różowo-fioletowy szalik w sklepie dla małych dzieci :D Dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam. :lol:
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2007-02-12 22:50
http://www.edytabaum.pl/edytabaum/sklep/product_info.php?cPath=41_79&roducts_id=505
[color=red:9bcd684ef0]
czerwone
:twisted:
[/color:9bcd684ef0]
"Cóż - rzekł Mefisto - zbyt piękna - zbyt piękna aby ja potępić..."
Wysłany: 2007-02-12 23:21
Polecam pobuszować po internetowych sexshopach - można znalesc bardzo podobne w przystępniejszej cenie :D
Wysłany: 2007-02-13 17:26
jutro idę do lekarza...dowiem się, czy gips, czy nie :wink:
a są jakieś przeciwskazania? czy szalone na piwo nie wychodzą? czy jak?
(i gdzie się podział mój wcześniejszy post do Narei:? )
Wysłany: 2007-02-23 21:24
kupiłam sobie różową torebkę :twisted: i zajebisty naszyjnik ^^ po prostu bosski ^^
Wysłany: 2007-02-26 18:16
Morgana była na zakupach! <3 Rzadko się to zdarza, ale teraz mogę być z siebie zadowolona, mam śliczny kożuszek, elegancki, wyprofilowany, z futerkiem przy kołnierzu i rękawach, czarny, cieplutki i milutki w dotyku, a co najważniejsze - ze skóry ekologicznej. ^^
No i nowiutkie glany, z których też jestem zadowolona, niestety ostatnie nie przeżyły koncertu Theriona... Ale zostawiłam sobie na pamiątkę to, co z nich zostało. Jest niezły kontrast między starymi, a nowymi.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-02-26 19:47
a ja mam sliczne vicious loxy 8) hihi :twisted:
to sa moje ulubione zakupy :D no i jeszcze buty :D
Wysłany: 2007-02-27 18:00
a ja zakupiłam sobie śliczną czarną spódniczkę...w końcu od czasu do cxzasu można z siebie lolitkę zrobić ^^
Wysłany: 2007-02-27 18:58
Czerwona tuniczka i bluza w kropeczki ^^
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2007-02-27 20:12
A ja czekam aż wreszcie dojdzie bluzeczka z allegro :D
I dready
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2007-02-27 21:30
Własnie wylicytowałam na allegro torebke z kotkiem :P
Wysłany: 2007-02-27 21:39
mój najnowszy nabytek:
http://img.bonprix.pl/0/vv231x03_600.jpg ^^
life * is a state * of mind