Wysłany: 2007-02-03 19:42
Narea...nie planuję...na pewno 0_o po porstu nie przychodzi się z pustymi rękami, nieprawdaż? a że te ciuszki takie słodziutkie są (dziewczynki mają, więc mogę we wszystkicg odcieniach rożu wybierać), że nie spospób oprzeć się, by czegoś nie kupić :wink:
(Phantom, przecież juz przeżyłeś sesję dziecięcych zakupów :twisted:)
a dla siebie kupiłam co innego... ale nie powiem, tajemnica :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-02-04 14:36
Tak przezylem z Toba sesje kupowania dzieciecych ciuszkow i do dzis pamietam te spojrzenia ekspedientek i innych klientow mowiace chyba:
"Tacy mlodzi i juz?"
"Mogli sie choc zabezpieczyc"
"Ale wpadka"
"Chlopiec czy dziewczynka?"
"A wygladaja tak niewinnie"
Swoja droga chodzenie w wieku 20 lat po takich sklepach ma urok :P i nie mowie tu o tym, ze wlaczyl mi sie instynkt tatusia....do tego jeszcze dluga droga Ale te spioszki z bialo czarne paski i z usmiechnieta czaszka na srodku byly genialne :) Szkoda, ze za naszych czasow nie bylo takich fajnych spioszkow :D Mozemy nastepnym razem poodwalac wioche i isc wybierac niby wozek czy lozeczko :twisted: Pobadamy sobie reakcje ludzi w sklepie :D Coz za szatanski plan :twisted: :twisted:
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-02-04 16:21
Narea, wierz mi, może ten pomysł jest dobry, ale nie do realizacji z Phantomem... na niego źle działają takie sklepy 0_o później chodzi przez kilka dni i przyszłego tatusia udaje...(co jednorazowo jest zabawne...ale po czasie zaczyna byc nieco...chore :twisted: )
Wysłany: 2007-02-04 16:57
co to, to nie :wink: ale jego żarciki są nie do zniesienia :twisted:
Wysłany: 2007-02-04 19:38
Witajcie!
Powiem prosto z mostu jaka mam sprawe chcialabym sobie uszyc lateksowy gorset bez miseczek/pod biust, na fiszbinach. Czy ktoras z was moze mi polecic jakas krawcowa z katowic lub krakowa? z gory dzieki i pozdrrrawiam! :twisted:
Carpe noctem
Pathetic Wysłany: 2007-02-04 21:20
ehh smarkule smarkule, gotyk trzeba miec w sercu a teraz kazda gimnazjalna pozerka mysli ze jak sie wystroji to bedzie mhroczna... a jej osobowosci bardziej nadawal by sie na typowe disko :/ jestem zdegustowany.
Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl
Wysłany: 2007-02-04 21:53
Dryp, a co to ma wspólnego z tym tematem?? czy jeśli ktoś słucha gotyku, to nie może kupować ciuchów 0_o czy jaki ch**?
nie wiem, czy wiesz, czy w ogóle zdajesz sobie z tego sprawę, ale tutaj chwalimy się swoimi wypatrzonymi skarbami i jest to TEMAT DLA KOBIET, bo jakbyś nie wiedział obojętnie, czy jesteś gotką, czy skatem, czy może blacharą, to wszystkie kobiety dbają o to, jak wyglądają. jeśli uważasz, że gotka nie może się odpie******(sorry admin), to po prostu zachowaj to dla siebie i nie udzielaj się w takim temacie 0_o
Wysłany: 2007-02-04 22:05
[quote:24b5872aa9="wiedzmaZblair"]Witajcie!
Powiem prosto z mostu jaka mam sprawe chcialabym sobie uszyc lateksowy gorset bez miseczek/pod biust, na fiszbinach. Czy ktoras z was moze mi polecic jakas krawcowa z katowic lub krakowa? z gory dzieki i pozdrrrawiam! :twisted:[/quote:24b5872aa9]
Wiesz nie wiem gdzie w Krakowie/Katowicach jest jakaś fajna krawcowa, ale jest sklep internetowy Asmoda - mają tam jakieś gorsety z lacki. Nie wiem czy Ci podejdą, ale jak chcesz możesz sprawdzić.
frija - przyznaję Ci rację. To kobiecy temat :D
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2007-02-05 00:49
Kobiecy temat? Czy ja tez jestem tu niemile widziany?:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-02-05 01:14
Drogi Phantomie, off-topa przez Ciebie zrobię :twisted:
Wiesz, że to głównie kobiecy temat :P No, chyba, że znajdzie się taki pan, który nie krytykuje poczynań kobiecych - można go wtedy w takim temacie tolerować :P Bynajmniej ja toleruję :wink:
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2007-02-05 22:46
[quote:276dbace1b="frija"]Narea, wierz mi, może ten pomysł jest dobry, ale nie do realizacji z Phantomem... na niego źle działają takie sklepy 0_o później chodzi przez kilka dni i przyszłego tatusia udaje...(co jednorazowo jest zabawne...ale po czasie zaczyna byc nieco...chore :twisted: )[/quote:276dbace1b]
Co ty gadasz? :P ja bawilem sie swietnie :P ale ok racja po pewnym czasie udziela sie nastroj psychozy :P na szczescie wspolczesne srodki farmakologiczne robia cuda i jak sie o nich pomysli znikaja wszelkie podjerzenia :P
"Tonight's the night..."
Re: Pathetic Wysłany: 2007-02-05 23:35
[quote:b0886100c3="Dryp"]ehh smarkule smarkule, gotyk trzeba miec w sercu a teraz kazda gimnazjalna pozerka mysli ze jak sie wystroji to bedzie mhroczna... a jej osobowosci bardziej nadawal by sie na typowe disko :/ jestem zdegustowany.[/quote:b0886100c3]
Dobrze mieć na forum wśród użytkowników takiego znawcę gotyckich serc jak Ty, ale proszę nie pisz więcej takich tró postów, bo sam ich mroczny nastrój sprawia, że przechodzą mi ciarki po plecach.
Pozerem można być nawet na studiach. Jedyną różnicą jaką można zauwazyć pomiedzy pozerstwem studenckim a gimnazjalnym jest to, że to pierwsze o wiele częściej uważa się za jedynego godnego przedstawiciela gotyckiego ruchu.
Pozdrawiam
/Specjalnie by napisac ten post przeprowadziłam operacje tymczasowej zmiany płci w profilu, więc żadnego nietaktu mam nadzieje nie popełniłam wypowiadając się tu :twisted: :twisted: - i tez lubie ciuszki /
P.S.
Korzystając z sytuacji, że jednak się tu wypowiedziałam - gdzie moge w Poznaniu znaleźc barwniki do ciuchów? Lub czy macie jakieś sprawdzone domowe sposoby by sie w ten sposób pobawić ubraniami?
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-02-06 09:01
Bardzoooooooo, bardzo mhroooooooooczna i wyjątkowo goTHYckaaaaaa smarkula (jakieś klasyfikację z/w na wiek? czy to tak ogólnie?) o sercu blachary też chętnie dowie się cóż uczynić aby w jej duszy zapanował piekielny mhrok.
Wielce ubolewa nad tym, iż nie poznała jeszcze tajników posiadania tej cechy. Jeśli zostanie utworzona jakaś szkoła, uczelnia , napisany poradnik.. to będzie niezmirnie wdzięczna za poinformowanie.. Proszę o nie wysyłanie ulotek ze szkół magii ( na chwilę obecną kształci się, aż w dwóch ) .
:twisted: abra macabra.. :twisted:
Th , barwniki do ciuszków można kupić w zielarskim sklepie przy rynku ( na którejś z równoległych uliczek do Szewskiej ) , albo w sklepiku przy ASP (kierując się z uczelni w stronę placu Cyryla) . Tylko masz pecha , bo ostatnio wykupiłam wszystkie sztuki kolorku różowego :twisted: . Ubranek różowych się pozbywam, ale żeby mi nie brakowało kolorku, postanowiłam pościel przefarbować i baldachim i będę zmieniać kolor kafelek w łazience..... :) "La vive rose" :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-06 18:16
eIcILipse :arrow: przyznaj się, że złośliwie je wykupiłas. :) Najwyżej wpadne do Ciebie przefarbowac sobie jakiś ciuszek na różowo :D
A co do tkanin narea- kojarzy mi sie ul. dąbrowskiego. Ale jutro sprawdzę, bo nie jestem pewien i dam Ci znac
Wysłany: 2007-02-06 18:27
No tak - gafa. :D
Ale z drugiej strony - jak przyjdziesz o Cię zaprowadze do takiego sklepu. Zresztą 340 km to naprawde mało
Wysłany: 2007-02-06 18:29
a ja się cieszę, że w moim sercu to jedynie aorta, tętnica, a w żadnym przedsionku nie ma ni krzty GOTYKU, bo to jakieś genetyczne zmutowanie by było i jeszcze jakieś choróbsko poważne by się z tego porobiło :wink:
a tak w ogóle to niezła smarkula ze mnie... katar mam niemiłosierny :twisted:
kupiłam sobie zieloną bluzkę w groszki :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-02-06 18:33
Frija podetrzec nosek? :P
A ja sobie zakupilem czarne szelki w biale czaszki :twisted:
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2007-02-07 23:56
eee... nie bądźmy obleśni 0_o
a jakie butki? :wink:
a ja mam nową bluzkę ;P
Wysłany: 2007-02-08 05:42
[quote:26d841d3eb="th"]eIcILipse :arrow: przyznaj się, że złośliwie je wykupiłas. :) Najwyżej wpadne do Ciebie przefarbowac sobie jakiś ciuszek na różowo :D
A co do tkanin narea- kojarzy mi sie ul. dąbrowskiego. Ale jutro sprawdzę, bo nie jestem pewien i dam Ci znac [/quote:26d841d3eb]
Cóż złośliwie :) Wniosek?? -Muszę być zła, zła i niedobra......... a jak bardzo przekonasz się wpadając przefarbować ciuszki...... (ile strasznych rzeczy można uczynić zmieniając kolory........ różowy kociołek, różowa maź, różowy Tubiś.....:P
Żeby nie było, iż znowu offtopuje...... Ja też mam nowe wdzianko......
Tym razem zielono-delikatne...... Ale żeby było drapieżnie to myślę czy by różowych rękawów nie doszyć........ zapewne będzie gryząco.......
A butki... powodzenia !!! Mam z tym zawsze wielki problem....
Nigdy nigdzie nie ma takich jakie bym chciała
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-08 14:20
[quote:17677e85e7="eIcILipse"]
A butki... powodzenia !!! Mam z tym zawsze wielki problem....
Nigdy nigdzie nie ma takich jakie bym chciała [/quote:17677e85e7]
to chyba norma... ja tez zawsze mam problem... chociaz teraz szukajac szpilek (od grudnia!!) kupilam kozaki :D takie truu :lol: brazowe z futerkiem :lol: :lol: :lol: ale sa zjaebi... wygodne, i do dzinsow w pracy w sam raz, znow takie wysokie ze patrze na szefa z gory :D :lol:
si vis amari, ama