Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 21

Wysłany: 2006-12-12 19:43

W koronkowej bluzce zapinanej z przodu na guziki, z rozszerzanymi pod koniec, długimi rękawami i kołnieżem, nawet trochę gotyckim, długiej, asymetrycznej, czasrnej spódnicyz naszytymi wzorami z falban, obroży (nie kazali mi jej zdjąć, jupi!), oczywiście w glanach.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Re: ponczochy Wysłany: 2006-12-13 10:01

[quote:92412745f2="lili"]
wiesz, nie wiem gdzie można w Poznaniu kupić, ale ja na ogół na Allegro kupuję całymi partiami. Nigdy nie miałam zastrzeżeń co do jakości towaru a także samych sprzedających :wink:[/quote:92412745f2]

dzzzieki... juz sobie poogladalam... nawet niezle, mimo ze jednak wole kupowac cos co widze to chyba sie skusze... bo sa taki jak mi sie widza :D tylko jeszcze nowy pasek do nich i bedzie bosssko :twisted:

si vis amari, ama

Wysłany: 2006-12-13 18:56

[color=blue:cef8768237]chyba czas iść na zakupy... ? hmm... <ytanie do siebie>
zawsze było tak że nie miałam kasy to było dużo rzeczy do kupienia, za to jak miałam kasę to nie wiedziałam co kupić... a teraz? Mam kasę i mam tyle rzeczy do kupienia że nie wiem co pierwsze lol[/color:cef8768237]

Wysłany: 2006-12-13 19:39

Mrrr, też lubię czarne koronki na Twoim biuście!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-17 19:20

HA Wczoraj kupiłam sobie świetną czarną pelerynke :D coś pięknego

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-12-17 21:32

Czy buty tez do ciuchow sie zalicza??? :D

mam next platformy :twisted: :D :D :D

yeaaaaaaaaaah :twisted:

Wysłany: 2006-12-17 23:23

dare 209 te z czacha na czubie..
mysle,ze wygladam w nich lepiej niz w tra ,bo sa delikatniejsze na moje chude nogi.. :twisted:
a poza tym te mozna na codzien nosic 8)

Wysłany: 2006-12-19 16:58

nie jest tak zle.. w platformach da sie chodzic..

a apropos ciuchow wczoraj dostalam cudna kurteczke z laki.. very sexy.. :twisted:

pasuje mi do moich tra 8)

Wysłany: 2006-12-19 18:59

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

W koncu mi przyszło zamówienie z allegro :P Bordowa, długa spódnica i czarna bluzka z bordową tasiemka :twisted: Tylko w mojej miescinie jak sie na co dzien tak chodzi to ludzie sie dziwnie patrza :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-12-19 19:34

ja lubie jak sie na mnie patrza :twisted: :twisted: :twisted:

choc ja nawet i w blue jeans i bez make up prowokuje glupie zaczepiki

hyhy :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-20 17:02

klimatyczne ciuszki na święta? w życiu moja rodzinka nie wpadłaby na pomysł, by dać mi to, co by mi w pełni odpowiadało... no cóż... to tak jak ja bym im kupowała koronkowe kiecki i lateksowe gorsety... zapewne tak samo zadowoleni by byli, co ja z prezentów od nich :wink:

samemu trzeba sobie prezenty robić :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-12-20 17:45

A to ja kiedyś dostałam klimatyczną bluzeczke od rodziców. Taka z szerokimi rękawkami z koronki pajęczynki ^^ i oczywiście piękna klimatyczna sukienka na 100dniówke aj to był bal :)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-12-20 18:08

Ja zawsze dostaje od mamy takie ciuchy jak lubie :twisted:

w pelni akceptuje i podoba sie jej to co nosze :D

a propos.. jak sie zabiore za pozadki w szafie przy chwili czasu ,bede miala spora ilosc gotyckich fatalaszkow na sprzedasz.. :D

jesli ktos bylby zainteresowany to sie zglaszac..

wszystko male i bardzo tru.. :wink:

Wysłany: 2006-12-20 19:43

[quote:4caee5c23b="CyberLacha"]

wszystko male i bardzo tru.. :wink:[/quote:4caee5c23b]

Hehe, ja też jestem mała i drobna.
U mnie podobnie mam akceptuje jak sie ubieram, a czasem zdarzy jej sie kupić coś klimatycznego^
A na mnie tez się gapią, i na to nie zwracam uwagi, gorzej jak się czepiają i mówią, różne 'niemiłe rzeczy' ;/

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2006-12-20 22:41

hyhy bez aukcji :wink:

jak sie dokopie do tych ciuchow to poprostu je pchne ziomalom za jakas ludzka cene..

ja tam nie mam nic przeciwko jak sie na mnie gapia..
lubie prowokowac.. taka juz moja natura.. :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-21 15:27

[quote:916ce35933="CyberLacha"] :wink:

ja tam nie mam nic przeciwko jak sie na mnie gapia..
lubie prowokowac.. taka juz moja natura.. :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:916ce35933]

I tak trza trzymać :twisted:

Wysłany: 2006-12-22 12:49

A ja w spodniach prawie wogóle nie chodzę - wole spódnice :P

Wysłany: 2006-12-22 13:11

Jak widać nie jestem sama. :D Pamiętam, jak się kiedyś pojawiłam w spodniach, rzucili się na mnie, prawie mnie roznieśli z radości - "Ty jesteś w spodniach! Jeeej, jak ładnie wyglądasz! Wiesz, nie obraź się, wolę cię w spódnicach... Co? Zuza w spodniach? 8O wooow, ty masz spodnie!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ja muszę poszukać nowej, czrnej spódnicy - nie nie, bynajmniej nie dla mnie - na prezent dla siostry! :D Jestem z niej dumna, bo przypadkiem wiem, że takowej szuka.

Wysłany: 2006-12-22 13:45

[color=red:6c162ecce4][/color:6c162ecce4]ja nosze spodnie i krotkie spodniczki.. dluga tylko jedna taka gicio cyber 8)

Wysłany: 2006-12-22 14:43

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Pamiętam jak kupiłam niebieskie jeansy i sie w nich pokazałam to sie wszyscy zdziwili :P A kumpele mi mówiły, ze dziwnie wyglądam i lepiej mi w kieckach :)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło