Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 23

Wysłany: 2007-01-28 19:37

[quote:f99e9b5fa8="gothic_girl"][quote:f99e9b5fa8="Narea"] a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?[/quote:f99e9b5fa8]

Oczywiście na czarno :D Czrna długa kiecka ze srebrnymi motywami, czarne 8cm szpile, w których nie umiem chodzić :D Ale już sie nauczyłam w nich tańczyć:D No i moje piękne gotyckie rękawiczki :twisted: które w koncu mam :twisted:
Jak bede mieć jakoeś zdjęcie to wrzuce do mej galerii :)
Hehe a to już w sobote:P[/quote:f99e9b5fa8]

Musisz robić wrażenie :twisted:

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-01-29 22:18

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

[quote:d5091a77a7="Eris"][quote:d5091a77a7="gothic_girl"][quote:d5091a77a7="Narea"] a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?[/quote:d5091a77a7]

Oczywiście na czarno :D Czrna długa kiecka ze srebrnymi motywami, czarne 8cm szpile, w których nie umiem chodzić :D Ale już sie nauczyłam w nich tańczyć:D No i moje piękne gotyckie rękawiczki :twisted: które w koncu mam :twisted:
Jak bede mieć jakoeś zdjęcie to wrzuce do mej galerii :)
Hehe a to już w sobote:P[/quote:d5091a77a7]

Musisz robić wrażenie :twisted:[/quote:d5091a77a7]

mam taką nadzieję :twisted:

[quote:d5091a77a7="Narea"]kocham przeceny :twisted: wypasiona spódnica za 35 zeta i gorset przeceniony z 65 na 25 zyla :twisted: będzie jazda oj będzie :twisted:[/quote:d5091a77a7]

A gdzie tak rozdają :?: :wink:

Dodałam kilka zdjęc ze studniówki, wiec zapraszam :D
Po feriach będzie wiecej :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-01-30 19:46

[quote:5406cf676b="nimdraug"]o jaaa sa absolutnie wspaniałe... ale strasznie drogie 8O wolę po lumpach :twisted:[/quote:5406cf676b]

czyżby lump pod 9-tką :wink: :?: ja stamtąd zawsze z wielką siatą wychodzę :twisted:

hmmm... właśnie skróciłam spódnicę o połowę...wszystko by było ok, gdyby to już przed skróceniem mini nie była 0_o porąbało mnie :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-01-31 01:39

a) ty umiesz szyc? 8O
b) nie musze chyba mowic, ze chce zobaczyc :twisted:

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-01-31 12:46

nimdraug -> jest nas coraz więcej...patrząc na to, że w maju jeszcze sama tu reprezentowałam naszą koszalińską społeczność :wink: (a tak apropo, mały offtopik, dzieje się coś w koszalinie przez najbliższe dwa tygodnie? bo mam zamiar wrócić na ferie, ale za bardzo nie wiem, co i jak tam :wink: )

phantom-> już w piątek :wink: szyć nie umiem, za to nożyczkami i żyletką posługuję się doskonale :wink: (hehe...mam nadzieję, że znowu się nie przeraziłeś :twisted: )

Wysłany: 2007-01-31 17:14

[quote:54bb284240="frija"]phantom-> już w piątek :wink: szyć nie umiem, za to nożyczkami i żyletką posługuję się doskonale :wink: (hehe...mam nadzieję, że znowu się nie przeraziłeś :twisted: )[/quote:54bb284240]

Pffff za mala jestes zeby fikac :P nawet majac nozyczki i zyletke :P a co do piatku juz zacieram raczki.....tzn oczka zeby zobaczyc to krawieckie cudo :twisted:

PS. to mial byc watek tylko dla kobiet tak? :P hm..... ale mi sie tu milo siedzi ;d

Zeby nie bylo, ze tylko offtopuje to powiem, ze mam juz plan na ciuszek na cp

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-01-31 19:41

[quote:3c9109ed74="nimdraug"]hmmm, w kresce sa rockoteki we wtorki i chyba cuś się w Graalu bedzie działo w ten piątek, wstęp 6 zeta na koszalinńską kapelkę Razor, o ile się nie mylę...
a tu to krążą jeszce dwei znane mi bźdxiągwy, moja siostra i kumpela z roku :)[/quote:3c9109ed74]

oj nie... Razor to nie dla mnie :wink: może w następny wtorek przejdę się na rockotekę... zmieniło tam się coś, czy dalej same punki lecą, bo nic mocniejszego dj nie chce puścić? :wink:

Phantom-> jaki? jaki? chcę wiedzieć :twisted:
ja wymyśliłam sobie strój na combichrist :twisted: teraz tylko do krawca, skrawek materiału znaleźć i jedziemy :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-02-01 00:39

Ciuszek na combichrista mi sie podoba :) obawiam sie jedynie, ze moze sie spodobac rowniez innym panom :P a ja sobie tez cos ladnego uszyje mam nadzieje, ze znajde srodki i czas

Proponuje zalozyc nowy watek: ZROBILEM SOBIE FAJNY CIUCH - TYLKO DLA KOBIET I PHANTOMA :twisted:

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-01 00:46

no i wlasnie

jestem na etapie przerabiania kilku ciuchow :twisted:

Wysłany: 2007-02-01 19:46

[quote:a0332657c2="nimdraug"]Proponuje zalozyc nowy watek: ZROBILEM SOBIE FAJNY CIUCH - TYLKO DLA KOBIET I PHANTOMA Twisted Evil

a po co to I ?? od razu zakładaj funclub[/quote:a0332657c2]

Wystarczy, ze moj fun club bedzie jednoosobowy z nadmorskiego miasta Klin

A ja przerobilem dzis swoja kurtke oto efekt:

[img:a0332657c2]http://img95.imageshack.us/img95/7074/kurtkaex9.jpg[/img:a0332657c2]

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-01 21:19

Przejdzie bo ja mam Frije na mysli -> taki sklad fan clubu mnie satysfakcjonuje

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-02 10:18

[quote:a6ab6f49b3="nimdraug"]to zobaczmy co na to Fria :twisted:[/quote:a6ab6f49b3]

yyyy a swoja droga to do czego zmierzasz? :P bo ja chyba zgubilem przekaz :P

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-02 13:15

1.hmmm....czyli, jeśli dobrze kumam, to jeszcze trzy członkinie tego fanclubu są w Koszalinie? heee? 8O

2.popisaliście, namęczyliście się, a mnie i tak najbardziej zdziwiło, że Hania tu moją wszechmocną ksywkę rozpowszechnia :twisted:

3.Phantom, kurteczka great :wink: będzie się komponować z moją czachą... która jeszcze nie ma przewidzianego miejsca :D

4.graal zszedł na psy...tyle moge powiedzieć o tym lokalu :) oprócz koncertów malleus maleficarum i moich urodzin :twisted: to rzadko tam leci coś fajnego :twisted:

5.heh...może skończymy offtopy i założymy temat... pogadanki o koszalinie, pogadanki o koszalińskich fanclubach, czy może pogadanki o bywalcach beznadziejnych koszalińskich klubów? (bo od zamknięcia gothic'u nie ma fajnego pubu w tym mieście... nie licząc of course zacisza...ale tu nie taki klimat

6...i nic konkretnego nie napisałam :twisted:

Wysłany: 2007-02-02 18:46

heh...a ja właśnie jutro do koszalinka wracam :wink: ale co tu nie patrzeć, to i tak liczy się z kim się wybiera, a nie do jakiej knajpy się idzie :wink: (i tak wyjdzie na 9-tkę ;P)

i muszę odwiedzić moją krawcową, bo ma do wykonania wiele misji przed sobą :twisted: nawet sobie nie wyobraża, co będzie musiała tworzyć w czasie tych moich ferii :twisted:

Wysłany: 2007-02-02 19:50

może jakieś fotencje? :wink:

a facet, to się powinien cieszyć, że się tak ubierasz, a nie jeszcze marudzić(czyżby to jakaś koszalińska istota? bo jak tak, to w takim razie to to miasto z facetów zazdrośników robi :wink: )

Wysłany: 2007-02-02 19:56

Ja tam sie ciesze z pomyslow na kreacje kici.....martwi mie tylko, ze one sie spodobaja tez reszcie plci meskiej :P mam projekt na spodenki na combichrista

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-02 20:20

a ja się w ogóle wczoraj obkupiłam...w dziecięce ciuszki :twisted: :twisted: :twisted: (nie moja wina,że wszystkie kumpele to już z dzieciakami latają :wink: )

Wysłany: 2007-02-03 16:47

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Ufff w końcy na małych zakupach dziś byłam :) Bluzka z kocimi oczami na piersiach, koszula rozpinana i spodnie :D

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-02-03 17:12

[quote:e04ef85fe2="Narea"]to Ty też planujesz...? 8O fajnie :wink: to zaopatrz się też w ciążowe cichy, tez się przydadzą :D :wink:[/quote:e04ef85fe2]

Nawet tak nie zartuj :P

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-02-03 18:07

A ja wczoraj kupiłam sobie cudne kozaki. Wysoki obcas, takie do kolan, z przodu sznurowane. Śliczne. ; )) Wachałam się między tymi butami a gorsetem... Kozaki zwyciężyły. Gorset kupię za jakiś czas.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło