Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 22

Wysłany: 2006-12-22 18:22

Hehe... to u mnie podobnie..
Bo ja jak już noszę spodnie, to nie dżinsy ! Nie lubie dżinsów..., ale raz poszłam do szkoły w jasnych i też wszyscy byli zdziwieni..
A krótkich spódniczek nie noszę..

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2006-12-23 15:26

nom ladnemu we wszystkim dobrze :D

mhh.. ja sie staram ubierac tak zeby podkreslic to co we mnie naj :twisted:

Wysłany: 2006-12-23 21:53

[color=blue:c3640bd934]Kupiłam sobie ostatnio kilka prezentów. M.in perfumy na które czaiłam się od roku chyba ^^ Drogie jak cholera ale piękne ^^ hehe. Kilka bluzeczek i takie tam pierdoły. Narobiłam też bliskim prezentów ^^ Ale ciii bo się wyda [/color:c3640bd934]

Wysłany: 2006-12-31 17:17

Ja osatnio przeszłam całe miasto i nic. W tej zasranej dziurze nie ma nic dobrego :evil: Stwierdziłazm iz będe robiła zakupy na necie albo jak pojade do jakiegoś więkrzego miasta. No i ostatnio na http://www.asmoda.com.pl/ kupiłam sobie fajna spudniece :P

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-12-31 22:16

Na ASmoda zamowiłam niedawno rękawiczki i oczekuje aż przybędą
A w 'zwyklych' sklepach też można dużo fajnych rzeczy znaleźć.

Wysłany: 2007-01-02 01:41

mam nową kolię :D

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-02 17:15

Gdzie ? Zeby u mnie byly jakies fajne sklepy :? Ja mam kase więc znow robie zakupy na necie :P

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2007-01-02 17:49

Ja też mam tewraz troche kaski więc także zamawiam w internecie

Ale jak przeceny w sklepach to trzeba się do miasta wybrać 8)

Wysłany: 2007-01-02 21:58

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Kurcze ja też jak na razie cierpię na brak kasy A przydałyby się nowe portki :P

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-01-15 22:49

wszędzie przeceny, a ja trochę ponad 100 zł do końca miesiąca w kieszeni... i jeszcze na dodatek nie umiem wprowadzić sobie dwutygodniowej głodówki, by zaoszczędzić ;P
studenckie życie zaczyna mi cholernie doskwierać...

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-01-20 14:05

A do mnie wkoncu przyszla ta spodnica http://www.asmoda.com.pl/product_info.php?cPath=53_67&roducts_id=188 :P
Jest spooooko 8)

Wysłany: 2007-01-20 17:03

A ja czekam aż wreszcie będzie gotowa (krawiec) długa spódnica z bordowego weluru :P

Wysłany: 2007-01-20 18:46

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Ja jestem właśnie w trakcie załatwiania sobie długich, koronkowych rękawiczek na studniówkę :twisted:

Wysłany: 2007-01-21 09:31

takie rękawiczkiod krawca? przecież tego tyle teraz jest, że w prawie każdym normalnym sklepie się znajdą :P
ja to bym chciała jakąś fajną spódnicę... tylko, że jakoś nie chce mi się tyłka ruszyć na Pragę :? dlaczego muszę mieszkać na takiej odległej dzielnicy :?

Wysłany: 2007-01-21 12:15

hehe. ja ostatnio do mojej kolekcji dokupiłam pończoszki z małymi białymi pajączkami :wink: i rajstopki z białymi czaszkami, bo mi do bluzki pasowały(a w tych to nie wiem, gdzie niby wyjdę, bo nawet w bluzce prawie nigdzie nie wychodzę :wink: )

Wysłany: 2007-01-21 20:21

moje ostatnie zakupy także skończyły się bardzo pomyślnie. Do mojej szafy dołączyła przepiękna (wg mnie) satynowa spódnica z falbankami z tafty i cyrkoniami. Nie da się opisać ... trzeba zobaczyc żeby ocenić :)

"Muminek wyobraził sobie, że jest Buką. Zgięty wpół posuwał się wolno przez stosy martwych liści, a potem stanął, rozpościerając wokoło siebie mgłę. Wreszcie westchnął i spojrzał tęsknie w okno. Czuł się najbardziej samotnym stworzeniem na świecie."

Wysłany: 2007-01-21 20:48

zdjęcie do galerii i pooceniamy :wink:

Wysłany: 2007-01-24 18:16 Zmieniony: 2007-01-24 18:25

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

[quote:00b47fea73="frija"]takie rękawiczkiod krawca? przecież tego tyle teraz jest, że w prawie każdym normalnym sklepie się znajdą :P :?[/quote:00b47fea73]

nie, nie od krawca:) tylko z rockmetelshop.pl :) bo mam ich magazym 30 min drogi od domu :wink: A uwierz w moich Skierniewicach w sklepach nie ma takich rarytasów w postaci rękawiczek

Wysłany: 2007-01-24 18:21

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

[quote:72941d3f23="Narea"] a jak się gothic_girl wybierasz na studniówkę?[/quote:72941d3f23]

Oczywiście na czarno :D Czrna długa kiecka ze srebrnymi motywami, czarne 8cm szpile, w których nie umiem chodzić :D Ale już sie nauczyłam w nich tańczyć:D No i moje piękne gotyckie rękawiczki :twisted: które w koncu mam :twisted:
Jak bede mieć jakoeś zdjęcie to wrzuce do mej galerii :)
Hehe a to już w sobote:P

Wysłany: 2007-01-28 10:14

a mam pytanie, czy któraś była może w X-Trax w Berlinie? bo się wybieram, ale adres, to mi mało mówi, by zlokalizować sklep :?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło