Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 18

Wysłany: 2006-11-29 23:37

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:80bb733b04="alphar"]Co do kolana- wiem o czym mowa- ja mam totalnie rozwalone prawe...[/quote:80bb733b04]

ja też mam właśnie prawe

[quote:80bb733b04="alphar"]lolitkową? opowiedz o niej:D[/quote:80bb733b04]

kolejna miniówka w kolekcji; pewnie na imprezie znów będą patrzeć, że taka stara jestem a lolitek mi się zachciewa :roll: No, ale jak a młodu chciało być się kimś groźnym z ramonechą na plecach w 30 stopniowym upale to na starość się żałuje i zmienia oblicze :P

Krótka, ale na szczęście jest tak uszyta, że jak człowiek sie schyli to nic nie widać.Czarna z paru warstw plus siateczkowe falbanki. Fioletowe wykończenia każdej falbanki no i te sweety kokardki :D :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-11-29 23:53

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:0c491b08b4="alphar"]juz ją kocham:P[/quote:0c491b08b4]

kupiłam ją właśnie dlatego, że się w niej zakochałam :wink: czasem człowiek aż się nie może oprzeć...

no ciężka kontuzja. ja miałam zderzenie czołowe z kumplem

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-11-30 18:00

Dzisiaj dotarly do mnie bluzki ktore zamowilam z rocmetalshopu :D
Oby dwie czarne z czerownami napisami "Devil" i "Hell" ^^
Cuda 8)

Wysłany: 2006-11-30 21:54

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

[quote:9a710aa036="Endra"]Sliczna jest ta Twoja spodniczka :D
Jeszcze dodaj pozniej swoje zdjecie w spodniczce :twisted:[/quote:9a710aa036]

Zdjęcie dodane :twisted:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2006-11-30 23:17

Ladne zdjecia, a spodniczka sliczna :D
Pasuje CI 8)

Wysłany: 2006-12-01 16:37

a ja kupiłam sobie śliczne czerwone korale ....są śliczne... koraliki sa takie duże.... z polyskiem.... ach... teraz wyglądam jak górolka prawdziwa... hejjjj

Wysłany: 2006-12-01 16:52

[quote:29b1a1ee46="alphar"]Niestety z przykrością muszę przyznać, że są to niestety buty bardzo niezdrowe. Od 2-3 lat, jak nie musze to nie ubieram glanów, mam dość nie tyle co obtarć, co tego, ze moja skóra w ogole w nich nie oddycha i w ogóle...

[/url][/quote:29b1a1ee46]

naprawdę??? ja mam właśnie odwrotnie, stópki się nie pocą, nie pachną brzydko (a propos oddychania) no i jak mnie kiedyś naszło na pedicure u kosmetyczki, to ona nie mogła się nachwalić ....... jakie to ja mam śliczne, zadbane stópki, jakie gładkie i mięciutkie ..... :twisted: nawet dopytywała, co z nimi robię, że są takie.....

Wysłany: 2006-12-01 17:48

[quote:796d172013="SCHWEIGENDE"][quote:796d172013="alphar"]Niestety z przykrością muszę przyznać, że są to niestety buty bardzo niezdrowe. Od 2-3 lat, jak nie musze to nie ubieram glanów, mam dość nie tyle co obtarć, co tego, ze moja skóra w ogole w nich nie oddycha i w ogóle...

[/url][/quote:796d172013]

naprawdę??? ja mam właśnie odwrotnie, stópki się nie pocą, nie pachną brzydko (a propos oddychania) no i jak mnie kiedyś naszło na pedicure u kosmetyczki, to ona nie mogła się nachwalić ....... jakie to ja mam śliczne, zadbane stópki, jakie gładkie i mięciutkie ..... :twisted: nawet dopytywała, co z nimi robię, że są takie.....[/quote:796d172013]

Ja ma glany od krotkiego czasu - 2 miesiecy, a co ja na poczatku przezywalam w nich xP Ciagle sie potykalam, nogi mialam poobcieranie do krwi poza tym za mocno wiazalam i mi pozniej stopki puchly ^^ Teraz jest juz ok :> I wiem, ze to beda buty z ktorymi nie rostane sie na dlugie lata :D (za wyjatkiem cieplejszych dni i lata :wink:

Wysłany: 2006-12-01 17:56

Dla mnie na ten moment glany sa najwygodniesze, praktycznie nie czuję, zę mam coś na nodze, a do tego są bardzo praktyczne - noga się w nich tak nie poci, nie ślizga, sprawdziły się i w górach, i na imprezach (w tym pogo), i na dresiku... :twisted:

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-01 19:10 Zmieniony: 2006-12-01 19:11

Ja mam w glanach 176, bez nich 173 :P
Dlatego musze nosic jak co, tylko male obcasiki

Wysłany: 2006-12-01 19:10

Wow. To ile masz w nich wzrosyu? Ja w moich super bucikach pewnie ok 172-173cm. I to jest cudowne! :D

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-01 19:39

To ja na koturnach jestem wyższa! <jupi>
A tak serio to całkiem ładnie. :) Tylko... Jak Ty w tym chodzisz? O_o

Wysłany: 2006-12-01 19:47

Piękna jesteś i bez tego. :* Ale fakt, sama mówię, że dla urody trzeba cierpieć, np zakładając ładne, ale dające wystarczająco dużo ciepła, ciuszki.

Wysłany: 2006-12-01 20:32

Wy jestescie tak piekne ze zadnych koturnów nie potrzebujecie :D
Małe tez jest piekne :D Sczegolnie takie male (czyli kochane Morgana i Narea) jak Wy :***

Wysłany: 2006-12-01 20:45

Ale w koturnach głowy nie trzba zadzierać i całuje się lepiej z kimś o choć trzovhę zbliżonym wzroście...

Wysłany: 2006-12-01 23:38

Heh, moj tata (wzrost 196 :P ) mial ostatnio kobitke 150 pare :D
Smiesznie razem wygladali :twisted: To byla wg mnie za duza roznica wzrostu :D
Jej to by nawet koturny nie pomogly :P Wiec tatus biedny sie musial schylac jak chcial ja pocalowac :D

Wysłany: 2006-12-01 23:58

No to szczudła. :D Długa kiecka by je zakryła... hehehe.

Wysłany: 2006-12-02 12:18

To nie jest taki zly pomysl :D Tyle, ze ta pani zostala juz odrzucona w castingu mojego ojca :>

Wysłany: 2006-12-02 13:11

[quote:98f8a17abc="Endra"]Heh, moj tata (wzrost 196 :P ) mial ostatnio kobitke 150 pare :D
Smiesznie razem wygladali :twisted: To byla wg mnie za duza roznica wzrostu :D
Jej to by nawet koturny nie pomogly :P Wiec tatus biedny sie musial schylac jak chcial ja pocalowac :D[/quote:98f8a17abc]

ale słodka ta różnica wzrostu, mnie się taka bardzo podoba! :)

Wysłany: 2006-12-02 13:44

Ja miałam chłopaka 35 cm wyższego ode mnie, dziękuję bardzo. Chociaż śmiesznie się tańczy lub całuje z takim (szczególnie chyba dla obserwatorów), ale jednak wygodniej jest, jak jest ciup niższy. Chociaż koturny są pomocne w wielu przypadkach. :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło