Wysłany: 2010-08-06 20:03
Ja jestem bardzo odpowiedzialnym facetem :) Pasek zaraz stwierdzi pewnie że to nudne u faceta (niby większość kobitek stwierdzi że taki facet musi być strasznie nudny > taki odpowiedzialny) ^_^ hehehe
A jak już kocham to po prostu kocham i nie wiem czy to mądra miłość czy nie :) heheheh
[img:57574635fa]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:57574635fa]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-08-06 20:50
[quote:9a91de3ec9="HardKill"]Ja jestem bardzo odpowiedzialnym facetem :) Pasek zaraz stwierdzi pewnie że to nudne u faceta (niby większość kobitek stwierdzi że taki facet musi być strasznie nudny > taki odpowiedzialny) ^_^ hehehe
A jak już kocham to po prostu kocham i nie wiem czy to mądra miłość czy nie :) heheheh
[/quote:9a91de3ec9]
Kurcze to zaczyn brzmieć, jakbyś zachęcał laski do siebie. Soko tez czasem tak robię, ale nie na publicznym forum. Ale skoro piszesz coś takiego to znaczy że jesteś samotnym facetem. Wiec laski z tego forum bercie się za niego xD A za mnie przy okazji xD Hehehehehehe
Wysłany: 2010-08-06 20:58 Zmieniony: 2010-08-06 21:02
Ja nic tak czasem nie robię Naqara,ja po prostu już taki jestem i nie ma to nic wspólnego z zachęcaniem kogokolwiek do czegokolwiek.A o moje życie osobisto/prywatne nie musisz się martwić :)
[img:04b34bf465]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:04b34bf465]
Wysłany: 2010-08-06 21:07
Violanta - No spoko ale miłość nie ma wymagań. :D
HardKill - spoko to było trosze w żarcie.
Wysłany: 2010-08-06 21:14 Zmieniony: 2010-08-06 21:17
Wiem że w żarcie Naqara :) widzę jednak że jakoś mało kto pisze tak na prawdę prawdę.Ja tam pisze bo mnie to lotto ^_^
A co do tej mądrej miłości ,to fakt jest takowa wobec ewentualnego dziecka w związku.
[img:d9335e677a]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:d9335e677a]
Wysłany: 2010-08-06 21:19
[quote:d4ddc50b42="Violanta"][quote:d4ddc50b42="Naqara"]Violanta - No spoko ale miłość nie ma wymagań. :D [/quote:d4ddc50b42]
Skąd ty wytrzasnąłeś taki tekst?? Hmm...[/quote:d4ddc50b42]
Hmm. Znajomy z gry jebną tym na TSie. :P
[quote:d4ddc50b42="HardKill"]Wiem że w żarcie Naqara :) widzę jednak że jakoś mało kto pisze tak na prawdę prawdę.Ja tam pisze bo mnie to lotto ^_^
A co do tej mądrej miłości ,to fakt jest takowa wobec ewentualnego dziecka w związku.
[/quote:d4ddc50b42]
Szczerych ludzi sobie cenię. Po huj zgrywać kogoś kim się nie jest.
Wysłany: 2010-08-06 21:21 Zmieniony: 2010-08-06 21:32
A pro po mądrej miłości:
Wychować dziecko, aby w przyszłości potrafiło samodzielnie podejmować mądre i właściwe decyzje, aby odznaczało się silną samokontrolą i samodyscypliną tak potrzebnymi ... i.t.d. coś w tym stylu.
Ja tam też jestem zdania że szczerość popłaca :)
[img:50733a25a6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:50733a25a6]
Wysłany: 2010-10-01 21:02
Według mnie przyjaźń między mężczyzną,a kobietą może istnieć wyłącznie w przypadku jeżeli oboje nie czują do siebie większego uczucia, gdyż jeśli występuje tam uczucie większe to już nie jest przyjaźń. A poza tym sądze, że głębsza przyjaźń między m, a k będzie dążyć do związku (np. mój przykład), a niestety ten związek nie zawsze może istnieć :) (np. mój przykład).
"Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce"
Wysłany: 2010-10-02 09:34
Jak najbardziej możliwa o ile obie strony jej chcą, jasno ustalą granice, no i zawsze pozostaje problem np partnera przyjaciółki, który zazwyczaj jest cholernie zazdrosny i nie przemawia do niego nawet to że człowiek zna takie dziewcze 5,6 czy więcej lat i jakoś z tymże dziewczęciem związku nie stworzył.
płonące kościoły, wino i dziewice - to co tygryski lubią najbardziej
Wysłany: 2010-10-02 11:04 Zmieniony: 2010-10-02 11:09
Jeżeli chodzi o przyjazn miedzy mną a kobietą to jest kiepsko...bo nie szukam przyjaciół :)...poco mi przyjaciele??? ja żyję samotnoscią...
Moimi jedynymi przyjaciółmi są zwierzęta, bo są wierne i przyjacielskie, człowiek nie...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-10-02 12:48
[quote:af2e369eb0="Violanta"][quote:af2e369eb0="Rudson"]Jeżeli chodzi o przyjazn miedzy mną a kobietą to jest kiepsko...bo nie szukam przyjaciół :)...poco mi przyjaciele??? ja żyję samotnoscią...
Moimi jedynymi przyjaciółmi są zwierzęta, bo są wierne i przyjacielskie, człowiek nie...[/quote:af2e369eb0]
Nie wierzę. Tak mówisz, bo masz trudności z nawiązywaniem kontaktów. Człowiek to zwierzę stadne, nikt niech nie mówi inaczej, bo oszukuje sam siebie.
Np. po związku - można normalnie się do siebie odnosić, jasne, ale ja bym nie zniosła przyjaźni, to zbyt wiele. Jeśli to była prawdziwa wielka miłość, to przyjaźni nie będzie. Nie da się zrobić przyjaźni z miłości. [/quote:af2e369eb0]
Człowiek to zwierzę stadne o zbyt wredniejszym zachowaniu niż reszta zwierząt...tyle osób mnie okłamało, oszukało i poniżyło...nie bez powodu jestem mizantropem i czuję niechęc do gatunku ludzkiego...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-10-02 21:00
[quote:28524a5885="Violanta"]Ojeju jeju. To straszne. I co z tego. Kuxwa. Jesteś człowiekiem. To ty jesteś straszny i zakłamany.
Goł on tejk ewryfin.[/quote:28524a5885]
OOOooo....chyba mnie nie znasz...jestem innym niż większość ludzi(różnię się)...Kuxwa ty też jesteś człowiekiem, jesteś straszna i zakłamana!
Wysłany: 2010-10-02 21:05
Człowiek przyjazni się z drugim człowiekiem ale tylko dla swoich korzyści...
Wysłany: 2010-10-03 16:34
[quote:7ffb452155="Vika"][quote:7ffb452155="Rudson"][quote:7ffb452155="Violanta"][quote:7ffb452155="Rudson"]Jeżeli chodzi o przyjazn miedzy mną a kobietą to jest kiepsko...bo nie szukam przyjaciół :)...poco mi przyjaciele??? ja żyję samotnoscią...
Moimi jedynymi przyjaciółmi są zwierzęta, bo są wierne i przyjacielskie, człowiek nie...[/quote:7ffb452155]
Nie wierzę. Tak mówisz, bo masz trudności z nawiązywaniem kontaktów. Człowiek to zwierzę stadne, nikt niech nie mówi inaczej, bo oszukuje sam siebie.
Np. po związku - można normalnie się do siebie odnosić, jasne, ale ja bym nie zniosła przyjaźni, to zbyt wiele. Jeśli to była prawdziwa wielka miłość, to przyjaźni nie będzie. Nie da się zrobić przyjaźni z miłości. [/quote:7ffb452155]
Człowiek to zwierzę stadne o zbyt wredniejszym zachowaniu niż reszta zwierząt...tyle osób mnie okłamało, oszukało i poniżyło...nie bez powodu jestem mizantropem i czuję niechęc do gatunku ludzkiego...[/quote:7ffb452155]
A nie przyszlo Ci do głowy, że najpierw źle się zachowywałeś sam i wrednie i to przez to spotkałeś się z odrzuceniem i poniżeniem? MOże tak naprawdę na to wszystko zasłużyłeś? Albo też na początku miałeś naiwne podejście do ludzi. Jeśli w realu zachowujesz się tak, jak piszesz na forum, to nie dziwię się, że ludzie nie dażą Cię sympatią. Zachowujesz się jak najwredniejszy socjopata, ktory w glębi duszy jest zakompleksiony i dorabia ideologię do wad swego charakteru, usprawiedliwia siebie na siłę. I nie pisz jednego posta pod drugim bo to ch****o wygląda. [/quote:7ffb452155]
To ludzie w stosunku do mnie zachowują się jak socjopaci...i w ogóle na chooj się do mnie sadzisz???
Najlepiej będzie jak wcale nie będe komentował w tym temacie...
Wysłany: 2010-10-03 16:49 Zmieniony: 2010-10-03 17:33
Chciała byś...może i jest tak jak piszesz i będzie bo nie mam zamiaru się przystosowywać do czyis upodoban...nikt i nic mnie nie zmieni jedynie ja sam moge się zmienic ale to tylko zależy ode mnie... i poco ja się tym wszystkim przejmuję przecież jestem samotny i nie szukam przyjaciół...hehehe
A wracając do głównego tematu to była pewna przyjazn między mną a dziewczyną ale nie trwała zbyt długo bo musiałem ją przerwać :)
Wysłany: 2010-10-03 20:12
Calkiem mozliwa jest przyjazn miedzy dwojka ludzi o przeciwnej plci jesli : Obie osoby maja inna orientacje seksualna np przyjazn lesbijki z gejem albo sa juz dawno po zwiazku i zostali dobrymi znajomymi. Tzn chodzi mi o to ze jesli nie ma pociagu seksualnego to mozna miec z dziewczynami zdrowy i przyjacielski kontakt. W innym wypadku zawsze jest ta ciekawosc i jakis pociag do "przyjaciolki" :P Znam z autopsji :)
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Wysłany: 2010-10-04 01:21
[quote:ccff8f875f="Vika"]a uklady przyjaźn + sex?[/quote:ccff8f875f]
jesli jest sex, to nie ma przyjaźni. prawdziwa przyjaźń nie ma płci.
Don't try to show them, how much above them you are
Wysłany: 2010-10-04 06:11
Może popracuję...
Postanowiłem że dam szansę kilku dziewczyną, niech się nacieszą z przyjazni ze mną...
Nie będe az taki wredny tak jak to Vika napisała....może sobie podymam :)
Wysłany: 2010-10-04 17:17
Przyjazn+sex=ZWIAZEK a to juz nie jest zwykla przyjazn hehe zawsze ktoras ze stron moze byc bardziej zaangazowana lub zazdrosna bo nie wierze w takie super-otwarte uklady...
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Wysłany: 2010-10-08 22:25
Przyjażń z facetem jest możliwa,ale wtedy gdy w grę nie wchodzą głębsze uczucia.Jak jedna ze stron się zakocha,a druga nie to wtedy jest przerąbane.
Jestem zdania,że jak jest seks to nie ma przyjażni-przecież przyjaciel nie całuje,nie przytula i nie pieprzy się z nim.No chyba,że obydwie strony ze sobą to wszystko uzgadniają i idą na to[ale mym zdaniem to nie jest to do końca tak dobry układ i może na tym póżniej ucierpieć relacja].
I mam podobnie co Vika,lepiej się dogaduję z facetami jak z kobietami.Facet lepiej zrozumie,wesprze niż kobieta i nie zrobi kłótni za lepsze ciuchy czy o lepsze powodzenie.
I to zazwyczaj kobiety są bardziej zawistne,zazdrosne i łatwiej zrywają kontakt niż faceci.
Niestety zdążyłam odczuć tą ostatnią różnicę,ale mówi się trudno-lajf is brutal.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.