Wysłany: 2007-02-15 15:36
[quote:b71e8a5db6="Horsea"]ból... finansowy 8) ten też zalezy od psychiki [/quote:b71e8a5db6]
jak chce sie miec dobry tatuaz to nie powinno sie patrzec na cene...............
Wysłany: 2007-02-15 15:38
hehehehehehheehehee mam nadzieje że bedą pic po bo płace dopiero po zrobieniu :D Chociarz mu ufam ale to ma byc na całe życie wiec wole żeby se potem pił nawet do nieprzytomności nawet mu pomoge :D hehehehe
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-15 15:41
btw
co ma oznaczac tytul tego postu ,bo zDAje sie ,ze byl inny ,a teraz brzmi "tatuaze gotyckie"
CO TO SA TATUAZE GOTYCKIE??? 8O
Wysłany: 2007-02-15 15:47
jak ktos se wydziara kościół w piekarach śląskich to bedzie miał tatuaż gotycki bo kościół jest gotycki :P hehehehehehehe :PP
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-15 15:48
o! ta odpowiedz mi sie podoba !
kurw.. tatuaz gotycki ech..
Wysłany: 2007-06-07 17:24
ktos sie orientuje czy we WŁOCŁAWKU mozna przkluc sobie pepek?
Wysłany: 2007-06-10 16:25
Ale zawsze może z tej debaty coś wyniknie ciekawego hehehe
Wysłany: 2007-06-10 16:36
[quote:081cd6cd33="dr_Faustus"][quote:081cd6cd33="gosiaaa"]ktos sie orientuje czy we WŁOCŁAWKU mozna przkluc sobie pepek?[/quote:081cd6cd33]
Raz w zyciu bylem w stolicy polskiego ketchupu i nie znam tego miasta, ale to akurat na czuja mogę Ci zagwarantowac, ze pepek tam mozna przekluc. Bo teraz tak się porobiło, że pępki przekłuwają nawet w Koziej Wólce :twisted: :twisted: :twisted: Jednego nie moge Ci zagwarantowac. Mianowicie czy to bedzie przekłucie "gotyckie" :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:081cd6cd33]
gotyckie podobno nawet sa majteczki na allegro takie sprzedaja :D
manieczkowe tez :D
i pewnie za chwile nawet beda specjalne igly do piercingu gotyckie co by goci nie mdleli :twisted:
Wysłany: 2007-06-15 14:54
Ja od czasow liceum marzylam, zeby sobie wydziarac aniola na podbrzuszu. Jednak od czasu kiedy zostalam mamusia, martwie sie iz nigdy nie bede mogla zrealizowac swojego marzenia. Mam zamiar zrekompensowac to sobie tatuarzem na stopie a aniolka pokico odwlec troche w czasie.
Dzis moj mezus idzie pod igle ze swoim pierwszym tatuazem. Ja juz wiem,po rozmowach ze znajomymi, ze to uzaleznia.
Jesli chodzi o kolczykowanie, moj luby ma kolczyka w brwi, ja mam zamiar sobie przekluc jezyk.
A czy znacie jakies nieprzyjemne historie zwiazane z tatuazami lub pircingiem? Moja kolezanka np musiala siedem razy poprawiac tatuaz bo jej schodzil. Innej znajomej odpadl z pepka kolczyk z kawalkiem skory( ktora obumarla z powodu slabego ukrwienia). Slyszalam tez, ze zdaza sie po przekluciu brwi opadanie piwieki...
Wysłany: 2007-06-15 22:47
[quote:9119abae44="Abigeil"]
A czy znacie jakies nieprzyjemne historie zwiazane z tatuazami lub pircingiem? Moja kolezanka np musiala siedem razy poprawiac tatuaz bo jej schodzil. Innej znajomej odpadl z pepka kolczyk z kawalkiem skory( ktora obumarla z powodu slabego ukrwienia). Slyszalam tez, ze zdaza sie po przekluciu brwi opadanie piwieki...[/quote:9119abae44]
hmm wiesz co... mysle, ze jak znajdzie sie dobre studio, doswiadczona osobe z dobrym podejsciem i oczywiscie zachowujaca wszelkei odpowiednie srodki bezpieczenstwa, problem zanika.
Osobiscie bylam swiadkiem nieudolnego tatuazu, lecz byl on robiony w domu, na szybko, bezndziejnym sprzetem. Afekt jest taki, ze dziara jest niesemetryczna, nierowna, zrobimy sie przebarwienia. Jak namoje oko nie ma co poprawiac, tylko "przykrycie" tego inna dziara.
Jezeli chodzi o moje wlasne doswiadczenie, nie mam zadnych nieprzyjemnych sytuacji i z kolczykowaniem i tatuowaniem.
Napewno uciazliwe jest przeklucie jezyka, puchniecie, odpowiednia dieta i pielegnacja, chlodzenie. Pepek hmmm pielegnacja nie sprawia problemu, uciazliwe natomiast jest to, ze w okresie wakacji malo slonca i wody w jakis jeziorach :D
Co do brwi hmm mysle, ze to kwestia dobrania kolczyka. Ja mam malutki takze, brew mi nie opadla;P
Ah no i najwazniejsza rzecz.... kolczyki i tatuaze nei sa dla wszystkich. Niestety organizm ludzki nie wszystko chce tolerowac A moze to i zaleta :D
Wysłany: 2007-06-16 10:12
Co do opadającej brwi to pewnie osoba która robiła piercing uszkodziła nerw,bo wbiła się za głęboko. To się niestety zdarza,jak ktoś nie zna się na rzeczy :?
Nie wiedziałam,że śmierć może być tak cudowna jak Ty...
Wysłany: 2007-07-09 16:38
Chcę sobie niebawem zrobic tatuaż, trochę powyżej kostki, dookoła nóżki. W związku z tym....mam 4 wizje, i nie wiem na którą się zdecydować, doradźcie mi :
1.Bluszcz
2.Drut kolczasty
3.Plecionka wikińska
4.Motywy roślinne, różne zawijaski itp.
Zrozpaczona Luna
:P
KOBIETA NIE POWINNA BYĆ GORSZA OD ANIOŁA, mężczyzna zaś tylko troche lepszy od Diabła..
;o)hahaha Wysłany: 2007-07-09 17:25
moim zdaniem straszycie się na wzajem. A tak naprawde nie ma po co!!!!! jak ktoś myśli(nawet nie bo to jest tak oczywiste że myślenia nie wymaga, chyba że w określonych kręgach,myślenie może być abstrakcją czytaj min.:dres) to nie da się ciąć jakimś podwórkowym amatorom, prawda można robić tatuaże z zamiłowania, ale trzeba to umieć. Tak więc jak ktoś pomyśli to wybiera odp. salon, lub osobe i robi to bez ryzyka, choć troche to boli- coś na kształt cięcia się żyletką, z czasem to uczucie robi się serio miłe i nawet usypia, ja robiłam dziare3h w salonie i nie żałuje ,choć jest spora :twisted: a co do pirsingu(mama 15 kolczyków), to jest to na tyle rozpowszechnione że kazda szanująca się kosmetyczka ma na to papier i robi to dobrze, jest to też dużo tańsze niż np4 lata temu, jest na to popyt w wielu środowiskach więc oferty są sprzyjające potencjalnemu klientowi, to by było na tyle. Co ma być to bedzie, ale zdajcie sobie sprawe z tego że takie rzeczy nie sa już orginalne i kontrowersyjne, więc jesli jest to objawą buntu, no to nnie bedzie tak odbierane ...hihihi luz wszystko jest dla ludzi
co ma przeminąć to przeminie a co ma zranić do krwi zrani
Wysłany: 2007-09-11 21:57
jam mam tatuaż na plecah czarnego kruka inspiracja :twisted: był film the crow :twisted:
życie to gotyk
Wysłany: 2007-09-18 10:19
przeczytalam wasze opinie i ogolnie rozmowy na temat tattoo
ja osobiscie kilka dni temu zrobilam sobie taki sredniej wielkosci napis na rece i zawsze chcialam zrobic sobie cos zeby zobaczyc jak to jest
teraz wiem ze na tym nie skoncze a samo powstawanie tatuazu jest ciekawe dla mnie i lubie to uczucie igly na ciele :D
pozdrawiam wszystkich [size=9:0ac5373238][/size:0ac5373238]
Wysłany: 2007-09-18 13:18
Niedlugo tutaj na forum dojdzie do tematu "Herbatka gotycka" xD Nie mam nic przeciwko ozdabianiuc ciała xD Niektóre tatuaże bardzo efektownie wygladaja .totalna zenadą (dla mnie :!: ) sa kolorowe .Mam wrazenie jakbym ogladala pisankę
Schuld und Sühne
Wysłany: 2007-09-18 13:25
A jasne ze mozna przekłuć xD Włocławek to juz nie ąż taka wiocha xD MAsz salony kosmetyczne na placu Wolności , Wienieckiej - pelne tego jest .Bodajże na Kaliskiej robią tatuaże i przekuwają xD To tyle co na ten temat wiem
p.S Musialam 3 razy czytac aby sie upewnic czy naprawde ktos tu wspomnial o Włocławku
Schuld und Sühne
Wysłany: 2007-09-18 13:35
kurwa mac ! a jaki to jest tatuaż gotycki ? Proponuje forum "gotycki papier toaletowy" :lol:
.
Wysłany: 2007-09-18 13:46
Problem w tym ze czlkowiek tutaj nadmiernie uzywa slowa gotyk .Nie przesadzajmy =) bo w takim stopniu będe musiala sie zaczac dowiadywac czy moje lozko odpowiada standardom gotyckim badz czy moja poranna kawa jest gotycka . I tutaj zaraz sobie przypominam temat z żartami "Jestem tak bardzo gotycki ..."
Schuld und Sühne
Wysłany: 2007-09-18 13:54
[quote:45a140f5ed="Death_Dealer"]Problem w tym ze czlkowiek tutaj nadmiernie uzywa slowa gotyk .Nie przesadzajmy =) bo w takim stopniu będe musiala sie zaczac dowiadywac czy moje lozko odpowiada standardom gotyckim badz czy moja poranna kawa jest gotycka . I tutaj zaraz sobie przypominam temat z żartami "Jestem tak bardzo gotycki ..."[/quote:45a140f5ed]
O ! zrobimy konkurs na najbardziej gotyckie cycki na DP :twisted:
.