Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Tatuaże gotyckie. Strona: 6

Wysłany: 2006-12-13 19:30

A jesli chodzi o salony... możecie polecić jakiś w Poznaniu?

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-12-13 19:32

Polecam nowo otwarte studio tatuazu na sw.Marcinie
w pasazu handlowym box 8 albo 18 .To ten pasaz obok zlotej kuli.
Swietny tatuazysta.
Sama sie u niego ozdabiam.

Wysłany: 2006-12-13 19:33

Nie znam żadych w Poznaniu tylko w woj. Kuj.-Pom. :D.

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2006-12-14 11:07

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

[quote:93beb412a5="CyberLacha"]Polecam nowo otwarte studio tatuazu na sw.Marcinie
w pasazu handlowym box 8 albo 18 .To ten pasaz obok zlotej kuli.
Swietny tatuazysta.
Sama sie u niego ozdabiam.[/quote:93beb412a5]

Box 18. Pasaż różowy.
Tatuażysta świetny :D Magiczny ;P
W starym studiu cover u niego robiłam, nie narzekam.

Th temat salonów w Poznaniu przewijał się już gdzieś w tym wątku, przejrzyj, chociaż możliwe, że były robione porządki i parę postów wyleciało. :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-12-14 12:13

heh Magik jest artysta ,a tatuazysta przy okazji :twisted:

poza tym zapraszam do obejrzenia mojego favourite tattoo .. fotka umieszczona w gallery :twisted:

to wlasnie praca Magika.. w realu wyglada jeszcze lepiej :D

Wysłany: 2006-12-14 13:00

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Nice Nieśmiertelna! :wink:

Oj artysta! Rysownik (z tego co ściemniał :D ) i fotografik. Poza paroma innymi hobby
Mój pierwszy wzór wprawdzie nie dawał mu zbyt wielkiego pola manewru ale poprawił go bez szkicu i wyszedł baaardzo dobrze ( i zupełnie inaczej niż pierwotny. Nie żałuję! :D )
Lekko się tylko zdziwilam jak mi dołożył rozgwiazdę i jakieś wodorosty bez pytania 8O
Posyłam tam mojego bro (następne swoje tatoo planuję za jakiś czas) i juz nie mogę się doczekać co mu wydzierga!

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-12-14 13:32

mhhh.. ja wzor ankha zobaczylam piec minut przed zrobieniem i bardzo mi sie spodobal.. bez zadnych zastrzezen.. :twisted:

Wysłany: 2006-12-23 15:24

studio w pasazu rozowym jest od trzech tygodni,ale tatuazysta pracowal juz w tity twisterze i artline.teraz otworzyl swoje :D

jest naprawde swietny

Wysłany: 2006-12-30 01:25

kolega moze dziergac jak najbardziej.. jednak ja uwazam,ze wszystkie modyfikacje bez wzgledu na to czy to tat2 czy piercing czy co innego powinno sie robic w studio..

Wysłany: 2007-02-15 14:08

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

ten ...
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&age=view&catid=4&PageNo=46&key=405&hit=1
czy ten....
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&age=view&catid=4&PageNo=9&key=73&hit=1
zawsze lepiej sie poradzic hehehehehehe
mnie osobiście bardziej pasuje ten pierwszy

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-02-15 14:21

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Ani jeden ani drugi, nie nasz krąg kulturowy (chociaż ten pierwszy fajniejszy) :roll: ale co ja się będę wypowiadać, mając też nie "naszą" rybę na łopatce ;P

Wysłany: 2007-02-15 14:43

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

dzieki za pomoc zawsze to coś chodź jak to stwierdziłaś nie nasz krąg kultowy to ja niewiem co ja bym miał wybrac duszka kacperka Indianin to znak waleczności i wściekłości a zwłaszcza jak nad jednym z nich bedzie napis METALLICA jak na Kill em All. yeahhhhhhh

Wysłany: 2007-02-15 14:57

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

A co masz do Duszka Kacperka? Co?
Zawsze możesz dać sobie wydziergać napis "Tu miał być znak waleczności i wściekłości, ale Indianin mi nie pasowal" ;P
Jest tu paru speców od kultury słowiańskiej może Ci coś znajdą? Popytaj. :D

Wysłany: 2007-02-15 15:08

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Nie nie napewno bedzie indianin chodźby świat sie walił a kultura słowiańska ni z grzyba mni e nieinteresuje to jakis shit hehehe :P kiedys chciałem wikinga ale niestety wiking nieleży w mojej naturze a Indianin tak. A napis METALLICA hmm dlatego ma byc bo to był pierwszy zespoł którego zaczołem słucha mając kurwa chyba z 8 lat a dwa lata później już na ich koncercie byłem i do teraz mam świra na punkcie tego zespołu :D I chyba nigdy nieprzestane dlatego se dam wydziarac napis na ramieniu yeahhhhhhhhh

Wysłany: 2007-02-15 15:15

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Twoja skóra, twój ból... :twisted: 8) :twisted:

Wysłany: 2007-02-15 15:19

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

e tam taki bół chodźby wcale gorzj jak bym to gdzie indziej robił :P hehehe

Wysłany: 2007-02-15 15:21

bol zalezy od naszej psychiki..

Wysłany: 2007-02-15 15:22

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

ból... finansowy 8) ten też zalezy od psychiki

Wysłany: 2007-02-15 15:25

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

e tam 7 dyszek to nie aż tak strasznie Kumpel robi w studiu i mi obiecał że tylko 7 dyszek mam mu dac tak żeby z kumplami ze studia popili i bedzie grało :P Niema źle

Wysłany: 2007-02-15 15:32

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Byle pili po, a nie przed ;P no chyba, że lubisz abstrakcje :lol: Chociaż niektórzy potrzebują, żeby im ręce nie drżały

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło