Wysłany: 2006-12-13 19:30
A jesli chodzi o salony... możecie polecić jakiś w Poznaniu?
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-13 19:32
Polecam nowo otwarte studio tatuazu na sw.Marcinie
w pasazu handlowym box 8 albo 18 .To ten pasaz obok zlotej kuli.
Swietny tatuazysta.
Sama sie u niego ozdabiam.
Wysłany: 2006-12-13 19:33
Nie znam żadych w Poznaniu tylko w woj. Kuj.-Pom. :D.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2006-12-14 11:07
[quote:93beb412a5="CyberLacha"]Polecam nowo otwarte studio tatuazu na sw.Marcinie
w pasazu handlowym box 8 albo 18 .To ten pasaz obok zlotej kuli.
Swietny tatuazysta.
Sama sie u niego ozdabiam.[/quote:93beb412a5]
Box 18. Pasaż różowy.
Tatuażysta świetny :D Magiczny ;P
W starym studiu cover u niego robiłam, nie narzekam.
Th temat salonów w Poznaniu przewijał się już gdzieś w tym wątku, przejrzyj, chociaż możliwe, że były robione porządki i parę postów wyleciało. :D
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2006-12-14 12:13
heh Magik jest artysta ,a tatuazysta przy okazji :twisted:
poza tym zapraszam do obejrzenia mojego favourite tattoo .. fotka umieszczona w gallery :twisted:
to wlasnie praca Magika.. w realu wyglada jeszcze lepiej :D
Wysłany: 2006-12-14 13:00
Nice Nieśmiertelna! :wink:
Oj artysta! Rysownik (z tego co ściemniał :D ) i fotografik. Poza paroma innymi hobby
Mój pierwszy wzór wprawdzie nie dawał mu zbyt wielkiego pola manewru ale poprawił go bez szkicu i wyszedł baaardzo dobrze ( i zupełnie inaczej niż pierwotny. Nie żałuję! :D )
Lekko się tylko zdziwilam jak mi dołożył rozgwiazdę i jakieś wodorosty bez pytania 8O
Posyłam tam mojego bro (następne swoje tatoo planuję za jakiś czas) i juz nie mogę się doczekać co mu wydzierga!
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2006-12-14 13:32
mhhh.. ja wzor ankha zobaczylam piec minut przed zrobieniem i bardzo mi sie spodobal.. bez zadnych zastrzezen.. :twisted:
Wysłany: 2006-12-23 15:24
studio w pasazu rozowym jest od trzech tygodni,ale tatuazysta pracowal juz w tity twisterze i artline.teraz otworzyl swoje :D
jest naprawde swietny
Wysłany: 2006-12-30 01:25
kolega moze dziergac jak najbardziej.. jednak ja uwazam,ze wszystkie modyfikacje bez wzgledu na to czy to tat2 czy piercing czy co innego powinno sie robic w studio..
Wysłany: 2007-02-15 14:08
ten ...
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&age=view&catid=4&PageNo=46&key=405&hit=1
czy ten....
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&age=view&catid=4&PageNo=9&key=73&hit=1
zawsze lepiej sie poradzic hehehehehehe
mnie osobiście bardziej pasuje ten pierwszy
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-15 14:21
Ani jeden ani drugi, nie nasz krąg kulturowy (chociaż ten pierwszy fajniejszy) :roll: ale co ja się będę wypowiadać, mając też nie "naszą" rybę na łopatce ;P
Wysłany: 2007-02-15 14:43
dzieki za pomoc zawsze to coś chodź jak to stwierdziłaś nie nasz krąg kultowy to ja niewiem co ja bym miał wybrac duszka kacperka Indianin to znak waleczności i wściekłości a zwłaszcza jak nad jednym z nich bedzie napis METALLICA jak na Kill em All. yeahhhhhhh
Wysłany: 2007-02-15 14:57
A co masz do Duszka Kacperka? Co?
Zawsze możesz dać sobie wydziergać napis "Tu miał być znak waleczności i wściekłości, ale Indianin mi nie pasowal" ;P
Jest tu paru speców od kultury słowiańskiej może Ci coś znajdą? Popytaj. :D
Wysłany: 2007-02-15 15:08
Nie nie napewno bedzie indianin chodźby świat sie walił a kultura słowiańska ni z grzyba mni e nieinteresuje to jakis shit hehehe :P kiedys chciałem wikinga ale niestety wiking nieleży w mojej naturze a Indianin tak. A napis METALLICA hmm dlatego ma byc bo to był pierwszy zespoł którego zaczołem słucha mając kurwa chyba z 8 lat a dwa lata później już na ich koncercie byłem i do teraz mam świra na punkcie tego zespołu :D I chyba nigdy nieprzestane dlatego se dam wydziarac napis na ramieniu yeahhhhhhhhh
Wysłany: 2007-02-15 15:15
Twoja skóra, twój ból... :twisted: 8) :twisted:
Wysłany: 2007-02-15 15:19
e tam taki bół chodźby wcale gorzj jak bym to gdzie indziej robił :P hehehe
Wysłany: 2007-02-15 15:21
bol zalezy od naszej psychiki..
Wysłany: 2007-02-15 15:22
ból... finansowy 8) ten też zalezy od psychiki
Wysłany: 2007-02-15 15:25
e tam 7 dyszek to nie aż tak strasznie Kumpel robi w studiu i mi obiecał że tylko 7 dyszek mam mu dac tak żeby z kumplami ze studia popili i bedzie grało :P Niema źle
Wysłany: 2007-02-15 15:32
Byle pili po, a nie przed ;P no chyba, że lubisz abstrakcje :lol: Chociaż niektórzy potrzebują, żeby im ręce nie drżały