Wysłany: 2007-01-25 23:03
Hihi, ostatnio mi sie snilo ze z qumplem poszlismy do lasu i trafilismy do domku na kurzej lapce, a tam stara babajaga mieszkala. Chciala nas zjesc, ale wyciagnelismy ( z kieszeni 8O 4 butelki zoladkowej mietowej i zaczelismy z nia pic. Gdy obalilismy 2 flaszki, babajaga zaczela nas gonic pijackim krokiem, ale wypie&$#@$a sie na ziemie i uderzyla glowa o futryne, i sie obudzilem :lol: :lol: :lol:
Koszmarow tez dawno nie mialem, ostatni jaki mi sie snil to smierc mojego brata :?
"Serve In Heaven Or Rule In Hell"
Wysłany: 2007-01-25 23:09
[quote:58dc66e90e="Czarna13"]heh....byles dinozaurem...dobre...niezly ubaw..........hmmmmmmm kiedy ja ostatnio mialam taki zly sen......oooooooooooo juz wiem jakies 3 dni temu.... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:58dc66e90e]
Niemoja wina że byłem tam jakimś dinozaurem pimpusiem i se latałem po wierzowcach Poprostu taki sen I podkreslam niebyłem wtedy piajny :D hehehehe zmeczony po robocie byłem to tak...
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-25 23:17
niezly fun......tez bym chciala miec taki pokrecony sen :D :D :D 8)
memento mori
Wysłany: 2007-01-25 23:23
[quote:60e346f840="Czarna13"]niezly fun......tez bym chciala miec taki pokrecony sen :D :D :D 8)[/quote:60e346f840]
To niebył pokręcony dla mnie to był koszmar wiesz jak ja wygladałem z tłowiem dinozaura jaaa pierdole ni enie to jest wykluczone :? o maryjanoo przecie to było straszne wolałbym zeby mi sie śniły zgnite zwłoki niz takie rzeczy
Wysłany: 2007-01-25 23:24
heh....nie przesadzaj...na pewno bylo Ci dotwarzy z tym cialkiem:P :P
memento mori
Wysłany: 2007-01-25 23:28
wierz mi że nie wyobraź se kogokolwiek z tlowiem dinozaura a głową człowieka niech to bedzie np. tranozaur albo diplodok no przecierz idzie ze smiechu zesrać sie na miejscu a zarazem popłakać i powiedziec "co to kurwa jest " wiec wole zostac przy swoim ciele :P :)
Wysłany: 2007-01-25 23:30
:D :D :D :D :P :P :P 8) 8) 8) heh.................zabojczy sen.. :D :D
memento mori
Wysłany: 2007-01-26 14:21
Chcialabym miec jakis sen, w ktorym bym byla w starym zamczysku. Kurcze, dzis snilo mi ie ze brat mi pieszczochy spalil. To niesprawiedliwe.
Trzeba zyc a nie tylko istniec
Wysłany: 2007-01-26 14:36
[quote:42dc4789bc="Margot"]Eh jak ja wam zazdroszczę... :evil: Ja tam bym chciała mieć jakiś fajny koszmar zamiast tych kosmaciuchów które mi się co drugi dzień śnią :twisted: :twisted: :twisted: Podświadomość chyba mi coś sugeruje :twisted: :twisted: :twisted:
Jeden koszmar miałam kiedyś niezły - biegałam po ulicy z kataną i obcinałam głowy przechodniom :twisted: Sen jak sen... Ale katana - piękna :wink:[/quote:42dc4789bc]
No i prosze kruca fuks znów jakieś obcinanie głów kupa krwi i te rzeczy a ja dlaej z moim dinozaurem zostaje hehehe Cholera jasna ;// i co tu zrobic heheheheh
Przyjmnę każda rade ;] :)
Wysłany: 2007-01-26 14:45
[quote:db1bf48a53="Margot"]Oj Fafal a ja bym wolała śnić o byciu dinozaurem niż tak co noc o seksie :twisted: Dinozaury są cool :twisted: :twisted: :twisted: Jaba daba du :lol: :lol: :lol:[/quote:db1bf48a53]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA ZARAZ PADNE ZE śMIECHU hehehe to chyba powinnaś byc zadowolona nie ??
hehehehehe aleś teraz dowaliła Prosze jaka szczęsciara :D
Wysłany: 2007-01-26 14:58
Wisz co to z kuli tego to ja bym mógł tak raz o pierdołach raz o seksie raz pierdoły raz seks i tak w non stoper miedzy tym gdzies wtrącic jakis koszmar ALE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA bez żadnych dinozaurów. I moge chodzic z przyjemnoscią spac :D:D:D:D hehehehehe ale jajca hahahahahahaha padne zaraz
A tak dla przypomnienia wszem i wobec JESTEM fafał a nie FAFAL niechce mi sie pisac dlaczego FAFAL mam w nicku wiec pamietajta FAFA[b:9af9f03960]ł[/b:9af9f03960] No :P hehehe
Wysłany: 2007-01-26 15:50
A mi sie dzis snio ze gonil mnie Alien i uciekalem przez balkon, skoczylem ( 3 pietro bloku 8O na trawnik i pobieglem dalej :lol:
PS. Mysle ze Fafał to niemowlece przeinaczenie imienia Rafał :P
"Serve In Heaven Or Rule In Hell"
Wysłany: 2007-01-26 19:02
a mnie sie dzis nic nie snilo :evil:
memento mori
Wysłany: 2007-01-27 07:09
[quote:1195aea061="KabaL"]
PS. Mysle ze Fafał to niemowlece przeinaczenie imienia Rafał :P[/quote:1195aea061]
niech jest jakie chce ale ja nienawidze mojego orginalnego imienia Rafał ;///////// jak by sie dało normalnie w dowodzie bym se pierdyknoł Fafał jak ja niecierpie mojego imienia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;////
Wysłany: 2007-01-27 11:06
[quote:5451865dc7="FAFAL"][quote:5451865dc7="KabaL"]
PS. Mysle ze Fafał to niemowlece przeinaczenie imienia Rafał :P[/quote:5451865dc7]
niech jest jakie chce ale ja nienawidze mojego orginalnego imienia Rafał ;///////// jak by sie dało normalnie w dowodzie bym se pierdyknoł Fafał jak ja niecierpie mojego imienia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;////[/quote:5451865dc7]
Fafał ciesz się, że masz na imię Rafał, a nie np. Zykfyrd :P albo jakoś takoś :P mnie się Twoje imie podoba :wink: Ja mam na imię ..... Genowefa :lol: żaruje oczywiście :P ja jebie jakby mówili do mnie "Gena" o ja jebie :D mafakra :P
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-01-27 13:42
hihihihihihiiihihih a ev zaś ryczy po nas hehehehe :D
Wysłany: 2007-01-27 15:27
Bardzo interesujacy sen.....seks z wampirem... 8) 8) :D :D :D ........to jest cos :P :P
memento mori
Wysłany: 2007-01-27 16:11
Dziś miałem sen bardzo hmm dziwny. Snił mi sie kataklizm... że zawalił się most w godzinach szczytu i zgineła cała masa ludzi.
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Wysłany: 2007-01-27 16:41
heh......qrcze......pozazdroscic Ci tylko takiego demona :P :P :P
memento mori
Wysłany: 2007-01-27 16:50
[quote:c3bc14248e="FAFAL"]hihihihihihiiihihih a ev zaś ryczy po nas hehehehe :D[/quote:c3bc14248e]
niech se ryczy :P
mi kiedyś się przyśnił wampir w postaci Daniego Filtha :twisted:
to był zajebisty sen .... :wink:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.