Castle Party 2007. Strona: 25

Dodano: 2007-07-19 23:57 Zmieniono: 2007-07-20 12:45

taaa, a ja poprowadzę autobus :lol:

ja tu zamieszczę listę osób, które jadą, bo przed chwilą miała miejsce dość nieprzyjemna sytuacja... jeszcze raz, dla niekumatych :

MAM LISTĘ PASAŻERÓW BUSA - IMIĘ, NAZWISKO, DATA URODZENIA - POTRZEBNE TO JEST DO UBEZPIECZENIA I ZACHOWANIA OGÓLNEGO PORZĄDKU... I KURWA MAĆ NIE ŻYCZĘ SOBIE, ŻEBY KTOŚ DOKONYWAŁ BEZ MOJEJ WIEDZY USTALEŃ TYPU "WYPIERDALAMY-KOGOŚ Z LISTY-BEZ-JEGO-WIEDZY-I-JEDZIE-KTO-INNY" :!: :!: :!: :!: :!:

jadą:

Kapelusznik z 1 osobą, Semjan, Nomay, Minawi, Dasstin, Unikate z 3 osobami, Amorphous, Gekon, Violator, Kirke, Regis, Faustus, Alphar, Indra, Kalosz, Lara, Th, Angelwing, Inyaloome, Endelbrekt, Silmeor, Awganus i ja

Dodano: 2007-07-20 00:09

moze sie lepiej poczuje jak Paskievicz kupi mi lipe a astarot mnie pocieszy

Dodano: 2007-07-20 08:01

słyszeli? zrzuta na lipe? 8)

Dodano: 2007-07-20 08:44

SCHWEIGENDE napisał(a):
taaa, a ja poprowadzę autobus :lol:

ja tu zamieszczę listę osób, które jadą, bo przed chwilą miała miejsce dość nieprzyjemna sytuacja... jeszcze raz, dla niekumatych :

MAM LISTĘ PASAŻERÓW BUSA - IMIĘ, NAZWISKO, DATA URODZENIA - POTRZEBNE TO JEST DO UBEZPIECZENIA I ZACHOWANIA OGÓLNEGO PORZĄDKU... I KURWA MAĆ NIE ŻYCZĘ SOBIE, ŻEBY KTOŚ DOKONYWAŁ BEZ MOJEJ WIEDZY USTALEŃ TYPU "WYPIERDALAMY-KOGOŚ Z LISTY-BEZ-JEGO-WIEDZY-I-JEDZIE-KTO-INNY" :!: :!: :!: :!: :!:

jadą:

Kapelusznik z 1 osobą, Semjan, Nomay, Minawi, Dasstin, Unikate z 3 osobami, Amorphous, Gekon, Violator, Kirke, Regis, Faustus, Alphar, Indra, Kalosz, Lara, Th, Angelwing, Inyaloome, Endelbrekt, Silmeor i ja

O tak, ja też sobie nie życzę, aby bez konsultacji ze mną ktoś wpisywał na moje miejsce kogoś innego. KAPEWU ?

shrek trzeci wymiata

Dodano: 2007-07-20 12:47

komunikat z ostatniej chwili - na miejsce mojej Szmaty wchodzi Awganus i tym sposobem lista stała się kompletna, bo kierowca zgadza się na 2-osobową nadwyżkę specjalnie dla nas, mimo, iż to nielegalne :twisted:

Dodano: 2007-07-20 13:49

SCHWEIGENDE napisał(a):
komunikat z ostatniej chwili - na miejsce mojej Szmaty wchodzi Awganus i tym sposobem lista stała się kompletna, bo kierowca zgadza się na 2-osobową nadwyżkę specjalnie dla nas, mimo, iż to nielegalne :twisted:

Czyli mniej tlenu dla pozostałych :twisted: chyba przeżyję :roll: :wink:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-20 15:45

Chciałam już zrezygnować z Bolkowa, ale... jadę I bardzo się z tego cieszę :twisted: :twisted: :twisted: Ch.. z tlenem, byle z Wami, moi drodzy :!:

SERDECZNIE POZDRAWIAM :D

Dodano: 2007-07-20 16:44

Olu, także się cieszę, że jedziesz :D

I mam nadzieję, że NIKT już nie zrezygnuje ani nie będzie nawet chciał rezygnować :evil:

Jak to mówią: "W kupie siła/raźniej" :twisted: :?:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-20 17:25

regis napisał(a):
zamiast ktosia może być Świntuch :?: :wink:

Coz to za pytania Świntuchu zadajesz? Szczerze powiedziawszy to liczylem, ze ujrze Twoj ryjek w jakims malym komitecie powitalnym.

Pozdrawiam Herbacianego Brata i do zobaczenia juz niebawem czyli czwartek godz. 9.25 na dworcu głównym.
W razie jakbysmy mieli jakies opoznienia lub inne przygody to bede do Ciebie dzwonil Regisie...

Dodano: 2007-07-20 21:03

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

minawi napisał(a):

Jak to mówią: "W kupie siła/raźniej" :twisted: :?:

...i cieplej Choć na niską temperaturę myślę nikt narzekać nie będzie...co najwyżej na jej brak.
Będzie dooobrze.

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-07-20 21:22

A ja wlasnie dopinam na ostatni guzik moj dojazd do Bolkowa( i ogolem pobyt) z Morganą xd
Mam nadzieje ze nie mieliscie problemow z kwaterą xD
(Po raz pierwszy moge stwierdzic ze rodzina na cos sie przydaje)

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-21 07:49

ja nie mam problemów z kwaterą bo bede obozował na polu namiotowym hehe 8)

Dodano: 2007-07-21 10:53

5 Dni i śmigamy do Bolkowa buseeeeeeem! :twisted:

Dodano: 2007-07-21 11:05

Ja prawdopodobnie juz w czwartek rano bede w Bolkowie:)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2007-07-21 11:57

gothic_girl napisał(a):
Ja prawdopodobnie juz w czwartek rano bede w Bolkowie:)

No to przywitaj nas - Busowiczów :lol: będziemy Cię wypatrywać wraz ze skrzyneczkami zimnych napoi 8)

Dodano: 2007-07-21 12:49

ja się zastanawiam jak zmiescimy nasz sztandar do autobusu.

sama bandera ma dlugość 1,5 metra ale z nią to maly problem bo się zwinie ale maszt z zakończeniem ma jakieś 2,8 metra i jest sztywny w cholere. pozatym zakończi=ony jak lanca (ostrym sztychem) więc nie wiem czy pan kierowiec mnie z tym nie wywai z busa.

:arrow: Schwei :oops: mogłabyś się do niego uśmiechnąć i uprzedzić go o powyższym fakcie??

Pliiiiiizzzzz!!!

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-21 12:57

moze gdzies na dachu albo na burcie umeiscic? :D bylibysmy oznakowani hehe

a co z naszym bannerem który rok temu wisial na szlachetnych murach zamczyska?

Dodano: 2007-07-21 14:26

Wystawimy przez okno :) Hej naprzód "marsz" proletariat :idea: :twisted:

HOT NEWS......to Violator :twisted: Mam sprawdzoną informację, ze możesz zabrać tę swoją Cepelię :lol: :wink: pozdrawiam Kolego !

Dodano: 2007-07-23 00:46

Szkoda, że tak niewielu chetnych było na środowe spotkanko, ale widocznie wszyscy zbierają siły na czwartek! I dobrze, bo trzeba miec ich duuuuuzo-szczególnie jak sie ma chorobę lokomocyjną... :evil:

W takim razie-za 4 dni widzimy sie ludziska na tym letnim drowcu. :wink:
Pozdrawiam

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-23 07:01

Środowe spotkanie przepadło w bezdennych czeluściach tematu :lol:
Jak mogło byc inaczej skoro "wszyscy" się zmawiali / wybierali na tę środową imprezkę jak sujki za może :twisted:
Skoncentrujmy się teraz na czwartku hehehe....
Do wyjazdu zostały 3 dni :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-23 07:13

Semjan napisał(a):

Do wyjazdu zostały 3 dni :twisted: :twisted:

zostały :idea:

Dodano: 2007-07-23 07:31

Ale pomyślcie, że za tydzień równo już będzie PO :? Więc może warto delektować się tym, co zostało DO? :)

Ponawiam pytanie: co z naszym bannerem w tym roku? Ktoś bierze?

Dodano: 2007-07-23 08:06

Czyżbyś Kasiu proponowała odliczanie jak do sylwestra :twisted: :twisted: tak aby stopniować napięcie :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-23 08:54

minawi napisał(a):
Ale pomyślcie, że za tydzień równo już będzie PO :? Więc może warto delektować się tym, co zostało DO? :)

- Wszystko się kiedyś kończy. 8)

- Mówisz, że podelektujemy się....? hmm...czyli 3...3,75....3,5.....2....2,5.....2.25....1.....0.5.....0.0...start i bus nie odpalił :lol: Kierowca nie zatankował :]

:arrow: paskievicz
zaskoczył cię fakt, że to tylko 3 dni czy że aż 3 dni ? 8)

Dodano: 2007-07-23 09:36

nie nie, ja tylko potwierdziłem ten niezaprzeczalny fakcior :idea: 8)

a busowicze niech uważają żeby się nie rozpierdolić owym wesołym busikiem bo znowu będzie żałoba narodowa i jeszcze prezydent odwoła TsePe :D pilnować kierowcy :!:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło