Castle Party 2007. Strona: 22

Dodano: 2007-07-16 09:12

Ludzie, pozapisujcie się na pozostałe dni Castle Party w wydarzeniach :arrow: opcja: "Chcę się wybrać na to wydarzenie" - bo wygląda jakbym tylko ja i Paskievicz się wybierali (26,27 i 29lipca) 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-16 10:29

nie zostawiajcie nas samych ... :cry: :cry: 8)

Dodano: 2007-07-16 10:30

Już się dodałam :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2007-07-16 11:19

uff :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-16 11:32

Ja też z pewnością będę we wszystkie dni na CP :)

Dodano: 2007-07-16 11:44

Paskievicz napisał(a):
[quote:5b5d654c88="NorwegianWinter"]na ktorym polu ?

na moim ulubionym miniaturowym polu jakieś 100 metrów od zamku, a dokładniej to u takiej kobieciny na ogrodzie :-), ma fajne 30% niższe ceny (w tym bierząca woda, miejsce do zaparkowania + lustro na drzewie :D )

zapraszam do rozbicia się w towarzystwie Księcia haha, nie dajcie skusić się na pole z basenem w którym już po pierwszym dniu występować zaczną bakterie kałowe <ble> 8)[/quote:5b5d654c88]

W tym basenie utopila mi sie komorka rok temu i dowod rejestracyjny hehe.
Z kumplem myslimy wlasnie, on tez mowil o jakies kobiecie blisko zamku moze to ta sama hehe

Dodano: 2007-07-16 11:54

hehe ja tam już byłem wczoraj zarezerwować sobie miejsce 8) ale myślę, że miejsc i tak nie zabraknie

zapraszam 8)

Dodano: 2007-07-16 12:01

No to fajnie =) bedzie z kim wypić =P jak cos to mowcie znajdziemy sobie jakies miejsce i bedzie gut :twisted:

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-16 12:29

:arrow: Kirke_Femme_Fatale

a sprawdzaj sobie 8) hehe...... :lol:

:arrow: in subject:
Ja również się dopiszę "do wydarzeń" jak znajdę chwilkę.

Pozdrawiam :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-16 12:56

jako że w tym roku będę kręcił materiał nie tylko do oficjalnego teledysku ale także mam w planach reportaż o fanach - liczę na to że nie będziecie stawiać oporów - i dacie się skłonić do kilku słów 8)

Dodano: 2007-07-16 13:33 Zmieniono: 2007-07-16 13:35

Attack napisał(a):
liczę na to że nie będziecie stawiać oporów 8)

Ratunku :!: Zbuntowała się moja introwertyczna natura :wink: Jesli już bez buntu i oporu, to tylko w zespole z moimi przesłodkimi i wyposażonymi w odpowiednie IQ współlokatorami :roll:

Dodano: 2007-07-16 13:33

Książe służy pomocą haha 8)

Dodano: 2007-07-16 13:44

Paskievicz napisał(a):
Książe służy pomocą haha 8)

W jakiej dziedzinie :?: :roll:

Książę chyba musi zaopiekować się nami wszystkimi :lol:

Dodano: 2007-07-16 13:52

mogę Wam tentego dawać rady odnośnie spożywania trunków i wogóle głosić np kazania :idea:

głównym doradcą w sprawach wszelakich będzie mi oczywiście moja kobitka 8)

Dodano: 2007-07-16 14:04

Paskievicz napisał(a):
mogę Wam tentego dawać rady odnośnie spożywania trunków i wogóle głosić np kazania :idea:

głównym doradcą w sprawach wszelakich będzie mi oczywiście moja kobitka 8)

Taka dobra w trunków spożywaniu? no, no :D Zuch dziewojka :)

Mamy nadzieję, że poznamy Was oboje :D

Dodano: 2007-07-16 15:34

kontragekon napisał(a):
Jesli już bez buntu i oporu, to tylko w zespole z moimi przesłodkimi i wyposażonymi w odpowiednie IQ współlokatorami :roll:

ke? :lol:

Dodano: 2007-07-16 16:23

kontragekon napisał(a):
Książę chyba musi zaopiekować się nami
wszystkimi :lol:

8O Po moim trupie... :wink: - mow za siebie :lol:

Jakas dama chetna do opieki nad hełmem? :wink:

Ponawiam takze pytanie szanownej Inyaloome -
Beforek srodowy bedzie? Bo z Semjanem musimy ustalic szczegoly podrozy

Pozdrawiam wszystkich i waszego ksieciunia takze

Dodano: 2007-07-16 16:54

dr_Faustus napisał(a):

Ożeż Ty twardogłowy prostytucie jeden :!: Myślałam, że ja się Tobą opiekuję :!: *wściekły gekon* :evil:

Dodano: 2007-07-16 17:58

ja mam nadzieję że w tym roku wkońcu zarżne się jak dziki wieprzyk...nie nie nie to nie jest zamanifestowanie próby samobójczej x3 - co roku sobie powtarzam "upije sie na CP, upije sie na CP'', i qźwa zawsze trzeźwa jestem hyh...a może to i lepiej...w tamtym roku strasznie słonko dawało po czerepie XD.

Dodano: 2007-07-16 18:01

dr_Faustus napisał(a):

:lol: to ja już nie wystarczam z gekonem i nomay :?: zdrajca :!:

No właśnie co z środą ??? muszę wreszcie z najemnikami z innych miast obgadać strategię dojazdową?

Dodano: 2007-07-16 18:28

Semjan napisał(a):
zdrajca

Gekko mi na gg napisał(a):
zdrajca

To co ja mam powiedziec? Ja sie w Ksieciunia Waszego łaski nie oddalem...

A co do srody... Dla mnie cisza Semjanie oznacza rezygnacje z tego pomyslu... Tak wiec mysle, ze ustalamy poranny czwartek... I tutaj pytanie, a raczej informacja dla Schwei - mimo bardzo wczesnego wyjazdu to na 12 nam sie chyba nie uda dojechac - najwczesniej bedziemy z tego co pamietam okolo 13.25... Z reszta szczegoly jeszcze uzgodnimy... Troche czasu jeszcze nam zostalo...

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2007-07-16 20:35

Drogi Doktorze F.

czyżbyś zapomniał godziny podróży :) skoryguj się proszę :twisted:

P.S. potwierdzam , jedziemy w czwartek rano. Skoro cisza w eterze odnośnie befora, to ja pasuje. KLAMA zapadła :twisted:

Dodano: 2007-07-16 20:40

Juz koryguje Semjanie - otoz wyjezdzam w czwartek skoro swit z Gdanska, nastepnie w Inowrocławiu zaczynamy wstepna integracje z Semjanem i Nomayką i tak sie integrujac we trojke docieramy do Poznania na 9.25 w czwartek... Tak wiec jednak przed 12 z wielkim zapasem bedziemy... Pojdziemy zakupić jakieś pomoce do dalszej integracji i bedziemy na Was czekali... Tak wiec do zobaczenia na dworcu głównym w Poznaniu

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2007-07-16 20:47

dr_Faustus napisał(a):
Juz koryguje Semjanie - otoz wyjezdzam w czwartek skoro swit z Gdanska, nastepnie w Inowrocławiu zaczynamy wstepna integracje z Semjanem i Nomayką i tak sie integrujac we trojke docieramy do Poznania na 9.25 w czwartek... Tak wiec jednak przed 12 z wielkim zapasem bedziemy... Pojdziemy zakupić jakieś pomoce do dalszej integracji i bedziemy na Was czekali... Tak wiec do zobaczenia na dworcu głównym w Poznaniu

Pozdrawiam

Dottore

DOKŁADNIE. Teraz mi się podoba :lol:
Prośba do Schwei...z holuj nas jakimś transportowcem na miejsce docelowe, może być laweta lub lina holownicza :lol:

Dodano: 2007-07-16 21:24

Dobrze, że się poprawiłeś Doktorro

Nie będzie 25 osób czekało 1,5 godziny na tych, którym się tyłka nie chce rano z łóżka zwlec. Nawet o tym nie myślcie. Bus wyjeżdża o 12.00 i ani minuty później :!:

I uprzejmie proszę nie zawalić, bo NIE MA WYJĄTKÓW DLA NIKOGO :!:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło