Castle Party 2007. Strona: 21

Dodano: 2007-07-13 18:48

Semjan napisał(a):

a poważnie mówiąc to idea fix umarła na razie śmiercią naturalną.

No właśnie tak zauważyłam...łeeee tamm... :evil:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-13 22:34

Semjan napisał(a):
:arrow: noone
Ja to Ci tę cegłę *ebnę przez okno do mieszkania jak nie pojedziesz :twisted:

Czy ja Ci już kiedyś przypadkiem nie mówiłam Semjanku, że uwielbiam nie tylko Twoje dżo dżo :?:

Inyaloome napisał(a):
A koleżanka Noone-chociażby z racji swej postawy do zapominalskich i leniuchów - musi jechać naszym dzikim busem! :twisted:

No właśnie teraz na rzęsach staję, żeby mi się udało. Jak ta metoda nie zadziała, to stanę na paznokciach, a co

Dodano: 2007-07-13 23:06

Noone ty musisz jechać ! :!: Chcialam z tobą wypić =P nie mzoesz mi tego zrobić :twisted: :!:
Kto oprócz noone i morgany ze mna wypije ? =E

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-14 09:22

Xiążę może coś łyknąć hehehe aby nie za dużo :idea:

przytoczę cytat z "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" - "...aby tylko się nie upić..." 8)

Dodano: 2007-07-14 11:00

Death_Dealer napisał(a):
Noone ty musisz jechać ! :!: Chcialam z tobą wypić =P nie mzoesz mi tego zrobić :twisted: :!:
Kto oprócz noone i morgany ze mna wypije ? =E

Ja bardzo chętnie :twisted:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2007-07-14 11:03

Paskievicz napisał(a):
Xiążę może coś łyknąć hehehe aby nie za dużo :idea:

przytoczę cytat z "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" - "...aby tylko się nie upić..." 8)

Jak postawisz lipe z miodem to bardzo chętnie :twisted: , lub też miodzio pitny albo białego winiaczka ^______^. I daj od razu namiary gdzie bedziesz stacjonowac żebyś mi sam wszystkiego nie wypił 8)

Dodano: 2007-07-14 13:36

Envy napisał(a):
Jak postawisz lipe z miodem to bardzo chętnie :twisted:

o, widzę, że amatorów lip z miodem nie będzie brakować, to ja też się przyłączę tylko nie wiem, czy w tym sklepie na ryneczku co zawsze były lipy [litrowe :!: :idea: ] dalej one będą :arrow: w końcu popyt kształtuje podaż :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-14 14:13

minawi napisał(a):
[quote:56b161035d="Envy"]Jak postawisz lipe z miodem to bardzo chętnie :twisted:

o, widzę, że amatorów lip z miodem nie będzie brakować, to ja też się przyłączę tylko nie wiem, czy w tym sklepie na ryneczku co zawsze były lipy [litrowe :!: :idea: ] dalej one będą :arrow: w końcu popyt kształtuje podaż :lol:[/quote:56b161035d]

Trzeba liczyc na to że właściciele sklepów monopolowych są na tyle rozgarnięci że przygotują odpowiednie zapasy na tych kilka dni :lol:

Dodano: 2007-07-14 14:26

No trzeba się umowić na jakieś "lipne" spotkanie, hehe 8) Tylko nie będę przeginać, bowiem chciałabym coś pamiętać jednak z Castle Party :wink:

Dodano: 2007-07-14 14:31

Mi tam picie nie przeszkadza w zapamiętywaniu, a czasami wręcz nazbyt dobrze pamiętam co jadłam kilka godzin wcześniej :lol:

Dodano: 2007-07-14 15:03

u mnie to jest to nalewa dość powszechna, moge przywieźć ale raczej będzie wtedy ciepła <ble>

poza tym wygląda troszke inaczej niźli ta z podpisu :idea:

osobiście preferuję bardziej pogańską nalewkę Leśną haha z firmy Ostrowia

Dodano: 2007-07-14 17:01

Envy napisał(a):

Trzeba liczyc na to że właściciele sklepów monopolowych są na tyle rozgarnięci że przygotują odpowiednie zapasy na tych kilka dni :lol:

Ojj, przygotują! a odpowiednio wysokie ceny to juz z pewnością! :twisted:

Właśnie Kasiu-nie możesz się upić już w czwartek, bo trzeba się zaintegrować! :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-14 19:19

Ja już się cześciowo zintegrowałam

Paskievicz :arrow: jedynie moja lipa z podpisu jest "łykalna", innych nie trawie 8)

P.S. Mam nadzieję, że na tej kwaterce w Bolkowie będzie dostęp do lodówki :twisted:

Dodano: 2007-07-14 20:21

Paskievicz napisał(a):
osobiście preferuję bardziej pogańską nalewkę Leśną haha z firmy Ostrowia

Ha! Normalnie fundament mojego licealnego życia wychwalasz w tym momencie :D W końcu do Ostrowina miałem ze szkoły z 500 m a poza tym mój kumpel dorabiał sobie w magazynie... :D

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-07-14 20:51

Inyaloome napisał(a):
[quote:979f167477="Envy"]

[/quote:979f167477]

Czy ja wiem, w tamtym roku ceny były dośc przystępne.

Dodano: 2007-07-14 21:14

th napisał(a):
[quote:8482d46ee5="Paskievicz"]osobiście preferuję bardziej pogańską nalewkę Leśną haha z firmy Ostrowia

Ha! Normalnie fundament mojego licealnego życia wychwalasz w tym momencie :D W końcu do Ostrowina miałem ze szkoły z 500 m a poza tym mój kumpel dorabiał sobie w magazynie... :D[/quote:8482d46ee5]

ahhhh o tym pogańskim przysmaku od dawna już pierdolą stare dęby i zasÓwające po nich wiewiórki :idea:

wracając do TsePeka to gdzie się na rynku umawiamy? pod JPII :?: 8)

Dodano: 2007-07-14 23:23

Envy napisał(a):
[quote:a1b426b8f2="Inyaloome"][quote:a1b426b8f2="Envy"]

[/quote:a1b426b8f2]

Czy ja wiem, w tamtym roku ceny były dośc przystępne.[/quote:a1b426b8f2]

W tamtym roku nie wiem, ale wcześniej zabawnie było oglądać, jak panie w sklepie spoz.posiadały dodatkowe kartki z cenami specjalnie na okazję CP! :twisted:

Właśnie-co z tym spotkaniem??
Jak my dojedziemy w ogóle tym busem...? :wink:

Dodano: 2007-07-14 23:30

Inyaloome napisał(a):

Jak my dojedziemy w ogóle tym busem...? :wink:

normalnie, po jakichś szosach

Dodano: 2007-07-14 23:38

Nie bądź za mądra, tey! Pisze te swoją pracę :twisted:
Poza tym-moje pytanie było skupione raczej na godzinie :twisted: -o której mamy wyruszyć, ok. 12? Z resztą nieważne na tą chwile..

Dodano: 2007-07-15 00:18

WYJAZD BUSEM W CZWARTEK O GODZINIE 12 Z DWORCA LETNIEGO NA ULICY DWORCOWEJ :!: :!: :!: JEŚLI KTOŚ NIE WIE, GDZIE TEN DWORZEC, WYJDĘ PO NIEGO NA DWORZEC PKP LUB PKS :!:

I JESZCZE JEDNO - JEŚLI PLANUJECIE JAKIEŚ ZMIANY W SKŁADZIE, ŻE KTOŚ JEDZIE ZAMIAST KOGOŚ, PODAWAĆ DANE TEJ OSOBY MNIE LUB MOJEJ ŻONIE :!:

Dodano: 2007-07-15 09:44

:arrow: Cycus
to po mnie możesz wyjść i po moich giermków :lol: Zresztą i tak to obiecałaś kiedyś w dawnych czasach :twisted:

:arrow: minawi
Nie po szosach...tylko polskich bezdrożach zapewne, przez lasy, przez łąki, łany zbóż, chłopskie zagrody :twisted:

Nie mówcie, że będą zmiany w busie :? ja już "opracowałem" akta każdego z uczestników , mam uczyć się danych od początku :!: :?: no bez jaj :roll:

:arrow: paskievicz
Godzina i miejsce spotkania są na razie jest tajemnicą by ktoś bomby nie podłożył :wink: ale zapewne się wkrótce ujawni :twisted: gdyż spotkanie już przesądzone :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-15 19:48

Semjan napisał(a):

:arrow: paskievicz
Godzina i miejsce spotkania są na razie jest tajemnicą by ktoś bomby nie podłożył :wink: ale zapewne się wkrótce ujawni :twisted: gdyż spotkanie już przesądzone :lol:

proponuje spotkanie pod pomnikiem JPII - jego na pewno nie wysadzą hehe, dzisiaj tam byłem i jak stał tak stoi 8)

Dodano: 2007-07-15 20:03

Semjan napisał(a):
:arrow:

Nie mówcie, że będą zmiany w busie :? ja już "opracowałem" akta każdego z uczestników , mam uczyć się danych od początku :!: :?: no bez jaj :roll:

Taaaak? opracowales? To ja Cie sprawdze :twisted:

CP tuz tuz.... niah niah niah :lol:

Dodano: 2007-07-15 20:28

no wchuj tuż tuż, pytałem się dziś takiej friendly kobieciny co u niej będę stacjonował na ogrodzie to mówiła, że coniektórzy to już będą tam we wtorek hehe

jakby kto chciał się odpowiednio nastroić przed TsePekiem to zapraszam do mojej świżej galerii gdzie wrzuciłem fotki z mego dzisiejszego tam pobytu, niestety nie wystarczyło mi kasy aby dostać się na zamek ale i tak foty są doś myślę ciekawe hehe 8)

Dodano: 2007-07-15 20:36

Drewniany krzyż- miodzio jak dla mnie ^^...hmmm chyba w zainteresowaniach zapomniałam napisac krzyżykensy...trzeba tą gafe nadrobic :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło