Dodano: 2007-07-24 20:30
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:0178efcae5="SCHWEIGENDE"]
czy ktoś będzie tak miły i zabierze jakieś płyty do autobusu??? |
najlepiej pilśniowe 8)[/quote:0178efcae5]
powyrzynasz krążki? 8)
Jakąś muzę dobrze by było wziąć :wink: Schwej ma rację dać jej kukurydzy z masłem :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-24 20:36
| Cytat: |
| Hihi dobzie świnko, odpukam...albo pukniemy się mocno browarami pod pomnikiem |
z miłą chęcią :twisted:
| Jakąś muzę dobrze by było wziąć Schwej ma rację dać jej kukurydzy z masłem |
masła mi dać, bo zeżarłam całe, a mam jeszcze 6 kolb :!: :twisted: :lol:
Dodano: 2007-07-24 20:45
A tam.....płyty...
Zobaczycie...przejedziemy lekki dystans to żadnych płyt nam nie będzie trzeba...sami pośpiewamy :twisted:
No ale...w sumie, dla tych mniej śmiałych jakąś zachętę trzeba będzie rzucić, więc może faktycznie coś wypadałoby rypnąć w głośniki...
A czy droga Shwei vel Kukurydziany Skrytożerca wie może czy audio czy może jednak empetrzaki należy przytargać? 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-07-24 20:53
Rety..ale popelina z tym busikiem...
A na poczatku to nie bylo jak ludzi "wcisnac" :?
W kazdym razie tak sie nie robi, nie rezygnuje sie w ostatniej chwili prawie :evil:
A w ogole to jak tu nerwowo sie zrobilo
A powinni wszyscy odliczac ladnie godziny do CP i sie hapinowac 
Dodano: 2007-07-24 20:57
podpisuję się rękoma, nogami i cycem pod słowami Kirke :*
Nomay - takie zwykłe płyty, najzwyklejsze, mp3 raczej nie ... szczerze - nie mam pojęcia, bo się na tym nie znam, ale kierowca mówi, że to zwykły, stary odtwarzacz, więc chyba tylko te pierwsze, co piszesz :lol:
Dodano: 2007-07-24 21:00
A Szalony Kapelusz nie bierze swojego sprzęciku grającego :?:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-24 21:01
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| takie zwykłe płyty, najzwyklejsze, mp3 raczej nie ... szczerze - nie mam pojęcia, bo się na tym nie znam, ale kierowca mówi, że to zwykły, stary odtwarzacz, więc chyba tylko te pierwsze, co piszesz :lol: |
hmmm...stary?...ale to nie adapter
?? Bo jak jednak adapter to trza trzeszczaków zabrać z sobą trochę :lol:
Dodano: 2007-07-24 21:04
Minawi - nic mi na ten temat nie wiadomo 8O
Dżodżo - fuck You bitch, to nie adapter :twisted:
śmiej się, śmiej ze starej Schwei, która umie obsługiwać ino kasety magnetofonowe :twisted:
Dodano: 2007-07-24 21:09
| śmiej się, śmiej ze starej Schwei, która umie obsługiwać ino kasety magnetofonowe :twisted: |
no i jeszcze kukurydzę i masło :D
Dodano: 2007-07-24 21:09
Dżodżo - fuck You bitch, to nie adapter :twisted: śmiej się, śmiej ze starej Schwei, która umie obsługiwać ino kasety magnetofonowe :twisted: |
ale poleciałaś grypserą hahaha :) opuść spodnie w kroku, stań w rozkroku paluszki w dół na wyciągniętej ręce i zaśpiewaj to na naprędce
:twisted:
Hmmm...zastanawiam się czy już wszyscy znają HARMONOGRAM naszego pobytu na CP :twisted: Może by tak ankietę stworzyć pt. Czy wiesz kiedy, o której i gdzie sie spotykamy ? :lol:
Dodano: 2007-07-24 21:11
Dodano: 2007-07-24 21:16
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
Rety..ale popelina z tym busikiem... A na poczatku to nie bylo jak ludzi "wcisnac" :?
W kazdym razie tak sie nie robi, nie rezygnuje sie w ostatniej chwili prawie :evil: A w ogole to jak tu nerwowo sie zrobilo A powinni wszyscy odliczac ladnie godziny do CP i sie hapinowac ![]() |
Nie przejmuj sie Kirke...Bedzie dobrze i sa to slowa prorocze :twisted:
Ja jako pierwszy dam dobry przyklad otoz w momencie ukazania sie tego postu do wyjazdu z Poznania zostalo: 37h34min666sek
Dodano: 2007-07-24 21:23
Schwei pociesze Cie że też sie dzisiaj kilka razy wkurzyłam - w trakcie robienia zakupów na CP, więc nie bój nic, nie tylko Tobie ciśnienie podskoczyło. W moim przypadku to nawet wskazane bo mam niedociśnienie lekkie
Dodano: 2007-07-24 21:24 Zmieniono: 2007-07-24 21:27
| no i jeszcze kukurydzę i masło |
a nie, bo nie umie przewidzieć, że na 10 kolb nie starczy jej opakowanie masła i musi lecieć po nocach do sklepu :lol:
| Na zachętę proponuje zgrzewe czystej |
a to będzie swoją drogą :twisted:
| ale poleciałaś grypserą hahaha opuść spodnie w kroku, stań w rozkroku paluszki w dół na wyciągniętej ręce i zaśpiewaj to na naprędce |
dawaj szybko adres Twojego przedszkola, ja też chcę się naumieć takich fajnych tekstów :lol: :lol: :lol:
Envy :arrow: dzięki :) :*
Semjanku - z tą ankietą super pomysł :twisted:
Dodano: 2007-07-24 21:25
UWAGA !!! Ważny komunikat:
Oto ostateczna, kompletna i niepodlegająca już żadnym modyfikacjom, lista busowiczów:
1.Kapelusznik +1
3. Semjan
4.Nomay
5.Minawi
6.Dasstin
7.Nightcreature
8.Narea
9. Littre China Girl +1
11.Amorphous
12.Gekon
13.Violator
14.Schwei
15.Kirke
16.Regis
17.Faustus
18.Alphar
19.Indra
20.Lara
21.Th
22.Angelwing
23.Inyaloome
24.Endelbrekt
25.Silmeor
26.Awganus
Nie ma już możliwości zamiany kogokolwiek na kogokolwiek :!:
Osoby te są zobowiązane do uiszczenia opłaty nawet, jeśli w ostatniej chwili się wycofają. I nikt za nikogo nie będzie wykładał. Miejcie tę świadomość, że jak zrobicie nas w chuja i nie przyjdziecie, to nikt nie pojedzie. Więc miejcie też godność moi drodzy...
Busik odjeżdża w czwartek (26 lipca) o godzinie 12.00 z Dworca letniego przy ulicy Dworcowej.
Całkowity koszt podróży w obie strony wynosi 58 zł (płatne przed wejściem na ręce kierowcy).
Napoje wszelkie, ewentualne jadło i płyty z muzyką każdy targa we własnym zakresie. Przypominam, że zarówno autobus, jak i Wy sami, mają ograniczoną ładowność
Życzę miłej podróży
Żałuję, że nie będzie mnie tam z Wami
I bardzo się nie-cieszę, że wzięłam tę całą cholerną organizację na głowę swoją i Żony mojej.
Pozdrawiam
Noone
Dodano: 2007-07-24 21:36
Oj jak dobrze że spotkańsko w piątek bedzie o 18. Nie bede musiała patrzec na to "Exiting Body Piercing", jeszcze pacłabym na glebe i miałabym odcisk jakiegoś glana na mordziałce 
Dodano: 2007-07-24 22:02
Noone, szczerze gratuluję konkretnego postu :!: I dopełnienia listy :twisted:
Jeszcze jutro jeden dzień w pracy, potem nawał załatwiania na ostatnią chwilę wszystkiego i można jechać :D
A tymczasem moi drodzy wracam do klecenia tego cholernego licencjatu
:roll:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-24 22:14
Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam
..... oby więcej było takich ludzi jak On...
Pozdrawiam i do zobaczenia.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-07-24 22:21 Zmieniono: 2007-07-24 22:32
| Little_China_Girl napisał(a): |
Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam ..... oby więcej było takich ludzi jak On...
Pozdrawiam i do zobaczenia. |
Naprawde nie ma za co droga O. Polecam sie na przyszlosc, a podziekowania kieruje do Kocicy. DZIEKUJE KICIA za wpisanie "Małej chińskiej dziewczynki" w imieniu swoim i Jej...
Pozdrawiam Cie Kocie...
Dodano: 2007-07-24 22:24
| Little_China_Girl napisał(a): |
Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam ..... oby więcej było takich ludzi jak On... |
Ja sobie wypraszam moja droga :!: I nie ujmując wielbionemu Faustusowi... nie dzięki niemu się na tej liście znalazłaś.
Całe szczęście, niektórzy busowicze, akurat Ci, z którymi najmniejszych problemów nie było, potrafili docenić i PODZIĘKOWAĆ Schwei i mi za nasze trudy.
No ale coż. Stara zasada "dobro za dobro" nigdy nie sprawdzała się na DP. I już mnie to od dawna nie dziwi. Miłej zabawy1
Dodano: 2007-07-24 22:47
| noone81 napisał(a): |
[quote:513d73b5ee="Little_China_Girl"]Nie wiem nawet, jak mam podziękować dr_Faustusowi za to, że się na tej liście znalazłam ..... oby więcej było takich ludzi jak On... |
Ja sobie wypraszam moja droga :!: I nie ujmując wielbionemu Faustusowi... nie dzięki niemu się na tej liście znalazłaś.
Całe szczęście, niektórzy busowicze, akurat Ci, z którymi najmniejszych problemów nie było, potrafili docenić i PODZIĘKOWAĆ Schwei i mi za nasze trudy.
No ale coż. Stara zasada "dobro za dobro" nigdy nie sprawdzała się na DP. I już mnie to od dawna nie dziwi. Miłej zabawy1[/quote:513d73b5ee]
Sam Dottore powyżej już sprostował, komu się podziękowania należą, a zatem teraz kieruję je w stosowne miejsce do organizatorów. Mam nadzieję, że jednak nie naraziłam się zbytnio.
Jednocześnie wcale nie ujmuję tego, jak wielką przysługę mi Dottore wyświadczył, bo to właśnie z Nim dziś rozmawiałam - z nikim innym.
*
Co do zasady ,,dobro za dobro": o pomoc wcale nie prosiłam - nawet słowem o tym nie wspomniałam. Pomocna dłoń została do mnie wyciągnięta szczerze i bezinteresownie. Nadal stoisz na stanowisku, ze zasada ,,dobro za dobro" się nie sprawdza? Świat naprawdę nie jest taki zły.
Pozdrawiam, życząc dobrej nocy.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-07-25 00:43
rozmawiać trzeba było z organizatorami, to tyle :!: a że nasz Blaszak ma wielkie serce dla kobietek , to wiemy :twisted:
:wink: :lol:
dobranoc :lol:
Dodano: 2007-07-25 02:15
Dobra,
Jako ze nie jade na CP zycze wam miłej zabawy, duzo alkocholu, chetnych kobiet/facetów (niepotrzebne skreslic) etc idt.
Wypije wasze zdrowie na Woodstocku ^_^
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2007-07-25 06:08
Został do wyjazdu na CP już tylko 1 dzień i 1 noc :twisted: