Castle Party 2007. Strona: 28

Dodano: 2007-07-24 07:22

SCHWEIGENDE napisał(a):
Inyaloome - masochiści są wśród nas :twisted:

Znajdzie sie też kilku sadystów dla równowagi. :twisted:

Proszę, bądźcie konsekwentni. 2 dni przed wyjazdem wypisywać sie z autobusowej mrock-orgii? Tego sie nie robi kotom

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-07-24 07:57

Morgana widzę, że też nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem artykułu :? o Castle Party i spotkaniu. JEśli chcecie się umawiać przez komórki to proszę to robić prywatnie a nie na forum :evil:
Zresztą po jakiego **uja ktoś ma do was wydzwaniać skoro jest oficjalne a dzień wcześniej nieoficjalne spotkanie DP?

Co się z wami ludzie dzieje?!? 8O

Schwei - ratuj :!: Albo wytłumacz jeszce raz tym którzy są ślepi, o której spotkanie, bo ja zaraz wszystkich pozabijam i ukręcę kark :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-24 08:19

minawi napisał(a):
Morgana widzę, że też nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem artykułu :? o Castle Party i spotkaniu. JEśli chcecie się umawiać przez komórki to proszę to robić prywatnie a nie na forum :evil:
Zresztą po jakiego **uja ktoś ma do was wydzwaniać skoro jest oficjalne a dzień wcześniej nieoficjalne spotkanie DP?

Co się z wami ludzie dzieje?!? 8O

Schwei - ratuj :!: Albo wytłumacz jeszce raz tym którzy są ślepi, o której spotkanie, bo ja zaraz wszystkich pozabijam i ukręcę kark :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Spokojnie Kacha - wlączcie sobie tumiwisizm na tych, ktorzy maja problemy ze zrozumieniem slowa pisanego. Jesli nie doczytaja to po prostu sie nie spotkaja z nami. W koncu to jednostki powinny poszukac grupy a nie na odwrot. Co do tych wypisujacych sie w ostatniej chwili z naszego busa to szkoda slow. Dziecinada, bo gdzie tutaj odpowiedzialnosc? Amen.
Co prawda dwa dni zostaly, ale dluzy mi sie niesamowicie...

Pozdrawiam towarzystwo z busa i tych ktorzy poradza sobie z odnalezieniem nas bez zadawania zbednych pytan...

Dottore

Dodano: 2007-07-24 08:38

Krzyczą. Fakt, nie doczytałam, moja wina, a;e po prostu jestem tak zaganiana, że tylko na chwilkę wpadam na dp i nie studiowałam tego tekstu, jak może powinnam... Tylko nie wszyscy mają to szczęście i mogą kiedy zechcą i ile zechcą korzystać z internetu, niektórzy mają mało dostępu do niego i to nie u siebie. Wypraszam sobie insynuacje o brak umiejętności zrozumienia słowa pisanego, proszę wybaczyć mój niewybaczalny błąd, przez który z pewnością wszyscy ucierpieli.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-07-24 11:01

a się cisza zrobiła 8)

to dobrze, może niektórzy właśnie czytają odpowiedni artykuł :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-07-24 11:09

KURWA ! TO MA BYĆ FAJNA ZABAWA ! A NIE NERWY I JEBANE KŁÓTNIE ! CZY WAS WSZYSTKICH POPIERDOLIŁO ???

JAK MNIE JESZCZE RAZ DO ŚRODY KTOŚ WKURWI, TO WYKUPIĘ TEGO BUSA SAMA :!: :!: :!:

Unikate :arrow: podszywanie się jest nieładne, ale kto powiedział, że ja jestem miła ? :twisted: a poważnie, to rezygnowanie w ostatniej chwili z busa, co pociąga za sobą wyższe koszty dla pozostałych pasażerów, jest równie w chuj nieładne :twisted:

Th :arrow: jak znajdziesz jakiegoś sadystę, to daj mamusi znać :twisted:

DLA ZAGUBIONYCH W SIECI OD DARKPLANETOWEGO ANIOŁKA :twisted: :

"Przypominamy też o piwnym spotkaniu MiędzyDarkPlanetarnym o godzinie 18.00. przy pomniku, na rynku w Bolkowie 27.07. w piątek. Redakcja dla rozróżnienia będzie ubrana na czarno . Dla tych, którzy wybierają się już w czwartek, proponujemy też to samo miejsce spotkania i godzinę 20.00."

I JESZCZE JEDNO - OPŁATA ZA BUSA BYŁA OBLICZONA NA 27 OSÓB ... CZY CO NIEKTÓRZY NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY, ŻE ICH REZYGNACJA POCIĄGA ZA SOBĄ WZROST CENY PRZEJAZDU DLA INNYCH ??? JAK REZYGNUJECIE, TO ZNAJDŹCIE KURWA KOGOŚ NA SWOJE MIEJSCE !!! NA OBECNĄ CHWILĘ KALOSZ NIE JEDZIE NA 100% I JEST 26 OSÓB, JAK ZREZYGNUJE UNIKATE, ZOSTANIE 25

Dodano: 2007-07-24 11:53

Z pewnoscia bede i wypije xD

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-07-24 12:41

Ależ ta nasza Schwei jest konkretna kobita!!! W końcu ciało pedagogiczne na coś się przydaje!! :twisted: :wink:

A co do spotkań-też jestem barrrrrdzo chętna-i postaram się wyciągnąć moją mini brygadę na browki z Wami! :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-24 13:03

Inyaloome napisał(a):
i postaram się wyciągnąć moją mini brygadę na browki z Wami! :wink:

Myslalem, ze mini spodniczke ale mini brygada tez moze byc

Do zobaczenia na wielkim spotkaniu o ktorym, gdyby nie Schwei to by nikt nie wiedzial :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-24 13:21

dr_Faustus napisał(a):
[quote:7a0e4a39b7="Inyaloome"]i postaram się wyciągnąć moją mini brygadę na browki z Wami! :wink:

Myslalem, ze mini spodniczke ale mini brygada tez moze byc

Do zobaczenia na wielkim spotkaniu o ktorym, gdyby nie Schwei to by nikt nie wiedzial :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:7a0e4a39b7]

Mini spódniczka też będzie-szczególnie, jeśli słońce przygrzeje! :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-07-24 14:25

loooo ale jazda sie rozkręciła od mego tu porannego pobytu

prosimy nie wkurwiać więcej organizatorek 8)

Dodano: 2007-07-24 15:04

Ludzie, będźcie dorośli. Jeśli nie jedziecie, to wskażcie kogoś na swoje miejsce albo, że tak to brzydko ujmę, wyskakujcie z kasy. I nie mówię tego w ciemno, bo wciąż może się zdarzyć, że sama nie pojadę, ale co zadeklarowałam, to zadeklarowałam. I mam zamiar wywiązać się z tego finansowo, chociaż też mi się nie przelewa. Bo zwyczajnie uważam, że uczniowie i studenci (a raczej ich rodzice) nie powinni dopłacać do moich kaprysów, niespodzianek losowych, zdrowotnych czy w pracy. Choćby miała to być równowartość jednego piwka.

Jeśli nie ufacie sobie i z góry nie potraficie założyć, 'że coś może się wydarzyć', to się następnym razem w takie zabawy jak nasz busik nie bawcie. I nie wkurzajcie Schwei :twisted:

:roll:

Dodano: 2007-07-24 15:10 Zmieniono: 2007-07-24 15:11

Cytat:
prosimy nie wkurwiać więcej organizatorek

święte słowa :!: :!: :!:

Cytat:
Do zobaczenia na wielkim spotkaniu o ktorym, gdyby nie Schwei to by nikt nie wiedzial

myślisz, że już wiedzą? :twisted: :lol:

Cytat:
Ależ ta nasza Schwei jest konkretna kobita!!! W końcu ciało pedagogiczne na coś się przydaje!!

ciało pedagogiczne jest po prostu the best :!: :twisted: :wink: lata praktyki robią swoje :lol:

i kolejne święte słowa od Gekonka, kocham Cię Gadzinko :*

OZNAJMIAM, ŻE BIORĘ URLOP, WSZELKĄ DALSZĄ ORGANIZACJĘ PRZEJMUJE MOJE NIEZASTĄPIONE, NAJUKOCHAŃSZE SZMACISKO :!:

Dodano: 2007-07-24 15:11

Dokładnie tak! Bez szopek tu już!!! Jak ktoś nie jedzie nagle-to sianko daje i tyle-a my będziemy mieli więcej miejsca w busiku! :twisted: :wink:

Dodano: 2007-07-24 17:00

minawi napisał(a):
a się cisza zrobiła 8)

to dobrze, może niektórzy właśnie czytają odpowiedni artykuł :wink:

raczej boją się odezwać żebyś ich nie zjebala. do kurwy nędzy po to jest forum i PMy żeby pytać tak?? a Ty odrazu sie wkurwiasz. taka rola moda: wszystko wiesz to Ciebie pytają. jak nie masz cierpliwości to po co adminujesz DarkPlanet?? złość piękności szkodzi.

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-24 17:12

SCHWEIGENDE napisał(a):
KURWA ! TO MA BYĆ FAJNA ZABAWA ! A NIE NERWY I JEBANE KŁÓTNIE ! CZY WAS WSZYSTKICH POPIERDOLIŁO ???

JAK MNIE JESZCZE RAZ DO ŚRODY KTOŚ WKURWI, TO WYKUPIĘ TEGO BUSA SAMA :!: :!: :!:

Unikate :arrow: podszywanie się jest nieładne, ale kto powiedział, że ja jestem miła ? :twisted: a poważnie, to rezygnowanie w ostatniej chwili z busa, co pociąga za sobą wyższe koszty dla pozostałych pasażerów, jest równie w chuj nieładne :twisted:

Th :arrow: jak znajdziesz jakiegoś sadystę, to daj mamusi znać :twisted:

DLA ZAGUBIONYCH W SIECI OD DARKPLANETOWEGO ANIOŁKA :twisted: :

"Przypominamy też o piwnym spotkaniu MiędzyDarkPlanetarnym o godzinie 18.00. przy pomniku, na rynku w Bolkowie 27.07. w piątek. Redakcja dla rozróżnienia będzie ubrana na czarno . Dla tych, którzy wybierają się już w czwartek, proponujemy też to samo miejsce spotkania i godzinę 20.00."

I JESZCZE JEDNO - OPŁATA ZA BUSA BYŁA OBLICZONA NA 27 OSÓB ... CZY CO NIEKTÓRZY NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY, ŻE ICH REZYGNACJA POCIĄGA ZA SOBĄ WZROST CENY PRZEJAZDU DLA INNYCH ??? JAK REZYGNUJECIE, TO ZNAJDŹCIE KURWA KOGOŚ NA SWOJE MIEJSCE !!! NA OBECNĄ CHWILĘ KALOSZ NIE JEDZIE NA 100% I JEST 26 OSÓB, JAK ZREZYGNUJE UNIKATE, ZOSTANIE 25

moderowac czy nie?

chyba wyjatkowo przymkne oko

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-07-24 17:16

Phantom, ja Ci pomoderuję :twisted: i tak ujęłam to wyjątkowo łagodnie :twisted: pozdrawiam Cię serdecznie :*

Dodano: 2007-07-24 17:22

a ja oświadczam wszem i wobec że jak ktoś jeszcze zrezygnuje to go osobiście zwindykuję!! \No bo przecież

KUR..A JEBA..A MADAFAKEN MAĆ!!!

:arrow: Unikate JESTEŚ NIEPOWAŻNA (chociaż po Tobie można sie tego bylo spodziewać)

:arrow: Kalosz... Ciebie to akurat nie będzie brakowalo, przynajmniej mniej substancji łatwopalnych będzie w busie.

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-24 17:33

Violator napisał(a):
a ja oświadczam wszem i wobec że jak ktoś jeszcze zrezygnuje to go osobiście zwindykuję!! \No bo przecież

KUR..A JEBA..A MADAFAKEN MAĆ!!!

:arrow: Unikate JESTEŚ NIEPOWAŻNA (chociaż po Tobie można sie tego bylo spodziewać)

:arrow: Kalosz... Ciebie to akurat nie będzie brakowalo, przynajmniej mniej substancji łatwopalnych będzie w busie.

wszelkie zale personalne prosze wyciagac sobie w cztery oczy, na gg, poprzez PW czy inna forma komunikacji ale nie na forum....

nikogo nie bronie, nikogo nie atakuje - tylko uprzedzam.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-07-24 19:57

No zostały jeszcze 2 dni, więc istnieje jeszcze szansa , że ktoś jeszcze zrezygnuje z busika :wink: . Albo w czwartek przyjdzie ktoś pod wyznaczone miejsce i powiem że "sorry ale nie jade, kase oddam jak wrócicie, albo oddam wam w naturze" XD. <joke>

Dodano: 2007-07-24 20:01

sory Phantom ale wkurwilem się :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-24 20:06

Chyba mi coś umknęło...

Dodano: 2007-07-24 20:07

Envy napisał(a):
No zostały jeszcze 2 dni, więc istnieje jeszcze szansa , że ktoś jeszcze zrezygnuje z busika :wink: . Albo w czwartek przyjdzie ktoś pod wyznaczone miejsce i powiem że "sorry ale nie jade, kase oddam jak wrócicie, albo oddam wam w naturze" XD. <joke>

normalnie, k***a, to odpukaj :lol: :lol: :lol: Świnek nie wolno wkurzać, bo z powodu swej nadmiernej tkanki tłuszczowej i tak mają słabe serduszko :lol:

Violator :arrow: dziękuję za wsparcie :*

czy ktoś będzie tak miły i zabierze jakieś płyty do autobusu???

Dodano: 2007-07-24 20:10

SCHWEIGENDE napisał(a):

czy ktoś będzie tak miły i zabierze jakieś płyty do autobusu???

najlepiej pilśniowe 8)

Dodano: 2007-07-24 20:24

Hihi dobzie świnko, odpukam...albo pukniemy się mocno browarami pod pomnikiem.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło