Dodano: 2007-07-23 09:42
Własnie! To bardzo ważne-żadnych 100km/h przy ostych zakrętach!!! :evil:
Jeszcze 3 dni...la, la, la....la, la... :twisted: :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-07-23 09:48
| Paskievicz napisał(a): |
| nie nie, ja tylko potwierdziłem ten niezaprzeczalny fakcior :idea: 8)
a busowicze niech uważają żeby się nie rozpierdolić owym wesołym busikiem bo znowu będzie żałoba narodowa i jeszcze prezydent odwoła TsePe :D pilnować kierowcy :!: |
Kierowca będzie miał najlepszego GUARDIAN-a pod słońcem..... Schwei. :twisted:
Integracja zbliża się nieuchronnie... :twisted: Tyk, tyk, tyk, tyk, tyk... czy żywy z niej wyjdzie ktoś :?: :twisted: 8) :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-23 10:25
| Semjan napisał(a): |
|
Kierowca będzie miał najlepszego GUARDIAN-a pod słońcem..... Schwei. :twisted: : |
no właśnie się obawiam, że gdy będzie przekraczał prędkość, a Shwei zasÓnie mu z tego powodu z cyca to będzie wypadek :D chociaż taki cyc może zawsze działaś jako poduszka powietrzna :idea: 8)
tak - Shwei to jednak doskonały wybór 8)
Dodano: 2007-07-23 10:52
Zgadzam się, że Schwei to doskonały wybór 8) Ja zawsze polecam to co NAJLEPSZE :twisted:
Nie ma dwóch zdań...Schwei wymiata! :twisted:
Już sie nie mogę doczekać "podróży"....wrauuuu! 8) :wink: :twisted:
Dodano: 2007-07-23 12:44
| SZMATEKS napisał(a): |
| mrrr, jak mi tu panowie robią dobrze :twisted: |
Ja nie wiem Lafiryndo, czy Cię można z oczu spuścić na tyle czasu i z takimi Panami zostawić :twisted:
I grzecznie mi sie tam sprawować
Sławić DP jak należy
Sztandar to super pomysł. Niech nas widza i słyszą w całym Bolkowie
Dodano: 2007-07-23 12:53
Taaa, już widzę te orgie pod Hacjendą, jak rok temu :twisted:
:D 8) :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-23 13:04
jakieś orgie odstawialiście BEZE mnie :?: 8O
Szmacisko, skoro Ty mnie zaniedbujesz i nie jedziesz, to muszę sobie poużywać
:twisted:
Dodano: 2007-07-23 13:04
| minawi napisał(a): |
Taaa, już widzę te orgie pod Hacjendą, jak rok temu :twisted: :D 8) :lol: |
8O jesoooo z kim ja jadę ?? 8O
Dodano: 2007-07-23 13:08
[quote:ab3c5b5721="minawi"]Taaa, już widzę te orgie pod Hacjendą, jak rok temu :twisted: :D 8) :lol: |
8O jesoooo z kim ja jadę ?? 8O[/quote:ab3c5b5721]
Ty akurat mnie się obawiać nie musisz 8) Ja sobie na orgie tylko popatrzę tym razem, włączać się nie będę :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-23 13:11
| minawi napisał(a): |
[quote:2102c70872="Semjan"][quote:2102c70872="minawi"]Taaa, już widzę te orgie pod Hacjendą, jak rok temu :twisted: :D 8) :lol: |
8O jesoooo z kim ja jadę ?? 8O[/quote:2102c70872]
Ty akurat mnie się obawiać nie musisz 8) Ja sobie na orgie tylko popatrzę tym razem, włączać się nie będę :twisted:[/quote:2102c70872]
8O a co z pozostałymi ? ! 8O 8O zrujnują człowieka moralnie :idea: :lol:
Dodano: 2007-07-23 14:24
:arrow: Semjan nas już sie bardziej nie da zdemoralizować :twisted:
a jeśliś jeszcze nie zdemoralizowany to delektuj sie ostatnimi chwilami niewinności
:arrow: Regis co do sztandaru to pomysl niezły aczkolwiek za dużo zachodu a jak się na nim po drodze rozwali za dużo komarów to 4 dni mojeje roboty chój strzeli :evil:
:arrow: Inyaloome jakie 100km/h na zakrętach?? kubica wjeżdża w ciaśniejsze z prędkościa 280km/h i nic mu nie jest. A nawet jeśli to zawsze można zabawić się w Sprite i pragnienie.
:arrow: Schwei twoich poduszek powietrznych to starczy dla całego autobusu a nie tylko dla kierowcy :wink: :roll:
enjoy the violence
Dodano: 2007-07-23 14:37
| Violator napisał(a): |
| (...)
:arrow: Inyaloome jakie 100km/h na zakrętach?? kubica wjeżdża w ciaśniejsze z prędkościa 280km/h i nic mu nie jest. A nawet jeśli to zawsze można zabawić się w Sprite i pragnienie. |
Drogi Mareczku :twisted: - jasne, jednak Kubica nie ma kilkudziesięciu pasażerów. Więc jesli chce narażać siebie-to proszę bardzo-ale ja się na to nie piszę! :twisted:
A ten cały transparent jest ok!! i ma być od początku!:)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-07-23 14:40
tak więc mamy dodatkowe zabezpieczenie - poduszki powietrzne :lol: w razie spadania autokaru w przepaść ja siądę po drugiej stronie i przeważę :lol: :twisted:
reasumując, jedzie jednak 26 osób, bo Kalosz zrezygnował, więc sumę 1500 zł nalezy podzielić przez 26... sztywne, ostre i długie rzeczy można jak najbardziej zabierać, jeśli chcecie wywieszać na busie jakieś flagi, też można, gadałam już o tym z kierowcą ... skąd i o której jest odjazd busa, już chyba wszyscy, k...a, wiedzą :?: :twisted:
Dodano: 2007-07-23 15:21
| Violator napisał(a): |
| :arrow: Semjan nas już sie bardziej nie da zdemoralizować :twisted:
a jeśliś jeszcze nie zdemoralizowany to delektuj sie ostatnimi chwilami niewinności |
To zostały mi dwa dni cieszenia się niewinnością... :cry: a tak było fajnie....
Dodano: 2007-07-23 15:34
Moja Lafirynda to ma serce za dobre :evil: Ja mówiłam, że jak nas ktos w ostatniej chwili w chuna zrobi, i nie znajdzie na swoje miejsce nikogo, to PŁACI :!: Czy jedzie, czy nie :evil:
I nie denerwujcie mnie już z tą prędkością :!: Jakby się coś komuś stało (odpukać, wypluć, nieświęconym cmentarzem odczarować :twisted: ) to ja chyba całą resztę pozabijam :twisted:
Dodano: 2007-07-23 15:51
a wali mnie to już powoli, Lafiryndko moja... już Semjanowi powiedziałam, że jak mnie ktoś jeszcze do środy wkurwi, to sama se wykupię tego busa :lol:
Dodano: 2007-07-23 16:12
| żonka napisał(a): |
| ...jak mnie ktoś jeszcze do środy wkurwi, to sama se wykupię tego busa :lol: |
A cała reszta będzie biegła za busem do samego Bolkowa. Tylko że najpierw ich łańcuchami poprzykuwamy do zderzaka, żeby coniektóry słabszy osobnik wycieczki nie opóźniał :twisted:
Nie róbcie sobie jaj moi drodzy. Nie zdajecie sobie sprawy, ile się trzeba namęczyć i nadzwonić, żeby ten wyjazd dopiąć na ostatni guzik. Wszelkie zmiany to dla nas (dla mnie i Żony) kolejny zmarnowany czas na biurokrację. Ja to mogłam już dawno zostawić w cholerę, bo przecież nie jadę. Ale jak sobie pomyślę, że Schwei sama miałaby się z tym męczyć, to chuja nie busa byście mieli.
Nie oczekujemy pomników, kwiatów i pokłonów. Tylko już nie utrudniajcie...
Dodano: 2007-07-23 16:18
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| reasumując, jedzie jednak 26 osób, bo Kalosz zrezygnował |
Gdyby nikt nie zrezygnował to by było dziwne - i tak statystyka jest podejrzanie za wysoka
. Ja z góry dziękuje kobietom za wkład organizacyjny. Sam wiem jak to jest wypruwać sobie flaki za darmo dla bandy niewdzięczników
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-07-23 16:29
| amorphous napisał(a): |
Ja z góry dziękuje kobietom za wkład organizacyjny. Sam wiem jak to jest wypruwać sobie flaki za darmo dla bandy niewdzięczników ![]() |
Kochany nasz Adminek :* Wiedziałam, że Ty pierwszy zrozumiesz
Ale że tak z mostu walnąłeś...
Ja o dziwo miałam opory, żeby tak na forum
Dodano: 2007-07-23 16:34
| [quote:d0701862be="SCHWEIGENDE"]reasumując, jedzie jednak 26 osób, bo Kalosz zrezygnował |
Gdyby nikt nie zrezygnował to by było dziwne - i tak statystyka jest podejrzanie za wysoka
. Ja z góry dziękuje kobietom za wkład organizacyjny. Sam wiem jak to jest wypruwać sobie flaki za darmo dla bandy niewdzięczników
[/quote:d0701862be]
hehe, rezygnować to rezygnuje kurwa ktoś prawie codziennie, tylko sprytna Schwei szybciutko robiła podmianki :twisted:
Dodano: 2007-07-23 17:02
| [quote:a573570c34="gothic_girl"]Ja prawdopodobnie juz w czwartek rano bede w Bolkowie:) |
No to przywitaj nas - Busowiczów :lol: będziemy Cię wypatrywać wraz ze skrzyneczkami zimnych napoi 8)[/quote:a573570c34]
Spoko :) Macie to jak w banku :twisted:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-07-23 17:15
Tematy autobusowe zdominowały ten wątek a raczej nie wszystkich to interesuje. Może by tak wrócić do głównego wątku. Jak dla mnie jest to głownie impreza muzyczna - towarzyska zaraz potem.
1. Czy ktos polubił jakąs kapelę PO ogłoszeniu że wystąpi na festiwalu?
2. Czy kogoś interesuje występ konkretnego DJ czy są to dla was tyko dodatki do koncertów?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-07-23 17:23
|
2. Czy kogoś interesuje występ konkretnego DJ czy są to dla was tyko dodatki do koncertów? |
Mnie interesuje sobota w Hacjendzie:) Vampiriada Team
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...