Dodano: 2007-07-23 17:33
| amorphous napisał(a): |
|
1. Czy ktos polubił jakąs kapelę PO ogłoszeniu że wystąpi na festiwalu? 2. Czy kogoś interesuje występ konkretnego DJ czy są to dla was tyko dodatki do koncertów? |
1. Nie :twisted: Jest jak było :lol:
2. Dla mnie ten cały Festiwal to dodatek do moich ZNAJOMYCH :twisted:
Pozdrawiam
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-23 17:35
A co ze Darkplanetowym spotkaniem? :)
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-07-23 17:48
No będzie :!: Wystarczy trochę się rozejrzeć na DP, np. jak wół jest artykul na glownej stronie :evil:
<minawi rączki opadly z braku cierpliwosci>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-23 17:51
Oj wybacz <głupek> Ale skupiłam się na forum
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-07-23 18:07
| Semjan napisał(a): |
| [quote:bc8cb41cab="amorphous"]
2. Czy kogoś interesuje występ konkretnego DJ czy są to dla was tyko dodatki do koncertów? |
2. Dla mnie ten cały Festiwal to dodatek do moich ZNAJOMYCH :twisted: [/quote:bc8cb41cab]
Klasycznie Semjan mnie rozbawił
Jeśli chodzi o dj'ów, to z całego składu znana mi jest pobieżnie jedynie "twórczość" Dj Dobermanna (ale ze mnie castlowy ignorant
) i jeśli miałabym jechać głownie dla niego, to bym nie pojechała
Dodano: 2007-07-23 19:35
| minawi napisał(a): |
| No będzie :!: Wystarczy trochę się rozejrzeć na DP, np. jak wół jest artykul na glownej stronie :evil:
<minawi rączki opadly z braku cierpliwosci> |
weź podaj linka bo ja chyba oślepłem!! \Pozatym przydałoby się na forum coś napisać bo wiara taka jak ja to tez tego nie zobaczy i Dupa z tego wyjdzie.
enjoy the violence
Dodano: 2007-07-23 19:45
Z tego co pamiętam i o ile mnie pamięć nie myli...to mieliśmy sie spotkać w czwartek w okolicy 19:00 i jak to paskievicz sugerował...pod JP II.
Na razie cisza jakaś na "morzu", jak znam życie to pewnie się to rozejdzie po kościach jak before środowy przed wyjazdem.
Pozdrawiam.
Dodano: 2007-07-23 19:49
no, ja info o busie muszę wklejać co 2 strony, bo wiara czytać nie umie (pozdrawiam, Violator
:twisted: :wink: ), więc czego wymagamy, szukania jakichś artykułów ? :lol:
a poza tym co za problem, mamy swoje numery komórek, można się spotkać w każdej chwili... znając życie i tak połowa nie dotrze punktualnie w umówione miejsce ...
Dodano: 2007-07-23 20:01
zwłaszcza że większość wiary prtzyjedzie w piątek a nie w czwartek. dlatego uważam że w piątek tez powinniśmy takowe spotkanie zorganizować 8)
enjoy the violence
Dodano: 2007-07-23 20:16
| Violator napisał(a): |
| zwłaszcza że większość wiary prtzyjedzie w piątek a nie w czwartek. dlatego uważam że w piątek tez powinniśmy takowe spotkanie zorganizować 8) |
ja optuje za: strat integracyjny - czwartek, finish integracyjny -poniedziałek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Wiecie, ze w sumie ok. hahah 2 dni do wyjazdu? :] Ciekawe co się jeszcze zdarzy ? <to pyt. do Cyca>
Dodano: 2007-07-23 20:17
"Przypominamy też o piwnym spotkaniu MiędzyDarkPlanetarnym o godzinie 18.00. przy pomniku, na rynku w Bolkowie 27.07. w piątek. Redakcja dla rozróżnienia będzie ubrana na czarno
. Dla tych, którzy wybierają się już w czwartek, proponujemy też to samo miejsce spotkania i godzinę 20.00."
dla moich kochanych użyszkodników specjalnej troski :twisted: 
Dodano: 2007-07-23 21:12
Niektórym użytkownikom DP gratuluję spostrzegawczości :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Normalnie ja nie wiem, czy wy już tak macie z lenistwa, czy... grrr - Schwei, ja już tracę do nich wszystkich cierpliwość :!: Jest napisane że spotkanie w piątek a dla tych co będą wcześniej już w czwartek, a CO NIEKTÓRZY dalej swoje :x
Ja wysiadam.
:roll:
Dodano: 2007-07-23 22:01
| minawi napisał(a): |
| Ja wysiadam.
:roll: |
noone słyszała? zwalnia się miejsce w busie 8)
Dodano: 2007-07-23 22:14
Nie denerwujcie się dziewczyny!:) Zawsze ktoś musi nieco pocierpieć dla dobra ogółu :wink: To i tak wszyscy doceniają, bo każdy chce mnieć dupę zawiezioną bez stresu :twisted:
Poza tym-spotkanie jest wstępnie na czwartek-myslę, że raczej na 20-zanim dobijemy i każdy znajdzie swoją kwarterkę-a w piątek i tak mozna się spotkać:) :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-07-23 22:17
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:56cb00c7a2="minawi"]Ja wysiadam.
:roll: |
noone słyszała? zwalnia się miejsce w busie 8)[/quote:56cb00c7a2]
niiii chuja :twisted: Minawi jedzie
Inyaloome - masochiści są wśród nas :twisted:
Dodano: 2007-07-23 22:18
| Inyaloome napisał(a): |
|
Poza tym-spotkanie jest wstępnie na czwartek-myslę, że raczej na 20-zanim dobijemy i każdy znajdzie swoją kwarterkę-a w piątek i tak mozna się spotkać:) :wink: |
Asia, widzę, że ty też nie czytałaś artykułu!!! grrrr
CZWARTEK - 20.00.
PIąTEK - 18.00.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ruszcie głową do cholery i poszukajcie tam gdzie trzeba :!: :roll:
Dodano: 2007-07-23 22:34
Ehh, czytałam Kasiu-wyluzuj już! :wink:
Przecież tylko delikatnie to podkreśliłam-co juz wszyscy wiedzą-no przynajmniej powinni... :twisted: :wink:
A Schwei--> sa, są i to często, gęsto! :twisted:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-07-23 23:05
oddam w dobre ręcę swoje miejsce w busie... :roll:
I'm the bitch you hated I'm the pain you tasted.
Dodano: 2007-07-23 23:12
| unikate napisał(a): |
| oddam w dobre ręcę swoje miejsce w busie... :roll: |
a ja ciężarną kotkę oraz pozostałośc z jej poprzedniego miotu czyli ... małą kotkę
transport do Bolkowa gratis 8)
Dodano: 2007-07-23 23:32
| oddam w dobre ręcę swoje miejsce w busie... :roll: |
ta Pani powyżej bredzi, wybaczmy jej :twisted: już odszczekane :twisted:
Dodano: 2007-07-23 23:36
Kochana Schwei... wiem, że masz dobre intencje, ale to chyba nie ładnie się tak pod kogoś podszywać :x
I'm the bitch you hated I'm the pain you tasted.
aus scotland Dodano: 2007-07-24 01:39
no i jak było dziubki? jak FLA? czekam na jakies info. Mam nadzieje, że wszyscy znalezli cos dla siebie pozdrawiam hurtowo
Dodano: 2007-07-24 02:05
Ja nie jadę sama, nie na pole, a zatrzymam się nieopodal u kogoś, ale chętnie bym się spotkała z darkplanetowiczami... Więc jakby było jakieś spotkanie większe, to byłabym wdzięczna za cunk na nr: 783-209-066.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
mamo znowu, co mi jest? Dodano: 2007-07-24 03:00
jezusek znowu mi sie coś popie.. jest 24 ahahahah chyba za duzo pracuje, neurotransmiter sie zagrzał, a może to migrena :idea:
ahh to pewnie dlatego nie ma newsow w necie jak było yhyhyhyhy
:arrow: ku <>zwa a do pracy o 12 godzin za wczesnie 8O
Dodano: 2007-07-24 07:06
| Kochana Schwei... wiem, że masz dobre intencje, ale to chyba nie ładnie się tak pod kogoś podszywać :x |
Czyżby znów sie ktoś się wysypał ze składu busa? :roll:
@ll temat.
Do wyjazdu na CP juz tylko :twisted: 2 dni 8)