Dodano: 2006-07-16 14:19
czytam, czytam...ale i tak zostaję przy swoim... zgolić można głowę, a więcej zgolonych miejsc mnie nie pociąga :) w sumie dobrze, jak trafię do poznania, to nie będziemy robiły sobie konkurencji :wink: (chyba, że jakimś cudem trafię do londynu i w ogóle nie będziecie miały we mnie konkurencji :wink: ale to inna historia).
a powracając do włosów, to rada Alphar do mnie nie dociera, wolę żeby był łysy, niż wygolony w różnych dziwnych miejscach :wink:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-07-16 14:28
Ojjj tylko nie łysi! Muszą być koniecznie długowłosi 8)
A jeśli z zarostem na twarzy to ewentualnie broda 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-07-16 14:54
no..bródki są fajne.
ja tam nie uważam, by koniecznie długowłosi musieli być. często nawet, jak widzę jakiś dlugowlosych na ulicy to wolałabym by ścieli, jak patrzę na ich niewypielęgnowane włosy. a po drugie nie każdemu długie włosy pasują, trzeba się naprawdę postarać, by wyglądać w nich fajnie.
co do lysych itp. to także trzeba sie prezentować, by nie wyglądać na jakiegoś osiedlowego zabijakę tuż po odsiadce :wink: hih... ale mi się tematy włączyły dzisiaj :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-07-16 15:00
i tu się z Tobą Frija zgadzam... nie wszyscy dlugowlosi wygladaja dobrze... niektorym o wiele lepiej w krotkich... ale lysi to jakos mi sie nie podobaja....
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-07-16 18:20
ja mialem dlugie scialem a teraz mi lepiej w krotkich
"Tonight's the night..."
Dodano: 2006-07-16 21:02
powiem wam, ze dzisiaj spotkałam mojego byłego- jak bylismy razem miał dłuuugie baty, teraz ma fryzure a la 'us marine' (jarhead) i wygląda zajebiscie... ale moze dlatego, ze mundury są takie zajebiste... ^^
Dodano: 2006-07-17 02:45
| Hexe napisał(a): |
| Arcaius w sprawie feminizmu wypowiedz sie w kobiecaości zatem...
|
A wiesz że nawet bym się wypowiedział, szczególnie że niektóre herezje które tam przeczytałem naprawdę mnie... :) Mogło to by być jednak straszne w skutkach i dlatego się z całych sił powstrzymam
Dodano: 2006-07-17 13:32
brawo Alphar!! tak trzymaj :twisted:
Dodano: 2006-07-17 15:49
| alphar napisał(a): |
| Tylko Ciebie mogłoby ewentualnie zniszczyc Areczku ^^ :evil: |
E?? 8O że co proszę?? :D Nie jestem pewien co miałaś na myśli Hanusiu ale jestem przekonany że nawet "ewentualnie" nie mogłoby mnie to zniszczyć :twisted:
(btw "uderz w stół a nożyce się odezwą" - a propos herezji hehe
)
Dodano: 2006-07-17 18:49
chodzi o to że nie dasz sobie rady sam przeciwko nam wszystkim więc dlatego wypowiedz moglaby zniszczyc Ciebie :twisted:
Dodano: 2006-07-17 21:53
| Hexe napisał(a): |
| chodzi o to że nie dasz sobie rady sam przeciwko nam wszystkim więc dlatego wypowiedz moglaby zniszczyc Ciebie :twisted: |
LOL :D Droga Hexe ile ty masz lat ???
takie marne prowokacje, e... :/
Dodano: 2006-07-17 21:57
No nie wiem kto to sa ci "wszyscy" ale wam dwom dal bym rade na pewno
a to wlasnie wy - z tego co pamietam - najbardziej sie tam udzielalyscie (i uchyle rabka tajemnicy - to glownie was mialem na mysli piszac o herezjach haha) 
Dodano: 2006-07-17 22:07
Dodano: 2006-07-18 01:10
Nic nie napiszę
...a w sprawie tego !@#$% feminizmu ew. wypowiem się - tak jak radziła koleżanka Hexe - w temacie "kobiecość" :)
Dodano: 2006-07-18 07:36
przecież mówiłam ile mam lat... a jak nie pamiętasz to już twój problem...
a skoroś taki pewny siebie to czekamy na riposte... w kobiecości
Dodano: 2006-07-18 08:31
wlaśnie- mezczyźni wyrażają niesamowity lęk przed feminizmem, tylko z powodu... hmm a zresztą, co ja bedę panów obrazać.
PARYTET DLA OBOJNAKÓW!
Dodano: 2006-07-19 01:46
-> Hexe wcale nie jestem pewny siebie to Ty zaczęłaś się odgrażać (i to nie samodzielnie nawet tylko szukając pomocy u "wszystkich") że coś mnie zniszczy, że nie dam rady i takie tam
| alphar napisał(a): |
| wlaśnie- mezczyźni wyrażają niesamowity lęk przed feminizmem, tylko z powodu... hmm a zresztą, co ja bedę panów obrazać |
hmm... no proszę proszę :) ja to bym bardzo chętnie przeczytał o tych rzekomych powodach rzekomego niesamowitego lęku mężczyzn przed feminizmem :)
Dodano: 2006-07-19 10:03
ja wiem, że byś chciał, natomiast zostawię to dla siebie, bo ja już za dużo takich rozmów przeszłam.
Dodano: 2006-07-20 09:23