męskość. Strona: 4

Dodano: 2006-07-11 09:10

>>oj Arkadiuszu nawet nie wiesz jak ja uwielbiam ^^

>>Ojcze czemu planujesz popełnić seppuku smiechem? :)

Dodano: 2006-07-11 11:08

bo Ojciec Dyrektor nie rozumie mojej specyficznej ironii - trochę dystansu toć trza mieć :roll: Ale skoro widzę, że dalej na stronie siedzi, to chyba ze śmiechu nie umarł :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-07-11 12:31

to całe szczęscie, bo kto by sie zajął tym całym burdelem? :)

Dodano: 2006-07-11 13:39

alphar napisał(a):
to całe szczęscie, bo kto by sie zajął tym całym burdelem? :)

hehe nie martw się tak... Ojcowie (nawet Dyrektorzy) nie są niezastąpieni... pamiętaj też, że Ojciec zawsze jest domniemany, tylko Matki są prawdziwe :twisted: :twisted: :twisted:

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-07-11 13:46

a tu masz samą racje

Dodano: 2006-07-11 22:57

szczególnie Matki Polki, takie jak Angaria ihihihi

-> alphar
jutro ide po depilator. polecasz jakies szczegolne??

-> Hexe
no raczej tak... co do pkt.2 to tak wlasnie nalezalo rozumiec moja przewrotna wypowiedz ale tak z innej beczki... bo gdzies przeczytalem... jak mozesz byc feministka i szukac meza i to na dodatek mocno owlosionego, jakos tak mi to nie pasuje...

Dodano: 2006-07-11 23:08

Arcadius napisał(a):
szczególnie Matki Polki, takie jak Angaria ihihihi

..no wiesz... Arkadiuszu...
cóżże to miało znaczyć.. masz coś do mojego instynktu macierzyńskiego :wink: - oczywiście tego nad DP ??
Ty masz w ogóle jakąś dziwną opinię o mnie...

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-07-12 00:38

Angaria napisał(a):
cóżże to miało znaczyć.. masz coś do mojego instynktu macierzyńskiego :wink: - oczywiście tego nad DP ??

ależ skąd! Matki Polki są obecnie bardzo cenne ponieważ, jak wynika z moich obserwacji, są tak jakby na wymarciu :)
Angaria napisał(a):
Ty masz w ogóle jakąś dziwną opinię o mnie...

myślałem że trafną :/ no ale nikt nie jest nieomylny...
Pozdro!

Dodano: 2006-07-12 07:55

Arcadius napisał(a):
jak mozesz byc feministka i szukac meza i to na dodatek mocno owlosionego, jakos tak mi to nie pasuje...

a według Ciebie to feministka już nie może mieć męża?? co to za przeświadczenie...

odsyłam do poczytania: http://zyciejakiechcemy.blox.pl/html

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-07-12 09:29

i znów feminizm, opanujcie się

Dodano: 2006-07-12 13:53

to Arcadius zaczął :wink:

Dodano: 2006-07-12 14:41

niech więc skończy:)

Dodano: 2006-07-12 23:49

miałem już napisany całkiem długi post ale... powiedzmy że skończyłem :)

Dodano: 2006-07-13 08:19

Arcaius w sprawie feminizmu wypowiedz sie w kobiecaości zatem...

a wracając do męskości... weźmy pod lupę sprawę wieku... lepszy młodszy czy starszy i dlaczego??

Dodano: 2006-07-13 08:31

zależy od człowieka, niektórzy w młodym wieku wydają mi się być dojrzalsi niż ci nieco starsi. jednak ja wolę chyba, patrząc na moje "doświadczenia", nieco młodszych facetów... mają mniejsze wymagania

Dodano: 2006-07-13 09:44

ja raz byłam ze starszym (4 lata) ale sama byłam wówczas straszną gówniarą (14 lat) i źle wspominam ten związek^^ później byłam z samymi rówiesnikami i muszę przyznać, że większosć moich związków była bardzo wporządku, czasem byli zdziecinniali, ale nawet mi to szczególnie nie przeszkadzało. Moj lek przed starszymi facetami wynika z tego, że mam silną potrzebe dominacji, w sensie, że jakoś tak ciskam facetów pod pantofel, a ze starszymi trudniej, bo są cholera przebieglejsi poza tym mam tez starszego brata, który kurde czasem tez zachowuje sie jak gówniarz, więc sobie myśle.. co za róznica ile on ma lat?
ale tak fizycznie to najbardziej lubię takie młode mięsko^^ w sensie od 18^^
chociaż ostatnio miałam niewyjasnioną słabość do Zinedine'a Zidane ^^

Dodano: 2006-07-13 13:16

nie to ja jednak wolę starszych... a przynajmniej w swoim wieku... jakos tak nie potrzebuje sobie nikogo ustawiac boo i po co... wiec mlodsi odpadają...

Dodano: 2006-07-13 14:27

JAk wrócę do Pozka do możemy się, Alphar, wybrać razem na łowy młodego mięska Oczywiście, jeśli takowego przez wakacje nie złowimy Chociaż - bez różnicy :D

Dodano: 2006-07-13 21:58

dobra Słońce^^ polowanie czas zacząc^^ :twisted:

Dodano: 2006-07-15 18:05

ktos wspominal cos o goraczych facetach lat 18? jak mnie wezmie UAM pod swoje skrzydla to mozemy polowac na rozne mieska na miescie albo na siebie wzajemnie

namieszalyscie mi tu Panie w glowie...... nachodza mnie niepokojace mysli o wydepilowaniu.....i gryzie mi sie to z moim przekonaniem ze wtedy facet jest zniewiescialy......z drugiej strony to zawsze cos nowego a ja lubie nowowsci.....aaaaaa szlag mnie trafi

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-07-15 20:33

rada prosta: im mniej włosów na ciele tym lepiej, im wiecej na głowie tym fajniej

Dodano: 2006-07-16 09:42

zabrzmialo jak aluzja

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-07-16 11:14

Alphar - BRAVISSIMO!!!! Zgadzam się w 666%-ach :twisted: :twisted: :twisted:

Włochy Dodano: 2006-07-16 11:15

Ciekawe ale ja też tak lubie

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2006-07-16 11:19

Minawi, no patrz^^ w czymś się zgadzamy z Amorphousem :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło