Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Jak spędzacie wolny czas?. Strona: 6

Wysłany: 2008-02-15 17:03

Ostatnio: słuchając Adka i Gauny w do obrzydzenia ogromnych ilościach oraz podróżując za chłopakami po świecie (w przeważającej mierze jedynie myślami, niestety... a Mama mówiła, żeby wyrobić sobie nowy paszport) :roll:

Jak również uprawiając mały lansik-bansik:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=34396

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=show_photo&id=34391

:twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2008-02-26 15:04

Tera znie pracuję!!!Mam full czasu dla siebie, dla znajomych i rodziny. Do południa się obijam, ale później ruszam w miasto.

Wysłany: 2008-02-26 15:34

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

[quote:c9bb89df11="efunia"]Tera znie pracuję!!!Mam full czasu dla siebie, dla znajomych i rodziny. Do południa się obijam, ale później ruszam w miasto.[/quote:c9bb89df11]

takiej to dobrze ;P

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-02-26 19:53

[quote:29630dda76="cold_sea"][quote:29630dda76="efunia"]Tera znie pracuję!!!Mam full czasu dla siebie, dla znajomych i rodziny. Do południa się obijam, ale później ruszam w miasto.[/quote:29630dda76]

takiej to dobrze ;P[/quote:29630dda76]

Tak :D a ostatnio coraz więcej czasu spędzam na pogaduchach z takim jednym... Znasz? :P :wink:

Wysłany: 2008-02-26 20:52

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

[quote:096fd51efd="efunia"][quote:096fd51efd="cold_sea"][quote:096fd51efd="efunia"]Tera znie pracuję!!!Mam full czasu dla siebie, dla znajomych i rodziny. Do południa się obijam, ale później ruszam w miasto.[/quote:096fd51efd]

takiej to dobrze ;P[/quote:096fd51efd]

Tak :D a ostatnio coraz więcej czasu spędzam na pogaduchach z takim jednym... Znasz? :P :wink:[/quote:096fd51efd]

niech pomysle ...

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-03-07 21:03

cały moj czas to wolny czas
czy czas i jego spędzanie ma jakis sens?
picie,słuchanie muzyki,jakis film... :cry:

Wysłany: 2008-03-07 22:10

Mój czas wolny?
Włóczę się z psem po puszczy
Z wiatrówki strzelam do metalowych panów
Nagminni gram w darti i bilarda
Molestuję swoją gitarkę
Połykam książki
Uprzykrzam życie mojemu ukochanemu, którego wszędzie za sobą ciągnę :P

Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere

Wysłany: 2008-03-10 21:10

Włóczę się po lasach i innych, dzikich okolicach; słucham muzyki, pochłaniam lektury różnego rodzaju; strzelam z wiatrówki (jak zdobędę łuk to i z niego strzelał będę); jeżdżę na rowerze, czasami rolkach, albo - gdy lodowisko otwarte - łyżwach; męczę znajomych; czasami skrobnę jakieś opowiadanie, czasami coś naszkicuję, niekiedy zdjęcia porobię, poćwiczę to i owo; poszerzam swą wiedzę; fantazjuję itp... :)

Wysłany: 2008-05-17 13:52

Oo, same ciekawe rzeczy porabiam:
szaleję po mieście z przyjaciółką i śmieję się z ludzi, a nawet ze wszystkiego [sporo osób myśli, że ćpamy, bo taką głupawkę mamy], spotykam się z paroma znajomymi, a jak siedzę w domu, to głównie słucham muzyki, odpoczywam sobie, relaksuję się na GG i szperam po necie Od czasu do czasu jakaś książka...

Wysłany: 2008-05-17 14:11

ostatnio piffo na Tumach, potem oglądanie Anime na stronkach i Blood Wars

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2008-05-17 17:09

Teraz jak taka piękna pogoda to sobie robie małe wycieczki rowerowe...i spotykam sie ze znajomymi na świeżutkim wiosennym powietrzu :wink: no i czasem chodze jeszcze do szkoły :roll:

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Wysłany: 2008-06-03 20:16

Wolny czas zazwyczaj staram się poświęcać mojej klaczce :) A jak nie to uwielbiam dużo chodzić po lesie, łąkach, leżeć w słoneczku i czytać książkę słuchając muzyki :)

Wysłany: 2008-06-04 09:18

ostatnio.... uczę się do sesji...:/

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2008-06-04 20:35

Wolny czas? a co to? hmm po codziennych obowiązkach i treningach , stresie, nerwach i całym tym śmietnikiem życia lubię posłuchać muzyki i odprężyć się przy dobrej książce, ale lubię też po prostu posiedzieć w ciszy z dala od wszystkich(ale jakby ktoś chciał się dołączyć do bezgłośnej rozmowy to byłoby cudownie)

Nad ocean Atlantycki ? ciekawy pomysł, kiedyś się wybiorę autochodem... ze Śląska to w 1 wakacje to tam i spowrotem zdążę co?

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Wysłany: 2008-06-04 21:23

Wolny czas? Zazwyczaj samotnie po cmentarzach, kościołach, ruinach budowli. Ewentualnie z drugą osobą. Ale w ciszy.
Ale najbardziej to samotnie, w lesie.

"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat

Wysłany: 2008-06-05 14:28

Wolny czas... gdy będe jakiś mial to pobawię się z wnukami

A tak poważnie, ostatnio niestety nie mam go zbyt dużo... a pół roku temu nie miałem co z nim zrobić i gniłem w akademiku grając w CS..

Wolny czas mam z reguły zaplanowany z góry, z reguły przeznaczony na koncerty czy inne imprezy w gronie znajomych. Sesje RPG. Oczywiście spotkania z moją ukochaną, ale z nią spędzam też część tego zajętego, np na nauce

Gdy już się zdarzy, że mam czas tylko dla siebie, pochłania go gitara i wertowanie netu w poszukiwaniu tego, co mi akuratk potrzebne. Tudzież zadbanie o siebie.

Byle do wakacji, wtedy będzie go minimalnie więcej, choć tyle festivali czeka otworem...

Wysłany: 2008-06-09 12:50

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Slucham muzyki, ogladam filmy, lub czytam jakas ksiazke.

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2008-06-10 08:22

Drac-Moongroow (Matuzalem)
Drac-Moongroow
Zielona Góra (okolice)

Przez pewien czas spedzam przy graniu na gitarze basowej :] ostatnio mam ochote tworzenie ambientowych oraz dark elektro kompozycji muzycznych. I tak wiecej czasu spedzam z moja Pania, ktora mnie piesci :D

"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"

Wysłany: 2008-06-21 12:06

Jeszcze jeden egzamin i FREEEDOM :D:D:D Oby tylko wakacyjne plany wypaliły...

Wysłany: 2009-02-21 01:25

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Wolne... To zależy, czy na wakacjach, czy nie:P Na wakacjach wolne to robota, a na niewakacjach autostopowe podróże :D A wolne w międzyniewolnym to chlanie. Jakież to proste :D

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło